Silicoane - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
camellie
Scris: Friday, February 13, 2009 7:01 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
scuze acum am vazut ca la clinica te-ai operat,eu am inteles ca mai opereaza si la spital.
cata
Scris: Wednesday, March 4, 2009 5:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2009
Buna fetelor , citesc de citeva zile acest topic si pot sa va spun ca datorita voua am prins curaj si mi-am facut programare la d-nul doctor Voicu.Problema mea cea mai mare este legata de meserie ,sunt coafeza si va dati seama ca fac multa miscare cu mainile. Intrebarea mea este ,dupa cit timp de la operatie poti sa ridici mainile deasupra capului fara sa mai ai dureri? Mai bine zis in cit timp imi voi putea relua munca?
Raluca
Scris: Thursday, March 5, 2009 9:21 PM

Buna sunt noua pe forum,nu prea stiu sa umblu pe un forum asa ca daca fac vreo gresala va rog sa ma iertati.sic am tot citit tot ce ati scris voi si de mult aveam de gand sa imi pun silicoane dar nu imi permitea situatia financiara,norocul a fost de partea mea si pot sa imi permit,am optat pt dr voicu ca prea mi a placut cum se vb de el ,problema mea care e eu sunt plecata din tara deabia in august pt o luna vin in sf acasa ,doua intrebari idioate am si eu :1 daca am 1.50 m si 37 kg mi se poate face implant?(ma gandesc sa nu zica ca sunt mica sau slabaras 2 intr o luna se poate face totul sa pot sa ma intorc linistita la munca adica sa ma si controleze sa stiu ca nu apar comlicati dupa ce ajung in alta parte a lumi?va multumesc si admir fetele care au avut gurajul sa faca operatia,sa le stapaniti sanatoase:newclap
michelle2009
Scris: Tuesday, March 10, 2009 12:03 PM

Buna mamici,sunt Michelle ,am 24 de ani sunt din Bucuresti ,am o fetita de 1an&7 luni.Am gasit acest forum in cautatrea mea ptr informatiile necesare procedurii de marire a sanilor ,si etapele premergatoare operatiei.
Eu am fost sportiva de performanta(volei)si in general sportivele din cauza efortului depus si musculaturii nu prea au sani,sau daca da destul de mici.Eu sincer nu am avut niciodata mari complexe in privinta asta.Insa odata cu sarcina am luat ff mult in greutate,35 kg si automat un bust imenssic A doua zi dupa nastere ma uitam in oglinda si nu-mi venea sa cred...parca crescusera peste noapte,si erau si beton...sincer am zis in sinea mea...mama parca mi-am pus silicoanenewclap .
Timp- de 1 an si 4 luni am ramas cu 20 kg in plus.de 2 luni am inceput un regim destul de drastic si am reusit sa slabesc 15.Impreuna cu kg in plus s-au dus si "minunatii "mei sani de care am fost ff mandra.
Au aparut dupa si bine cunoscutele vergeturi...ptr k pe timpul alaptarii sanii mei au suferit destule transformari.In sinea mea imi spunea mereu ee lasa m-ai bn slaba fara sani,decat grasa si cu sanihohot .Insa pe masura ce pierdeam kg complexele mele cresteau.si sincer parerea mea despre sanii mei la ora actuala=doi ciorapi flausati.
Am ajuns la concluzia k trebuie neaparat sa faca aceasta operatie.cu aj lui d-zeu am reusit sa strang intr-un timp relativ scurt suma necesara insa problema mea cea m-ai mare este...unde sa ma duc????? cry
Am citit cap-coada acest topik aseara.Am o singura cunostinta care a apelat la Medsport la dl doct.Grecu.Este ff multumita,chiar a recurs la a 2 a interventie ptr k prima data a exagerat si si-a pus o masura prea mare.
Acum am mare nevoie de ajutorul vostru...Va rog frumos sa-mi da-ti un sfat.unde crede-ti k este cel mai bn sa merg.Daca as fii putut m-as fii dus la dct.Stan in Bacau...dar nu am atatia bani acum si sincer nu vreau sa m-ai astept.Daca stie cineva cv nou despre aceasta interventie,va sunt recunoscatoare!!
Aaaa eventual si niste preturi daca sunteti la curentthumright

