Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2013 Mesaje: 1
| Buna fetelor!
As dori sa va cer ajutorul. Am deja aproape un an de cand mi-am facut operatie de marire a sanilor (aprilie 2012). Sunt foarte multumita de rezultate, dar am ramas cu niste cicatrici urate rau de tot :( Pur si simplu se vede o dunga mare alba cum a fost taietura si putin cum s-a cusut. Cum pot proceda pentru a le atenua? Recomandati vreun unguent anume?
Mersi!
|
|
Inregistrat: 3/29/2013 Mesaje: 1
| Irina, nu pot sa-ti dau un sfat din proprie experienta, pentru ca la mine acum nu mai sunt asa de vizibile. din cate am inteles, la fiecare organismul se reface diferit, mai devreme sau mai tarziu, dar un an ar trebui sa fie suficient ca sa-ti dai seama cum va arata rezultatul final..ai incercat sa vbesti cu medicul tau? eu am mai avut si dupa controale periodice la Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos, din fericire totul a mers foarte bine. Sper sa-ti rezolvi si tu problema, dar cere ajutor specializat! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| irina76 wrote:Buna fetelor! As dori sa va cer ajutorul. Am deja aproape un an de cand mi-am facut operatie de marire a sanilor (aprilie 2012). Sunt foarte multumita de rezultate, dar am ramas cu niste cicatrici urate rau de tot :( Pur si simplu se vede o dunga mare alba cum a fost taietura si putin cum s-a cusut. Cum pot proceda pentru a le atenua? Recomandati vreun unguent anume? Mersi!
Tot medicul estetician cred ca te poate lamuri. Probabil ca ai cicatrici cheloide. |
|
Inregistrat: 5/20/2013 Mesaje: 1
| Buna fetelor...sunt noua pe forum:) as vrea sa-mi sp si mie pareri despre dr Stan..am programare la dansul pe data de 7..ideea este urmatoarea:eu dupa alaptare am ramas cu 2 bube:))dar pt ca baietelul meu a preferat mai mult sanul stang este o diferenta..stangul este mai lasat..domnul dr mi-a sp ca trebuie sa-mi faca ridicare la el,dar eu nu inteleg ceva...find deja f mici ce ridicare sa mai faca?! Nu poate sa-mi puna la un san un nr si la altul alt nr??astept parerile voastre!!!va multumesc multtt!! |
|
Inregistrat: 11/21/2013 Mesaje: 2
| Buna fetelor, eu am avut dintotdeauna complexul sanilor mici si acum dupa ce am nascut, parca am ramas de tot fara sani. M-am interesat ce pot face in sensul asta si am descoperit un chirurg estetician foarte bine cotat, Silvia Stanculescu- Vasalos. Deja am fost la consultatie la dumneaei si pot spune ca sunt foarte incantata de cum m-a tratat si de conditiile pe care le are la Medicover, unde m-a consultat si unde ma va si opera. Am foarte mare increder si abia astept sa-mi rezolv problema. Va pup! |
|
Inregistrat: 11/27/2013 Mesaje: 2
| Buna fetelor, eu mi-am micsorat sanii anul trecut la chirurgul estetician Silvia Stanculescu- Vasalos si pot spune ca viata mea s-a schimbat de atunci. In primul rand, inainte de asta, aveam dureri groaznice de spate care imi ingreunau foarte tare activitatile zilnice si apoi, deja mie mi se pareau inestetici sanii mei incredibili de mari. Dna Silvia m-a inteles si mi-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie sa scap de emotii si sa ma pot pregati in voie de operatie- care a fost un succes si mi-a usurat viata foarte tare! V-o recomand! |
|
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 1
| Buna! Ma bucur ca vad cititoare care au fost pacientele chirurgului estetician Silvia Stanculescu- Vasalos fiindca am vazut ca are o promotie la operatiile de marire de sani in aceasta perioada (discount de 25%). Ce ma sfatuiti? Sa-mi fac operatia la dansa? Multumesc fetelor! |
|
Inregistrat: 12/11/2013 Mesaje: 2
| Buna, o recomand din toata inima pe dna Silvia Stanculescu- Vasalos fiindca este o adevarata profesionista! Chiar merita increderea ta, bafta cu operatia daca te hotarasti. |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 3
| Dr. Silvia Stanculescu-Vasalos este un adevarat profesionist. Am sani pusi de dansa sunt foarte naturali, ma simt foarte bine in pilea mea, e geniala. Si e foarte draguta, am castigat imediat incredere, love it. Daca va hotarati apelati la dansa fara rezerve!
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Wow ,cata reclama i se face aceastei doctorite . Ma intreb cat o costa o interventie ? |
|
| ... De parca conteaza... Atata vreme cat nu a auzit nimeni de ea...
4500 euro la Dr. Stan. |
|
| kali wrote:... De parca conteaza... Atata vreme cat nu a auzit nimeni de ea... 4500 euro la Dr. Stan.
Sunt multi doctori ieftini, de volum NU si de calitate ... probabil la dansa costa putin si se axeaza pe alt tip de clientela ...gen dansatoare, manechinuite .
Or fi din alea personalizate de costa mai mult decat piata. Dragusanca cica a dat 2-3000 de euro decat. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Adevaratii esteticieni nu au nevoie de vreo reclama!Asadar,mare atentie! |
|
| TatyKS wrote:Or fi din alea personalizate de costa mai mult decat piata. Dragusanca cica a dat 2-3000 de euro decat.
Nu sunt personalizate... Oricum, Stan e peste medie; posibil sa gasesti si cu 3500 - 4000...
Dragusanca spunea la o emisiune ca s-a tocmit pentru sanii ei ca la piata, ca nu avea bani decat pentru unul http://www.bzi.ro/adevarul-despre-operatiile-biancai-dragusanu-vezi-cat-au-costat-420297 Oricum depinde si cand a facut operatia, ca pretul a crescut odata cu trecerea timpului. Acum 5-6 ani cam pe acolo se invarteau... |
|
|
Am inteles ... nu stia daca sa ia mere sau pere ?
Asa e , acum preturile sunt altele ...
|
|
|