Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Aveti grija la cine va operati!
Detalii aici |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Revin si eu dupa o perioada cam lunga. Ultima data spuneam ca voi merge la dr. /voicu la revenirea din concediu, insa, lucrul asta nu s-a intamplat. Aste pentru ca nu vreau sa fac operatia decat in ianuarie-februarie. Va reamintesc ca eu am deja o operatie facuta acum un an si jumatate la dr. Stan, cu implanturi anatomice matrix de 315 gr, de care nu am fost niciodata multumita pentru ca diferenta este aproape insesizabila, in plus, mica asimetrie pe care o aveam s-a accentuat dupa operatie. Acum imi doresc un implant rotund, de cel putin 400 cc si m-am decis sa merg la o consultatie la dr. Voicu, dar incerc sa prelungesc putin momentul asta pentru ca nu vreau sa imi stea mintea numai la asta pana la anul. Initial am mers tot la dr. Stan sa il rog sa imi schimbe implanturile, insa el nu foloseste decat matrixul asta anatomic, care mie nu imi place mai deloc. Este intr-adevar foarte natural, chiar prea natural poate, si la o baza de 12 cm are o marime de doar 315 gr, in timp ce un implant rotund cu acelasi diametru ajunge si la 450 cc...cum spuneam, Stan nu pune decat anatomice si nici nu a vrut sa auda de schimbare...Nu m-a ascultat absolut deloc. Este un medic foarte dificil, foarte impersonal...din cauza asta nici nu am mai fost la consultatiile ulterioare. Asa ca sunt nevoita sa gasesc un alt medic, care sa ma inteleaga si sa incerce sa ma ajute. As vrea sa stiu mai mult despre ce presupune o interventie de schimbare a implantului. Poate e cineva pe aici care sa fi facut lucrul asta... |
|
| Buna seara dragele mele!Acum m-am alaturat si eu acestui forum, ma numesc Oana si sunt din Craiova.Am o rugaminte, daca imi poate da cineva nr. de tel. al Dr. Cristina Brezeanu, caci doresc sa fac o programare.Am citit multe pe acest forum, si m-a ajutat enorm, o sa fac programari la cativa medici...si pana la urma am sa decid.Va multumesc mult pt. ca existati |
|
| Pt cine are niste informatii pt mine despre DR. CRISTINA BREZEANU, va rog dati invitatie pe mess la id: nicoletanito@yahoo.com. Vreau neaparat un nr de tel si ceva impresii, am citit ca Iuliana si Marta s-au operat la dansa. Va multumesc enorm! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| O idee ma macina de mult timp...acum revine iar...as vrea si eu modificari de genul celor care ati facut voi deja. Dar am si intrebari ...poate ma lamureste careva de aici care a facut asa ceva de curand sau nu numai .La ce clinica/spital as putea sa ma duc sa imi fie cat mai bine....la ce doctor..si la ce suma de bani ar ajunge o astfel de interventie cu tot ce presupune ea.Durerile nu le mai pun...eu zic ca as putea sa trec peste dupa ce am trecut prin doua nasteri ...nastere naturala fara ajutorul unei anestezii...dureri masele ... |
|
| yulyana82n wrote:O idee ma macina de mult timp...acum revine iar...as vrea si eu modificari de genul celor care ati facut voi deja. Dar am si intrebari ...poate ma lamureste careva de aici care a facut asa ceva de curand sau nu numai .La ce clinica/spital as putea sa ma duc sa imi fie cat mai bine....la ce doctor..si la ce suma de bani ar ajunge o astfel de interventie cu tot ce presupune ea.Durerile nu le mai pun...eu zic ca as putea sa trec peste dupa ce am trecut prin doua nasteri ...nastere naturala fara ajutorul unei anestezii...dureri masele ...