Multumesc,Michelle

raissa
Scris: Wednesday, March 11, 2009 6:06 PM

Raluca wrote:
Buna sunt noua pe forum,nu prea stiu sa umblu pe un forum asa ca daca fac vreo gresala va rog sa ma iertati.sic am tot citit tot ce ati scris voi si de mult aveam de gand sa imi pun silicoane dar nu imi permitea situatia financiara,norocul a fost de partea mea si pot sa imi permit,am optat pt dr voicu ca prea mi a placut cum se vb de el ,problema mea care e eu sunt plecata din tara deabia in august pt o luna vin in sf acasa ,doua intrebari idioate am si eu :1 daca am 1.50 m si 37 kg mi se poate face implant?(ma gandesc sa nu zica ca sunt mica sau slabaras 2 intr o luna se poate face totul sa pot sa ma intorc linistita la munca adica sa ma si controleze sa stiu ca nu apar comlicati dupa ce ajung in alta parte a lumi?va multumesc si admir fetele care au avut gurajul sa faca operatia,sa le stapaniti sanatoase:newclap

buna Raluca... la dr Voicu m-am operat acum un an
pt prima ta intrebare pot sa iti spun ca asta se va decide doar in urma consultatiei
eu am iesit din spital a doua zi dupa operatie...in prima saptamana mi-a fost mai greu...cel mai raw in primele 5 zile ..dar dupa era totul ok ..chiar nu am avut nici o problema ...dance pupici
marta
Scris: Friday, March 13, 2009 12:59 AM

michelle2009 wrote:
Buna mamici,sunt Michelle ,am 24 de ani sunt din Bucuresti ,am o fetita de 1an&7 luni.Am gasit acest forum in cautatrea mea ptr informatiile necesare procedurii de marire a sanilor ,si etapele premergatoare operatiei.
Eu am fost sportiva de performanta(volei)si in general sportivele din cauza efortului depus si musculaturii nu prea au sani,sau daca da destul de mici.Eu sincer nu am avut niciodata mari complexe in privinta asta.Insa odata cu sarcina am luat ff mult in greutate,35 kg si automat un bust imenssic A doua zi dupa nastere ma uitam in oglinda si nu-mi venea sa cred...parca crescusera peste noapte,si erau si beton...sincer am zis in sinea mea...mama parca mi-am pus silicoanenewclap .
Timp- de 1 an si 4 luni am ramas cu 20 kg in plus.de 2 luni am inceput un regim destul de drastic si am reusit sa slabesc 15.Impreuna cu kg in plus s-au dus si "minunatii "mei sani de care am fost ff mandra.
Au aparut dupa si bine cunoscutele vergeturi...ptr k pe timpul alaptarii sanii mei au suferit destule transformari.In sinea mea imi spunea mereu ee lasa m-ai bn slaba fara sani,decat grasa si cu sanihohot .Insa pe masura ce pierdeam kg complexele mele cresteau.si sincer parerea mea despre sanii mei la ora actuala=doi ciorapi flausati.
Am ajuns la concluzia k trebuie neaparat sa faca aceasta operatie.cu aj lui d-zeu am reusit sa strang intr-un timp relativ scurt suma necesara insa problema mea cea m-ai mare este...unde sa ma duc????? cry
Am citit cap-coada acest topik aseara.Am o singura cunostinta care a apelat la Medsport la dl doct.Grecu.Este ff multumita,chiar a recurs la a 2 a interventie ptr k prima data a exagerat si si-a pus o masura prea mare.
Acum am mare nevoie de ajutorul vostru...Va rog frumos sa-mi da-ti un sfat.unde crede-ti k este cel mai bn sa merg.Daca as fii putut m-as fii dus la dct.Stan in Bacau...dar nu am atatia bani acum si sincer nu vreau sa m-ai astept.Daca stie cineva cv nou despre aceasta interventie,va sunt recunoscatoare!!
Aaaa eventual si niste preturi daca sunteti la curentthumright

Multumesc,Michelle

Buna Michelle. N-am mai intrat demult pe forum. Eu am fost operata de doctorita Brezeanu, la clinica Apolo din Bucuresti. Sunt foarte, foarte multumita de rezultat si de tot ceea ce a tinut de aceasta interventie, asa ca ti-o recomand. Am si doua prietene care s-au operat ulterior acolo (una dintre ele si-a facut rinocorectie iar cealalta tot marire de sani), si ele sunt la fel de multumite. Prietena mea s-a operat de curand si a platit 2500E (implante anatomice Mentor). Prin urmare daca esti din Bucuresti, nu vad de ce sa te duci pana la Bacau sa-ti faci aceasta operatie. Cu siguranta rezultatul va fi la fel de bun sau chiar mai bun ..Datele de contact ale d-nei dr Brezeanu, dar si poze cu cazuri poti gasi pe www.aestheticsurgery.ro
Daca te pot ajuta si cu alte raspunsuri, o fac cu mare placere. Iti doresc succes.
justmexsulescu
Scris: Monday, March 16, 2009 10:22 PM

