Silicoane - 5
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cata
Scris: Sunday, October 4, 2009 2:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2009
thankyou Cred ca din cauza crizei financiare nu mai sunt asa multe doritoare ,cum erau in capitolele trecute. Iar cele care si-au facut acum un an sau mai mult vad ca nu prea mai intra ca sa dea sfaturi.Parerea mea este sa iti faci programari la doctorii care ti se par tie Ok si sa te operezi la cel care iti inspira incredere. Oricum multa bafta si iti tin pumnii sa iti iasa asa cum iti doresti.thumleft
dana
Scris: Sunday, October 4, 2009 4:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
saru`mana.o sa ma programez la voicu sa vad ce zice si mai vedem.ma mai gandeam si la adina aleberts.cred ca ai auzit de ea.mai vedem.te tin la curent.pupici
cea_mica
Scris: Monday, October 5, 2009 9:20 PM

Pe 23 ajung implinesc si eu un an :) Intr-adevar, mai putine noutati aici, pe forum. Eu sunt in continuare de parere e o schimbare care merita orice sacrificiu :)
tonaimee
Scris: Monday, October 12, 2009 7:53 PM

Apelez la voi desi in stadii preliminare de research. Locuiesc in strainatate si desi am prietene in ro care au beneficiat de dr. badea, m-am gandit sa ma duc in argentina la vara. Ma intreb cam ce informatii vitale sa cer prin intermediul e-mail, analizele facute in prealabil, tip/marca de implant, spitalizare sau nu, tip incizie, etc., sa ii trimit poze considerand ca nu ma pot duce la o vizita preliminara, cam ce poze si masuratori as putea sa imi fac? am 38 de ani si dupa alaptarea a 2 copii am unde baga ceva in marsupiu. Desigur ca voua, trecute prin aceasta experienta, va pot veni in minte alte detalii la care eu inca nu ma pricep.
beky_ella_fb
Scris: Tuesday, October 13, 2009 11:32 AM

Buna feteleor! Sunt noua pe acest forum, vreau sa-mi fac implant silicon de tip mentor cu forma anatomica, dar nu stiu la cine sa ma duc.Nu stiu pe cine sa aleg dr Brezeanu Cristina, Radu ionescu, Adina Alberts. La dr Brezeanu implantul costa 2500 euro, la Radu Ionescu 3800 euro si la Adina 3000-3600 euro. Voi la cine v-ati operat si daca ati fost mutumite, va rog sa-mi raspundeti.va pup si va doresc o zi cat mai buna
alina.popa87
Scris: Tuesday, October 13, 2009 5:54 PM

Dr. Nae Sorin - Mikomed, fara ezitare.
marta
Scris: Tuesday, October 13, 2009 6:42 PM

beky_ella_fb wrote:
Buna feteleor! Sunt noua pe acest forum, vreau sa-mi fac implant silicon de tip mentor cu forma anatomica, dar nu stiu la cine sa ma duc.Nu stiu pe cine sa aleg dr Brezeanu Cristina, Radu ionescu, Adina Alberts. La dr Brezeanu implantul costa 2500 euro, la Radu Ionescu 3800 euro si la Adina 3000-3600 euro. Voi la cine v-ati operat si daca ati fost mutumite, va rog sa-mi raspundeti.va pup si va doresc o zi cat mai buna

Buna beky_ella, si bine ai venit pe forum. Ti-o recomand pe d-na dr Brezeanu, in calitate de fosta pacienta. Am deja un an de la aceasta operatie, si sunt extrem de multumita de rezultat.
Si eu am tot implante cu forma anatomica, si intr-adevar sunt foarte frumoase. Sanii arata f bine, adica f. natural. Eu initial am vrut rotunde dar d-na dr m-a convins sa-mi pun anatomice, si bine a facut. Iti doresc bafta multa.
beky_ella_fb
Scris: Tuesday, October 13, 2009 7:41 PM

