Silicoane - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alba
Scris: Saturday, March 28, 2009 9:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cata wrote:
Analizele unde le faci,ca sa ti le dea asa repede?Astept cu nerabdare vesti

Am facut analizele deja aici, urma sa ma prezint pe 1 aprilie la consul si pe 2 ma opera, dar ieri i-am trimis deja un email domnului doctor spunindu-i ca trebuie sa anulez programarea facuta , deoarece ....sint insarcinata!
Am sa continui sa intru pe forum, nu renunt la idee, doar ca se amina, am sa urmaresc evolutia ta si sper sa vorbim in continuare. Daca vrei iti pot da adresa unui alt forum. Tu te-ai hotarit cind te operezi? Analizele le poti face pe toate intr-un singur centru, cu care cred ca si dl dr colaboreaza, probabil ti-a spus deja, Clinica Anais.
Astept vesti. Salutari si numai bine

marta
Scris: Saturday, March 28, 2009 11:20 PM

Alba wrote:

Buna, Marta!

Ma bucur pt tine ca esti multumita de rezultat si sa te bucuri din plin de sínii tai!! Am o intrebare , te rog, te-ai operat la dr.Voicu?

Buna ALBA. imi pare rau ca iti raspund cu intarzaiere, dar in ultima vreme intru mai rar pe forum. In primul rand felicitari!...un motiv cat se poate de serios sa amani operatia. Eu am spus pe forum, am fost operata de d_na dr. Brezeanu Cristina, la Clinica Apolo. Daca mai esti interesata de subiectul acesta, poti intra pe site-ul ei(aestheticsurgery.ro) sa vezi poze. Iti doresc toate cele bune, si mai vorbim.
cata
Scris: Sunday, March 29, 2009 1:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2009
Felicitari! Nu-i nimic operatia o poti face si mai incolo. Eu am de ales intre data de 24 si 28 aprilie dar cred ca cel mai sigur pe 24. Chiar te rog sa-mi spui adresa celuilalt forum. Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara, tinem legatura sa iti povestesc cum e .
Alba
Scris: Sunday, March 29, 2009 9:56 PM

cata wrote:
Felicitari! Nu-i nimic operatia o poti face si mai incolo. Eu am de ales intre data de 24 si 28 aprilie dar cred ca cel mai sigur pe 24. Chiar te rog sa-mi spui adresa celuilalt forum. Iti doresc multa sanatate si sarcina usoara, tinem legatura sa iti povestesc cum e .

reclama interzisa asta e celalalt forum de care iti vorbeam. Am primit raspuns de la dnul doctor la emailul care i l-am trimis, mi-a raspuns personal la toate emailurile de pina acum, in asta ,ultimul, a fost f sensibil. Cu siguranta am sa il caut. Imi inspira multa incredere si seriozitate. Tinem legatura si sper sa mearga totul perfect si sa fii incintata de rezultate. Multe salutari!
Alba
Scris: Monday, March 30, 2009 11:48 AM

cata wrote:

Vad ca mi-au sters adresa celuilalt forum de care iti vorbeam, nu stiu cum sa ti-o trimit, foruul e plin de informatii utile, daca vrei, imi lasi messengerul tau si ti-o trimit acolo.
cata
Scris: Monday, March 30, 2009 4:23 PM
Nivel

kali
Scris: Monday, March 30, 2009 4:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu va mai dati date personale pe forum; pentru asta e p.m.-ul, pe care puteti conversa linistite... nu de alta, dar va puteti trezi cu surprize neplacute.

Alba, felicitari si sarcina usoara! In situatie identica cu a ta am fost anul trecut; am aflat ca sunt insarcinata la cateva zile dupa ce-mi facusem programare la dr. Stan. Acum astept sa termin cu alaptatul... sa mai treaca aprox. 1 an... si revin la idee, nu renunt- zic eu acum. Sper sa ajung sanatoasa sa o fac si pe asta.

cata
Scris: Monday, March 30, 2009 5:14 PM
Nivel

Multumesc ,ai dreptate Kali.
Alba
Scris: Wednesday, April 1, 2009 4:49 PM

kali wrote:
Nu va mai dati date personale pe forum; pentru asta e p.m.-ul, pe care puteti conversa linistite... nu de alta, dar va puteti trezi cu surprize neplacute.

Alba, felicitari si sarcina usoara! In situatie identica cu a ta am fost anul trecut; am aflat ca sunt insarcinata la cateva zile dupa ce-mi facusem programare la dr. Stan. Acum astept sa termin cu alaptatul... sa mai treaca aprox. 1 an... si revin la idee, nu renunt- zic eu acum. Sper sa ajung sanatoasa sa o fac si pe asta.