Buna yulyana si bine ai venit. Eu cred ca daca te-ai hotarat sa te operezi, trebuie sa te informezi cat mai bine inainte de operatie. Acest forum cred ca te poate ajuta foarte mult in acest scop, pentru ca exista multe povesti ale fetelor operate deja, intrebari si raspunsuri, dar si nume de doctori, clinici, etc. In final decizia trebuie s-o iei singura.. la ce doctor?.. la ce clinica?,,,.Eu personal am mers pe recomandari directe (este adevarat ca aveam prieteni in lumea medicala, lucru care mi-a folosit mult) si a fost foarte bine. Am un an de la operatie, si sunt foarte multumita. In ceea ce priveste pretul.. depinde de tipul de proteze, locul unde te operezi, etc. Dar nu cred ca pretul trebuie sa fie criteriul de alegere!!! Cat despre dureri.., cred ca depinde de fiecare. Eu la 3 ore de la operatie, am iesit la o tigara. Durerile sunt suportabile, si ti se fac calmante. In cazul in are mai ai intrebari, iti raspund cu placere (daca stiu..) |
|
| oana_andreea wrote:Buna seara dragele mele!Acum m-am alaturat si eu acestui forum, ma numesc Oana si sunt din Craiova.Am o rugaminte, daca imi poate da cineva nr. de tel. al Dr. Cristina Brezeanu, caci doresc sa fac o programare.Am citit multe pe acest forum, si m-a ajutat enorm, o sa fac programari la cativa medici...si pana la urma am sa decid.Va multumesc mult pt. ca existati
Buna Oana. Eu am fost operata de doctorita Brezeanu, in urma cu un an, si sunt fff..multumita. Numarul de telefon il gasesti pe www.brezeanu-cristina.pa.ro Bafta! |
|
| Buna, fetelor Sunt noua pe acest forum. Am operatia de marire a sanilor programata pe 14 noiembrie la Dr. Jecan (Apolo Maedical). Dr. mi-a recomandat proteze mentor, rotunde, 305 cmc.Mentionez ca am 58 Kg si 1.74 inaltime. Stiti ceva despre acest medic? si ce parere aveti despre recomandarile lui? De asemenea, as dori sa stiu daca imi puteti trimite pe PM foto cu operatii recente. Voi transmite si eu imediat dupa operatie. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Are cineva idee cat mai costa o astfel de interventie?Poze poate cineva sa imi trimita pe pm, eu stiu ceva sa vad cum ar fi poate imi fac si curaj ? |
|
| marta wrote:Buna Oana. Eu am fost operata de doctorita Brezeanu, in urma cu un an, si sunt fff..multumita. Numarul de telefon il gasesti pe www.aestheticsurgery.ro Bafta! |
|
| salut!nu-si mai face nimeni marire de sani?
|
|
| cat mai este o augmentare mamara la dr.voicu?vad ca este f.f.f.iubit aici. nemultumite sunt ?vis-a-vis de dr.voicu?imi doresc sani mari "de cand m-am nascut" ,dar sotul meu nu ma lasa sa-mi pun silicoane,pe motiv ca lui ii place asa.am un baietel de 4 ani si iar mi s-a deschis pofta de silicoane.ce mai ziceti?
|
|
| Buna fetelor si eu sunt noua si doresc din tot sufletul sa-mi fac operatia de marire dar deocamdata nu stiu daca e bine si nici nu am banii stransi.Va trebui sa imprumut la banca , alta solutie nu am Voi credeti ca merita sa ma indatorez atat de tare, avand in vedere ca am un copil si trebuie sa il cresc.Lumea ma critica dar este visul vietii mele sa am sanii mai mari. Sunteti toate extraordinare , 2 sapt citesc forum-ul si ma mir cat curaj se expune in el.
Bravo si haideti sa ne indeplinim visele oricat de departe par a fi de noi! |
|
| Citesc de ieri forumul acesta si nu ma mai pot opri. Acum o saptmana am pus mana pe telefon si mi-am facut o programare pe la sfarsitul lunii la dr.Stan. Din momentul ala nu am mai dormit de stres, iar cand dormeam visam numai implanturi, operatii,silicoane, iar operatii etc. Ieri am gasit forumul acesta iar aseara am dormit linistita pentru prima data dupa o saptamana de nesomn. Imi pare rau sa vad ca mesajele s-au rarit drastic in ultimile luni Daca este vreo fata care mai citeste forumul si care si-a facut implant la Stan, va rog sa dati un semn. As avea nevoie de cateva raspunsuri, si de putina "terapie". Mentionez ca stiu cat de snob este si cat zeflemist (am mai fost la el la un consult acum 2 ani si dupa 5 minute mi-a zis sa-mi caut alt doctor, iar pe o prietena care a fost acum 3 ani a trims-o la psiholog :018: ), dar stiu ca are rezultate bune, si mai este si aproape de mine. Iar pt Bucalata, daca asta este visul tau, nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti stea in cale! |
|
| mersi foarte mult deocamdata banii imi stau in cale....sper sa pot face imprumut la banca mai repede ma uit in fiecare zi in oglinda si imi amintesc cum spun unele fete de pe forum care azi au acest vis si maine povestesc despre dureri de dupa operatie. as suporta fara probl durerile , am un corp care m-a ajutat pana acum. va rog , cele care mai treceti prin asta , dati detalii multe sa ne facem si noi , celelalte doritoare o parere de la cineva sincer! va pup si multa sanatate! |
|
|