Buna fetelor, eu tocmai m-am inregistrat.Sunt din Oradea si am 24 de ani... am fost azi la o consultatie pt implant mamar la madicul Porumb, din Oradea... voi stiti ceva despre el? va pup,astept cu nerabdare raspunsurile voastre
Alba
Scris: Tuesday, March 24, 2009 5:19 PM

marta wrote:
Fetelor bine a-ti venit pe forum si mult curaj pentru a va indeplini visul. Am intrat sa va salut si sa va incurajez. Eu mi-am dorit aceasta operatie de cand ma stiu iar acum va pot spune ca merita orice efort. Sunt foarte multumita de rezultat, si fericita ca am facut acest pas. Acum ca am trecut cu bine prin aceasta experienta, va sfatuiesc sa mergeti inainte, si sa va alegeti un doctor in care sa aveti incredere, si cu care sa puteti comunica. Multa bafta tuturor aspirantelor la ,,silicoane" si ..curaj.firstprize

Buna, Marta!

Ma bucur pt tine ca esti multumita de rezultat si sa te bucuri din plin de sínii tai!! Am o intrebare , te rog, te-ai operat la dr.Voicu?
Alba
Scris: Tuesday, March 24, 2009 5:49 PM

cea_mica wrote:
Revin si eu dupa o perioada cam lunga. Ultima data spuneam ca voi merge la dr. /voicu la revenirea din concediu, insa, lucrul asta nu s-a intamplat. Aste pentru ca nu vreau sa fac operatia decat in ianuarie-februarie. Va reamintesc ca eu am deja o operatie facuta acum un an si jumatate la dr. Stan, cu implanturi anatomice matrix de 315 gr, de care nu am fost niciodata multumita pentru ca diferenta este aproape insesizabila, in plus, mica asimetrie pe care o aveam s-a accentuat dupa operatie. Acum imi doresc un implant rotund, de cel putin 400 cc si m-am decis sa merg la o consultatie la dr. Voicu, dar incerc sa prelungesc putin momentul asta pentru ca nu vreau sa imi stea mintea numai la asta pana la anul. Initial am mers tot la dr. Stan sa il rog sa imi schimbe implanturile, insa el nu foloseste decat matrixul asta anatomic, care mie nu imi place mai deloc. Este intr-adevar foarte natural, chiar prea natural poate, si la o baza de 12 cm are o marime de doar 315 gr, in timp ce un implant rotund cu acelasi diametru ajunge si la 450 cc...cum spuneam, Stan nu pune decat anatomice si nici nu a vrut sa auda de schimbare...Nu m-a ascultat absolut deloc. Este un medic foarte dificil, foarte impersonal...din cauza asta nici nu am mai fost la consultatiile ulterioare. Asa ca sunt nevoita sa gasesc un alt medic, care sa ma inteleaga si sa incerce sa ma ajute. As vrea sa stiu mai mult despre ce presupune o interventie de schimbare a implantului. Poate e cineva pe aici care sa fi facut lucrul asta...

Salutare, "cea mica"!
Am citit ca vrei sa te operezi la dr Voicu,dorind sa iti schimbi forma implantelor de la anatomice la rotunde. La dr.Voicu, cit de curind am programata consultatia, dar eu plec deja cu ideea ca imi doresc implante de forma anatomica. As vrea daca esti atit de binevoitoare sa imi spui de ce aceasta schimbare de la anatomic la rotund, si daca intre timp te-ai operat deja , sa imi povestesti putin cum a decurs totul si cum e cu noua forma. Sper sa nu cer prea mult si iti multumesc pentru bunavointa.
Alba
Scris: Tuesday, March 24, 2009 5:52 PM

cata wrote:
Buna fetelor , citesc de citeva zile acest topic si pot sa va spun ca datorita voua am prins curaj si mi-am facut programare la d-nul doctor Voicu.Problema mea cea mai mare este legata de meserie ,sunt coafeza si va dati seama ca fac multa miscare cu mainile. Intrebarea mea este ,dupa cit timp de la operatie poti sa ridici mainile deasupra capului fara sa mai ai dureri? Mai bine zis in cit timp imi voi putea relua munca?

