Silicoane - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marcosil
Scris: Thursday, April 19, 2012 9:02 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/14/2012
eu nu te contrazic. eu am specificat experienta prin care am trecut eu. am citit pe mai multe forumuri fel de fel de discutii despre medici. eu pe dr Voicu il cunosc si cunosc mai mule experiente ale prietenelor mele. problema despre care am vorbit in postare a fost cea legata de cum aratau sanii inainte de operatie pentru ca este posibil ca sanii sa fi fost diferiti si astfel sa se fi obtinut rezultatul de care vorbesti. iti spun asta pentru ca si la mine un san este mai sus decat altul si mai mic. am mai fost si eu la o alta consultatie de control. ceea ce m-i s-a spus a fost ca este posibil ca si dupa operatie un san sa fie mai jos si altul mai sus. desemeneea am facut referire la modul cum a decurs consultatia si inainte de operatie. faptul ca ai spus ca nu te-a masurat ceea ce nu cred. nu cred ca dr Voicu nu te-a masurat pe tine si pe celelalte pacinte care au fost prietenele mele le-a masurat. am vorbit despre niste lucruri pe care le-ai scris si nu cred ca sunt reale. putem discuta si expune un rezultat si pe forum fiecare ne aratam experientele noastre dar uneori uitam cum eram inainte si ne referim la momentul prezent comparandu-l cu perfectiunea ceea ce consider ca nu este corect.
Gabitza22
Scris: Monday, June 11, 2012 10:44 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor inainte de orice procedura, ducetiva si informativa la mai multi mediciuff .Si cel mai bine e sa tineti cont de recomandari…Mama si-a facut o ridicare de sani la doamna dr.Stanculescu si a avut ft multa rabdare,,grija si intelegere cu ea.Mama era supeer speriata si eu la fel,dar doamna doctor ne-a facut sa intelegem mai bine procedura si uitee asa acum nu mai are griji cu sanii pt ca se chinuia rau.Eu vreau o marire de sani si deja am stabilit cu dr.Stanculescu sa-mi pun proteze de 335 cc !! ras Pt. operatie m-am informat de pe clinica-metamorphosis.ro si am aflat mai multe detalii …Asa ca la cat mai multe operatii reusite feteloordance
Ralu67
Scris: Thursday, June 21, 2012 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/23/2012
Buna Gabitza! sunt de acord cu tinenewclap ,e imp ca toate fetele sa stie in ce se baga si apoi sa nu fie nemultumite de rez pt ca nu au facut alegerile bune...eu m-am operat tot la dr.Stanculescu si recuperarea a fost usoara,nu am avut ft multe dureri,iar rezultatul e pe masura!! multa bafta si rezistenta topai
otilis
Scris: Wednesday, June 27, 2012 7:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2012
Buna fetelor !! sunt noua pe acest forum si vreau sa imi pun implanturi. As opta pentru doctorul Stan din Bacau. Stie cineva care mai sunt preturile ?? Mai mult de 5000 de euro? O alta optiune ar fi doctorita Brezeanu din Bucuresti..Ce parere aveti? Eu as vrea la doctorul Stan dar nu stiu exact ce preturi mai are..stiu ca acum vreo 6 ani era 3000 de euro.. uff Astept raspunsuri fetelor pupici
corina
Scris: Thursday, July 26, 2012 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2012
Va recomand aceasta emisiune, cuprinde toate informatiile legate de operatia de marire a sanilor. E un must-see inainte operatie pt ca are grupate toate informatiile la un loc. Emisiunea se gaseste la acest link

http://womantv.ro/tv/viewvideo/42/estetica-si-chirurgie/estetica-ep3-marirea-sanilor-implant-de-silicon.html

Am si eu silicoane, stiu ce inseamna, intru in contact cu multe persoane care au si care au avut probleme cu diferiti medici, nu pot sa povestesc aici, iar aceasta emisiune macar e ca o prima vizita ca sa ne pregateasca inainte de a merge sa vbm cu dr pe care-l alegem.

Aceasta operatie merita facuta, o sa va aduca o bucurie imensa, abia o sa astepati sa va puteti mandri cu ei, dc va doriti, nici nu ar trebui sa stati pe ganduri. Asta zic eu, nu sunt medic, datele importante se gasesc in emisiune. Daca vreti sa mai discutam, chiar mai pe larg, spuneti-mi cum vi s-a parut emisiunea pe care am trimis-o, fie aici, in continuarea forumului, fie pe fb Woman TV www.facebook.com/womantv