Buna marta.Iti multumesc ca mi-ai raspuns, te rog sa-mi spui cum ai fost tratata, daca ai avut dureri mari, poti sa iti misti bratele dupa operatie, cum ti-a fost dupa anestezie, cate zile ai stat in spital iar operatia este facuta sub san, cicatricele se vad?Iti doresc o zi cat mai placuta.Nu ti-a fost teama de anestezie?Sincer iti spun ca mie mi-e teama dar in acelasi timp imi doresc deoarece am sanii fff mici.te pup
soniaalbu
Scris: Wednesday, October 14, 2009 12:56 AM

Buna becky ella. Si eu sustin parerea yuliei. Ti-l recomand pe dr. Nae de la Mikomed. Eu m-am operat la dansul in luna feb. si sunt foarte multumita. Cicatricile sunt doua dungulkite care abia se mai vad, dureri nu au fost foarte mari, clinica este superba, dl. dr. este foarte bun, are o echipa de exceptie. Daca ai alte intrebari, scrie-mi.
beky_ella_fb
Scris: Wednesday, October 14, 2009 8:08 PM

Buna sonia.Cat te-a costat si ce fel de implanturi ai?Cum te-ai simtit dupa anestezie?te pup
soniaalbu
Scris: Wednesday, October 14, 2009 9:36 PM

3200, implante Mentor. Am fost un pic ametita dupa anestezie, dureri nu foarte mari in prima seara, au crescut un pic ziua urmatoare, mai ales la miscarea bratelor si la scoaterea drenelor. Te pup.
alexandra87
Scris: Friday, October 16, 2009 7:01 PM

pt alina.popa.87 uitandu-ma la id tau mi s-a parut cunoscut si eram curioasa sa vad daca il foloseste aceesi persoana.mai este folosit pe un alt forum unde se discuta bineinteles tot despre silicoanesic acolo s-a scris despre experienta unei d-ne care a fost martora unei scene in cabinetul dr radu ionescu,in legatura cu implantele folosite.eu fiind pacienta acestuia am fost foarte curioasa de cele intamplate si am cerut mai multe detalii care intarzie sa apara.
imi cer scuze daca te-a deranjat comentariul meu,dar daca sti despre ce e vb ti-a fi foarte recunoscatoare daca mi-ai spune mai multe.
croatoan
Scris: Tuesday, November 3, 2009 1:55 PM

Buna, fetelor. Am citit aproape toate paginile de la acest subiect si am reusit sa ma hotarasc sa-mi fac operatie. Intrebarea mea e daca ati auzit ceva despre sau s-a operat cineva la clinica Hyperion din Galati, unde opereaza dr Dobos.
thankyou
nicole2009
Scris: Tuesday, November 24, 2009 9:08 PM

Fetelor, am gasit forumul vostru fiind in cautare de un doctor la care sa ma duc pt marirea de sani. Desi vad ca discutiile au cam incetat, voiam sa va impartasesc si povestea mea. Am ales sa ma duc la un consult la Dr Voicu, si la consult m-am si decis sa merg mai departe. Azi fac 12 zile de la operatie si deja de cateva zile ma simt super ok, fara dureri, nimic si sunt foarte incantata de rezultate yes
In continuare gasesc forumul de ajutor pt diverse intrebari pe care le am in cap zilele astea pana se aranjeaza implantele. As vrea sa multumesc tuturor care au contribuit cu experientele lor personale si cu sfaturi!
dana
Scris: Saturday, November 28, 2009 7:15 PM

draga nicole2009 spune-mi te rog si mie cum a fost imediat dupa operatie.ti-a fost rau de la anestezie?te-a durut?cum e in primele zile?vreau si eu sa merg la dr voicu dar astept putin ca nu am toti banii.pretul care mai e?iarta-ma ca pun atatea intrebari dar cred ca si tu ai trecut prin fazele astea.pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.