Buna, Cata

Cum a fost la consultatie? Pe cind operatia?
cata
Scris: Tuesday, March 24, 2009 8:13 PM
Nivel

Buna Alba, am mers la consultatie si cred ca pe la sfirsitul lunii Aprilie ma voi programa pt operatie. In urma examinarii, datorita unei mici asimetrii imi va pune implant siliconic rotund, profil inalt,cu gel coeziv de 325 si 350cc iar operatia ma va costa 3000E . Sper ca totul sa fie bine ,sa nu am dureri prea mari ca sa-mi pot relua cit mai repede munca.
Alba
Scris: Wednesday, March 25, 2009 8:32 PM

cata wrote:
Buna Alba, am mers la consultatie si cred ca pe la sfirsitul lunii Aprilie ma voi programa pt operatie. In urma examinarii, datorita unei mici asimetrii imi va pune implant siliconic rotund, profil inalt,cu gel coeziv de 325 si 350cc iar operatia ma va costa 3000E . Sper ca totul sa fie bine ,sa nu am dureri prea mari ca sa-mi pot relua cit mai repede munca.

Buna, Cata
Ma bucur ca mi-ai raspuns, daca esti dispusa, mi-ar place sa tinem legatura. Eu cit de curind am programata consultatia la dr Voicu, nu pt ca mi l-ar fi recomandat cineva, ci pt faptul ca citind opinii si opinii ale fetelor, el este cel care mi-a dat cel mai multa incredere.Cred ca si tu ai ramas cu o parere buna despre el, din moment ce te vei opera la el. As vrea sa te intreb cum te-ai decis la forma implantelor, rotund era ceea ce iti doreai tu sau datorita micii asimetrii , doctorul ti-a recomandat forma rotunda profil inalt?
Eu as vrea forma anatomica,nu stiu ce perfil, am aceeasi mica asimetrie de care vorbesti tu si ma tem ca un implant rotund sa nu para artificial. Ma opresc aici, nu vreau sa iti rapesc prea mult timp. Astept sa imi raspunzi si tinem legatura. Pupici!

cata
Scris: Thursday, March 26, 2009 3:06 PM
Nivel

Bineinteles ca imi face placere sa tinem legatura.Si eu tot datorita acestui sait am ales sa fac consultatia la el.Cind m-am dus acolo, am mers impreuna cu o prietena care nu prea avea incredere in ce alegere facusem si ma tot batea la cap sa renunt la consultatie si sa merg la alti doctori.Dupa ce am intrat in clinica si a stat de vorba citeva minute cu dansul si-a schimbat parerea preconceputa pe care o avea,iar eu dupa ce am iesit de la consultatie ,am plecat de acolo cu convingerea ca am facut alegerea potrivita.Forma implantelor a fost aleasa de d-nul doctor dupa masuratorile facute ,cit si dupa forma sanilor mei. Oricum i-am spus ca nu imi doresc sani f. mari ci in armonie cu restul corpului,iar dansul m-a asigueat ca acesta va fi rezultatul final. Tu cind ai vrea sa faci operatia?
Alba
Scris: Thursday, March 26, 2009 10:55 PM

cata wrote:
Bineinteles ca imi face placere sa tinem legatura.Si eu tot datorita acestui sait am ales sa fac consultatia la el.Cind m-am dus acolo, am mers impreuna cu o prietena care nu prea avea incredere in ce alegere facusem si ma tot batea la cap sa renunt la consultatie si sa merg la alti doctori.Dupa ce am intrat in clinica si a stat de vorba citeva minute cu dansul si-a schimbat parerea preconceputa pe care o avea,iar eu dupa ce am iesit de la consultatie ,am plecat de acolo cu convingerea ca am facut alegerea potrivita.Forma implantelor a fost aleasa de d-nul doctor dupa masuratorile facute ,cit si dupa forma sanilor mei. Oricum i-am spus ca nu imi doresc sani f. mari ci in armonie cu restul corpului,iar dansul m-a asigueat ca acesta va fi rezultatul final. Tu cind ai vrea sa faci operatia?

Eu am programata consultatia pe data de 1 aprilie si datorita faptului ca dispun doar de 2 saptamini, sint stabilita in strainatate si trebuie sa ma intorc la servici(am biletul de intoarcere pe data de 14 aprilie) am vorbit cu dnul doctor prin email si mi-a spus ca daca am toate analizele ce el cere facute , ma poate opera pe data de 2 aprilie. Asa ca in citeva zile voi fi in Bucuresti. Sper sa decurga totul cu bine si sa iti dau vesti bune
cata
Scris: Saturday, March 28, 2009 8:05 AM
Nivel

Analizele unde le faci,ca sa ti le dea asa repede?Astept cu nerabdare vesti
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.