Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| TatyKS wrote:Am inteles ... nu stia daca sa ia mere sau pere  ?
...si s-a decis pentru pepeni! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bereea wrote: ...si s-a decis pentru pepeni!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Da exact . |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 3
| TatyKS wrote:Wow ,cata reclama i se face aceastei doctorite  . Ma intreb cat o costa o interventie ?
Eu am dat 3 300 euro |
|
Inregistrat: 3/26/2014 Mesaje: 1
| M-am operat in Cluj la dr. Fodor Lucian in luna septembrie 2013 si sunt foarte multumita de rezultat, am implanturi Mentor de 360 iar operatia a decurs bine. Dupa operatie m-am miscat aproape normal chiar din a doua zi, deoarece durerea a fost minima. Sunt foarte multumita de amabilitatea si ingrijirile medicale de care am avut parte. Il recomand cu toata increderea pe Dr. Fodor Lucian. |
|
Inregistrat: 5/13/2014 Mesaje: 1
| Si pe mine ma intereseaza o operatie de marire de sani, am si o asimetrie accentuata dupa alaptare, sunt din Cluj si vreau si eu sa ma operez la dr. Lucian Fodor, cum a decurs recuperarea ta, sunt vizibile cicatricile, cum se comporta implanturile dupa 1 an de zile? |
|
Inregistrat: 6/3/2014 Mesaje: 1
| Hello fetelor, eu ma voi opera peste cateva zile. Am fost la consult si domnul dr. m-a programat pentru operatie. Mi-a placut mult de dansul, a inteles foarte bine ce vreau si mi-a raspuns pe intelesul meu la toate intrebarile. Abia astept sa vad ce iese! Revin cu rezultatul! |
|
Inregistrat: 7/5/2014 Mesaje: 1
| S-a operat cineva la dr.OPROIU ANA MARIA?Are preturi foarte bune dar n-am gasit nicio parere despre ea pe nicaieri...as vrea la ea sa ma operez.... |
|
Inregistrat: 8/5/2014 Mesaje: 1
| flo wrote:Si pe mine ma intereseaza o operatie de marire de sani, am si o asimetrie accentuata dupa alaptare, sunt din Cluj si vreau si eu sa ma operez la dr. Lucian Fodor, cum a decurs recuperarea ta, sunt vizibile cicatricile, cum se comporta implanturile dupa 1 an de zile?
Eu am fost operata in mai de doctorul Lucian Fodor de la Cluj. Am 1,65 cm, 49 kg, mi-am pus 375 cc mentor anatomic medium height, moderate plus profile. Dupa operatie m-am ridicat singura din pat, am mers la toaleta, m-am plimbat singura, dureri nu sunt atat de mari, ai doar o febra musculara mai puternica si primesti calmante dupa operatie. Cicatricile sunt vizibile doar in primul an, se estompeaza in timp luand culoarea pielii. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor. De ceva timp va tot urmaresc. Ma gandesc serios sa fac si eu acest pas, insa depun ceva efort la locul de munca si va trebui sa mai astept pana la sfarsitul lui septembrie, pana atunci abia ma mai informez in legatura cu ce presupune operatia. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Si eu m-am operat. Au trecut deja 4 luni de la operatie si ma simt foarte mandra de mine. Prima zi dupa operatie a fost ceva mai nasoala, mi-a fost cam rau de la anestezie. Si in prima saptamana am avut ceva dureri, dar suportabile. Acum ma simt foarte bine, nu mai am probleme deloc, iar sanii mei arata minunat. Chiar nu-mi pare rau ca am facut operatia asta! Iar domnul dr e foarte dragut si atent. Recomand. |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1
| buna fetelor.... sunt noua... de mult timp citesc postarile voastre , sunt din oradea , si cu ajutorul vostru , mam operat si eu acum 2 sapt
.totul a fost foarte ok, implanturile sunt de325 Allergan Inspira ...fetelor mar interesa ,cind pot sa ma intorc pe o parte , singura problema pe care o am este somnul... |
|
Inregistrat: 4/12/2016 Mesaje: 3
| Buna fetelor, sunt programata la o operatie de marire sani la Dr. Radu Panturu si am mari emotii. Mie mi-a facut o impresie buna,am cautat pe forum si nu am gasit comentarii negative despre el. Am 2 prietene care s-au operat la el cu rinoplastie si cu marirea sanilor cu silicon si au iesit foarte bine dar eram curioasa sa mai aflu si alte pareri? |
|
Inregistrat: 4/23/2016 Mesaje: 2
| Draga Adelina, du-te cu incredere la Dr.Radu Panturu, nu o sa-ti para rau. Am avut operatie de rinoplastie si sunt foarte multumita de rezultat, de medic, de locatie. dr. Panturu este foarte atent si are grija de tine. O sa mearga totul bine sa nu-ti faci griji. Asteptam sa ne spui cum a fost. |
|
|