Multumesc frumos, Kali, Doamne ajuta, imi este asa de rau...Astept sa treaca primele 3 luni care am inteles ca sint cele mai riscante si greu de suportat, sper ca pe urma sa ma simt mai bine.
Cit despre mesaje particulare...nu prea stiu cum, aici pe forum. salutari si numai bine!
kali
Scris: Wednesday, April 1, 2009 5:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alba wrote:
Multumesc frumos, Kali, Doamne ajuta, imi este asa de rau...Astept sa treaca primele 3 luni care am inteles ca sint cele mai riscante si greu de suportat, sper ca pe urma sa ma simt mai bine.
Cit despre mesaje particulare...nu prea stiu cum, aici pe forum. salutari si numai bine!

Dai click pe userul caruia vrei sa-i primiti mesajul, si vei vedea ca se deschide profilul lui. In stg., sus, este butonul p.m.- mai departe sigur te descurci.

Apropo de greturi si alte neplaceri- dar si bucurii- ale sarcinii- uite, poti intra pe oricare dintre topicurile cu burtici si vei gasi acolo fete in aceeasi situatia ca tine, vei gasi sprijin, remedii si o vorba buna oricand.
Sarcina usoara!
babyrosa12
Scris: Friday, April 3, 2009 2:22 PM

Buna ziua fetelor, sunt noua pe acest forum, desi il citesc de ceva timp...sunt proaspat operata, am 10 zile de la operatie, am implant anatomic si m-am operat la Dl Dr Vitalie Stan la Spitalul Grivita.
Am citit comnturile fetelor operate care au spus ca nu a fost greu deloc, dar mie sincer mi-a fost greu si inca imi este...adica pt mine nu a fost o operatie usoara...nu pot sa fac mai nimic..ca ma tine si nu am voie sa incordez muschii..ce sa mai zic...daca vreti alte informatii va raspund cu mare placere...O zi buna si weekend placut ras
cata
Scris: Friday, April 3, 2009 7:17 PM
Nivel

Buna Babyrosa, implantul tau ce marime are,si de ce spui ca nu ai voie sa incordezi muschii? Asa ti-a recomandat doctorul,sau din cauza durerilor pe care le ai? Scuze daca intrebarile ti se par idioate dar urmeaza sa ma operez si sunt curioasa sa aflu mai multe lucruri despre perioada post operatorie .
babyrosa12
Scris: Saturday, April 4, 2009 11:34 AM

Buna,
eu am 325 cc.si doctorul meu mi-a zis ca o perioada nu am voie sa imcordez muschii pectorali ca sa cedeze probabil..sa nu mai impinga implantul..ca muschiul are tendinta de a reveni la cum a fost...si oricum o sa vezi ca nu vei putea oricum sa incordezi...si cand incordezi fara sa vrei ai impresia ca o "pocneasca"...hohot ..eu iti spun toate astea din punctule meu de vedere..poate sunt mai sensibila decat restul....da si spatele ma doare ca dorm numai asa de 11 zile... e greu..nu vreau sa te descurajez..eu vreau doar sa stii toate aceste lucruri ca atunci daca le simti sa stii ca sunt normale si sa nu te panichezi....
daca mai ai intrebari ..astept!ras ras ras
cata
Scris: Saturday, April 4, 2009 6:40 PM
Nivel

Cind te-ai trezit din anestezie cum a fost? Ai avut dureri mari ? E adevarat ca durerea e ca o febra musculara?
babyrosa12
Scris: Saturday, April 4, 2009 8:42 PM

m-am trezit foarte bine, fara dureri sau sa imi fie rau...eu ma asteptam la o stare nasoala dar spre surprinderea mea a fost super OK, dar dupa ce a trecut toata anestizia ca mi-au bagat glucoza sa elimin din organism tot, au inceput durerile, dar sunt mai mult ca o apasare puternica in piept,si faptul ca stai intinsa si nu te poti misca deloc de aici vin durerile...dar te baga pe ketonal si nu te mai doare si iti da si stare de somnolenta ceea ce e bine ca si asa ce sa faci in clinica la pat..mai bine dormi...
Si dupa 5 zile sa zic durerea este ca si febra musculara f puternica...o sa ai tot felul de senzatii, de stari ciudate, te doare si nu stii cum sa descrii...asta pana incepe muschiul sa cedeze...sa zic o saptamana..o sa-ti dea antibiotic cu antiinflamator si ai grija sa iei si ranitidina pt protectia stomacului..si dupa ce termini tratamentul sa mai iei cateva zile un antiinflamator ca iti va da drumul la miscare si respirare...te va ajuta enorm..eu am descoperit intamplator....deja muschiul stang la mine a cedat ca se si vede dar dreptul inca nu...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.