Va pup si nu vreau sa considerati ca fac reclama, televiziunea online pentru femei Woman TV nu este un proiect cu scop comercial, ci doar vrem sa fim un ajutor informativ, pentru ca si noi am trecut prin momentele de dinainte sau imediat dupa operatie si nu avea cine sa ne lamureasca, iar articolele de pe net sunt insuficiente. O sa gasiti multe emisiuni interesante si care o sa va placa tare mult. Acest proiect tv a fost creat strict pt femei, pentru a ne ajuta sa fim mai frumoase si mai fericite.
monia
Scris: Tuesday, September 4, 2012 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2012
buna .sunt noua pe aici si as dori sa_ami fac acesata operatie pe care mi_o doresc de prea mult timp(marire sani) am tot citit de fff multi doctori dar nu ma pot hotari...toti au si plusuri si minusuri...nu stiu .sunt f confuza..nervi cum naiba sa aflu exact un doctor care nu are acele minusuri....am impresia ca in final toti isi dau interesul.pt.ca nimanui nu_i convine sa_i vina cineva la usa sa_l streseze ca nus ce nu i_a pus bine...nu stiusorry1
ariana
Scris: Tuesday, September 11, 2012 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2012
Buna.Imi doresc si eu foarte mult sa-mi fac o operatie de marire de sani. Matusa mea si-a facut-o deja la doamna doctor Silvia Stanculescu si nu are nicio problema. Mi-a zs ca s-a ocupat de ea, si i-a dat toate informatiile. Mi-am facut si eu o programare la ea, sa ma duc sa discut sa vad despre ce este vorba. Nu mai pot astepta pana saptamana viitoare...topai
irina05
Scris: Tuesday, October 16, 2012 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/12/2012
eu mi-am facut deja o astfel de operatie la d-nul doctor Calin Dobos. Arat perfect,sunt foarte incantata de schimbarea pe care mi-am facut-o. Iar domnul doctor a fost foarte atent cu mine.
gaby
Scris: Wednesday, October 31, 2012 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2012
otilis wrote:
Buna fetelor !! sunt noua pe acest forum si vreau sa imi pun implanturi. As opta pentru doctorul Stan din Bacau. Stie cineva care mai sunt preturile ?? Mai mult de 5000 de euro? O alta optiune ar fi doctorita Brezeanu din Bucuresti..Ce parere aveti? Eu as vrea la doctorul Stan dar nu stiu exact ce preturi mai are..stiu ca acum vreo 6 ani era 3000 de euro.. uff Astept raspunsuri fetelor pupici

BUNA OTILIS te rog frumos spune-mi si mie daca te-ai operat pana la urma la dr stan si cum a decurs operatia,daca vrei ca as vrea sa imi fac si eu o marire de sani si as vrea sa stiu cum au iesit!!?? merci
karlla
Scris: Tuesday, November 13, 2012 12:32 AM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2012
gaby wrote:

Buna otilis. Eu am facut o operatie de marire a sanilor la d-na Dr. Brezeanu in urma cu aproape 5 luni. Sunt foarte multumita de rezultat, iar operatia a decurs bine. Recuperarea a fost mai usoara decat mi-am imaginat. Practic primele 2 zile au fost mai grele. Dupa o saptamana puteam sa fac orice. Si de domnul dr Stan am auzit de bine, doar ca din cate am inteles nu prea tine cont de dorintele pacientelor. Cred ca vei fi multumita, indiferent la care dintre ei te duci. Bafta!

BUNA OTILIS te rog frumos spune-mi si mie daca te-ai operat pana la urma la dr stan si cum a decurs operatia,daca vrei ca as vrea sa imi fac si eu o marire de sani si as vrea sa stiu cum au iesit!!?? merci
kamy
Scris: Friday, January 18, 2013 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/18/2013
gaby wrote:

la dr stan acum operatia e 1600 E
Anelise
Scris: Friday, January 18, 2013 3:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
kamy wrote:
am gasit reduceri bune si in bucuresti,si eu o sa-mi pun anul asta deci caut in continuare ce reduceri mai suntyes

Kamy, cand vrei sa postezi ceva, foloseste "Add Reply". angel
Anelise
Scris: Saturday, January 19, 2013 8:52 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
kamy wrote:
si dr ghimis iulian face operatii cu 1600 E,la el fac operatia,am amanat 3 ani de frica dar acum nu vreau sa am regrete

Kamy, repet ce am scris si ieri... Cand doresti sa faci o postare folosete "Add Reply" si NU "New Topic".
deeia9
Scris: Friday, February 1, 2013 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2013
buna fetelor ma numesc Andreea si am 28 de ani.ma bucur enorm ca am gasit acest forum .pt inceput vroiam sa i transmit lui gaby ca e informata gresit.dr stan din bacau face operatii cu 4500 de euro ,doar ce am sunat.iar kamy daca esti draguta sa mi spui , ai fost la hyron? imi poti da detalii? acum intrebarea mea ar fi de ce la stan e 4500 euro si la hyron 1600... diferenta de pret e f mare.stiu ca dr Stan are renume dar parca totusi.. de ceva timp ma bate un gand dar de 3 zile a devenit mai intens...am sanii f mici si mereu am fost complexata.va doresc o zi buna
Liliana10
Scris: Tuesday, March 5, 2013 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2013
Buna Andreea. Eu iti recomand pe domnul doctor Dan Mihail Stana de la clinica Efigia din Bucuresti. O prietena de-a mea s-a operat la el iar rezultatele au fost super: nu a avut complicatii, forma sanilor e foarte frumoasa, exact cum si-a dorit-o, iar perioada de recuperare a trecut cu brio. iti spun ca merita toti banii..si eu o sa-l am in vedere dupa ce nasc al doilea copil
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.