|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor am si eu o intrebare dar sunt noua pe forum si nu stiu daca am intrat unde trebuie. Sunt de doua zile operata de lifting mamar si augmentare cu silicoane, si de ieri seara am febra, acum iau antibiotice, dar vreau sa stiu daca a mai trecut vreuna din voi prin asa ceva. Imi este foarte frica sa nu-mi respinga corpul implanturile, si sa fie nevoie sa le indepartez, acum cand vad ca au iesit "trasnet". Sigur ca sunt umflati sanii si durerosi, iar dreptul e mult mai umflat decat stangul [cred ca acolo am facut infectie si de aici si febra], iar intrebarea mea este, stiti cumva aceste infectii sunt cauze des inbtalnite? Se trateaza relativ usor, sau trebuie sa-mi iau deja la revedere de la implanturi? Sunt foarte ingrijorata , dacda stie vreuna din voi cazuri asemanatoare mi-ati fi de un real ajutor... Multumesc anticipat... |
| buna fetelor,
eu am o experienta super la clinica aesthetic line din bucuresti, mi-am facut operatia acum 1 luna 300ml ,cu gel siliconic coeziv, introduse prin santul submamar, pretul a fost 2800 euro.M-a operat dna dr Iulia Hatami, a doua zi am fost in picoare. va recomand
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| afina wrote:
pretul a fost 2800 euro.
pai fetelor o duceti bine,nu se simte criza la voi nu?2800 euro pentru silicoane?? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Foarte multi bani. |
| buna fetelor ..acum mi-am facut si eu cont aici fiindca vreau sa va spun ca mi-am pus si eu silicoane acum 4 luni si ma simt foarte mandra de mine am 21 de ani si eram foarte complexata...defapat stiti cu toate ca asta e motivul principal...am fost la domnul doctor OVIDIU GRECU mi-a luat 2800 euro pt proteze cu gel coeziv mentor 280mg. Prima zi a fost infernala...mi-a fost foarte rau de la anestezie ,,,si urmatoarea saptamana am avut dureri foarte mari...dar apoi deja in a doua saptamana m-am dus la discoteca acum dupa 4 luni ma simt foarte bine nu am probleme deloc...si sanii mei arata foarte bine :) nu-mi pare rau ca am facut operatia asta.... |
| Buna fetelor, tocmai m-am inscris pe site. Am 28 ani si m-am operat in octombrie anul trecut, deci de 9 luni. Am Eurosilicone submamar, 325 cc anatomici. Am fost ff complexata datorita sanilor mei minusculi si am renuntat la masina ca sa-mi fac operatia. Acum cu criza, nu am reusit sa-mi adun bani pt o noua masina, dar nu regret de loc!! Au costat 2500 euro. Acum dupa ce vad toate tipele de la tv cu decoltee pline, imi pare putin rau ca nu am si eu implanturi rotunde, pt ca forma anatomica nu prea iti face un decolteu sexy, dar e ok pt ca locuiesc intr-un orasel mic si chiar si asa lumea incepe sa barfeasca la adresa sanilor mei, ce sa faci, lumea e mai rea si prostuta in provincie. sanii mei sunt f ok acum, am avut dureri cam 2 saptamani la datul jos din pat.
Vreau sa intreb:
E normal ca inca sa simt mare parte din sani amortiti? Adica, incepand de sub mamelon in jos pana la cicatrice, nu simt cald, rece, si doar de catva timp incep sa simt putin atingerile, dar ff putin. Simt in schimb durere, daca imi pisc pielea. ca sa intelegeti mai bine: atunci cand ma ating simt ca si cum mi-as atinge sanii prin sutien. Doctorul zice ca e ok, ca nervii mei se refac mai greu dupa operatie.
Voi ce ziceti?? |
| Buna seara.Sunt noua pe forum si as dorii cateva pareri de la fetele care au pus implanturi mamare la dnul dr.Vitalie Stan.Sunt si eu programata si as vrea sa stiu dinainte cum merge treaba.Lasati-mi si mie parerile voastre va rog. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| 2800 de euro?vai de mine! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fetelor care v-ati pus implant,am si eu o intrebare:sanii vostri miros a cauciuc?Ca asa am auzit de la un barbat ca nici mort nu ar sta cu una careia ii miros sanii a cauciuc.Sper sa nu supar pe nimeni cu intrebarea. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| mirela74chris wrote:Fetelor care v-ati pus implant,am si eu o intrebare:sanii vostri miros a cauciuc?Ca asa am auzit de la un barbat ca nici mort nu ar sta cu una careia ii miros sanii a cauciuc.Sper sa nu supar pe nimeni cu intrebarea.
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mirela74chris wrote:Fetelor care v-ati pus implant,am si eu o intrebare:sanii vostri miros a cauciuc?Ca asa am auzit de la un barbat ca nici mort nu ar sta cu una careia ii miros sanii a cauciuc.Sper sa nu supar pe nimeni cu intrebarea.
Stii povestea cu vulpea si strugurii, nu? Nu miros a cauciuc- asta daca intrebarea era pe bune-, nu plutesc si nici nu explodeaza in avion. Mda... si nu am silicoane. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| kali wrote:Stii povestea cu vulpea si strugurii, nu? Nu miros a cauciuc- asta daca intrebarea era pe bune-, nu plutesc si nici nu explodeaza in avion. Mda... si nu am silicoane. Iubita nici eu nu am silicoane si nici nu vreau sa imi pun ca am de la natura ce imi trebuie.Doar intrebam...am auzit la un barbat comentariul ala. |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
ce tare...eu as vrea sa imi pun,de ce nu...dar nu am bani...consider ca la multe femei dupa nastere un implant e ceva necesar...la pustoaicele care vor doar sa ii aiba mai mari,e o prostie,conteaza mult fermitatea si frumusetea sanilor si nu marimea...am vazut si sani mari si urati...eu inainte sa le am pe fete nu li-as fi pus silicoane nici in ruptul capului,imi placeau sanii mei,erau frumosi si fermi desi erau medii,nu enormi. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| visul meu a fost dintotdeauna sa ma sanii mai mari. dar dc nu-i de unde...asta e. sanatoasa sa fiu. |
|
|
| [quote=cea_mica]Pe 23 ajung implinesc si eu un an :) Intr-adevar, mai putine noutati aici, pe forum. Eu sunt in continuare de parere e o schimbare care merita orice sacrificiu :) Buna! Sunt aspiranta la silicoane. Vreau sa stiu cum este viata sexuala dupoa implantul de silicoane, cum reactioneaza un nou partener? Intreaba ceva, este evident sau nu este evident? Va rog mult sa-mi raspunde-ti. Multumesc
|
|
|
|
|