Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| pentru sele 25:este in clinica la stan un rezident foarte bun,care opereaza acolo,cu aceeasi tehnica,si costul este de 3000 euro(la stan 4500).stiu sigur,pt.ca este nasul prietenei mele(eu as vrea sa ma operez in bucuresti pt.ca bacaul este prea departe de mine).daca vrei iti pot spune cum il cheama si-ti pot face rost de nr.de tf. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| zarar wrote:salut!nu-si mai face nimeni marire de sani?
Mi-as face si acum ...daca as dispune de acesti banii necesari pt. operatie si ce tine de ea |
|
| cred ca la toate prima piedica o constituie banii.dar vine o vreme pt.toate
|
|
| Zarar iti multumesc frumos. De acum...m-am programat la Stan si a mai ramas putin. Daca ma va scoate afara/trimite la psiholog/si alte lucruri pe care le face, nu am sa ma rog de el in genunchi sa ma opereze, si atunci as putea sa iau in calcul si varianta ta. Iti multumesc oricum pentru raspuns. |
|
| asteptam sa vedem cum decurge intalnirea cu stan(stiu ca programeaza la operatie la 7 saptamani de la consultatie).bafta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu va urmaresc cu interes si va astept cu detalii si impresii. Cochetam si eu cu ideea- inca nu am renuntat la ea- dar astept sa termin cu alaptatul... si sa mai treaca vreau an dupa pentru a-mi putea pune implanturi. ... Asa ca tot am de asteptat... si sper ca poate nu ma razgandesc intre timp. |
|
| salutttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu stie nimeni,totusi,cat costa marirea de sani la dr.voicu?
|
|
| buna sunt noua pe acest site dar va urmaresc de mult timp ft interesante toate povestile,as vrea sa imi fac operatia de marire de sani luna aceasta dar inca nu sunt hotarata la ce dr am mai multe variante si o sa va dau cateva preturi la diferiti dr, dr voicu 3000-3500 depinde de implant este adevarat ce se spune despre dansul face niste sani ft frumosi dar in ultima perioada a cam marit preturile,sora mea a facut operatia la dansul acum 2 ani si a costat 2000 € SI EL OPEREAZA DEFAPT NUMAI IN SPITAL nu are clinica particulara,dr marek valcu 2500€ CU MENTOR,DR FLORINA GUSA OPEREAZA LA FEL IN SPITALUL DE CHIRURGIE PLASTICA BUC 2100€ in spital si 3000€in clinica particulara,dr brezeanu cristina tot in spital opereaza intre 2200-2600€,astea sunt ex mele daca aveti vreun sfat in legatura cu un dr va rog sa il postati. |
|
| Fetelor bine a-ti venit pe forum si mult curaj pentru a va indeplini visul. Am intrat sa va salut si sa va incurajez. Eu mi-am dorit aceasta operatie de cand ma stiu iar acum va pot spune ca merita orice efort. Sunt foarte multumita de rezultat, si fericita ca am facut acest pas. Acum ca am trecut cu bine prin aceasta experienta, va sfatuiesc sa mergeti inainte, si sa va alegeti un doctor in care sa aveti incredere, si cu care sa puteti comunica. Multa bafta tuturor aspirantelor la ,,silicoane" si ..curaj. |
|
| Am rugamintea daca puteti trimite poze(nu inteleg de ce nu este voie sa se puna poze cu inainte si dupa,chiar nu vad logica dar ma rog)ma refer la fetele care s-au operat la dr voicu.. Multumesc |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| RRR wrote:Am rugamintea daca puteti trimite poze(nu inteleg de ce nu este voie sa se puna poze cu inainte si dupa,chiar nu vad logica dar ma rog)ma refer la fetele care s-au operat la dr voicu.. Multumesc Sa-ti raspund la intrebare....forumul este unul dedicat in mare parte copiilor , iar pentru poze se poate folosi cu succes PM-ul. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| dya wrote:Sa-ti raspund la intrebare....forumul este unul dedicat in mare parte copiilor , iar pentru poze se poate folosi cu succes PM-ul.
Subscriu. De altfel, pentru cine are neclaritati, sa reia Regulamentul. |
|
| am si eu o intrebare pt marta ,daca poate sa imi spuna la ce dr sa operat si cat a costat operatia. |
|
| camellie wrote:am si eu o intrebare pt marta ,daca poate sa imi spuna la ce dr sa operat si cat a costat operatia.
Camellie, am fost operata de doctorita Brezeanu, la clinica Apolo, din Bucuresti. Am proteze Mc Ghan (Matrix), cu forma anatomica (care arata foarte natural). Am platit 2800E, dar nu stiu daca acest pret mai este de actualitate, pentru ca am peste 1 an de la operatie. Trebuie tinut cont si de pretul implantelor. Cele Matrix sunt mai scumpe. Din cate am inteles, protezele Mentor sunt la fel de bune si ceva mai ieftine. |
|
| mersi mult marta,stiu care sunt preturile de la dr brezeanu dar nu eram ft sigura daca sa apelez la dansa sau nu,dar daca tu spui ca e totul ok poate o sa apelez la dansa,vroiam sa te mai intreb daca operatia a facuto la spital sau la clinica? |
|
|