|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetele! ce stiti despre masajul sanilor dupa operatie de marire? cand.cum,cat se face? merci! |
| alexandra87 wrote:buna fetele! ce stiti despre masajul sanilor dupa operatie de marire? cand.cum,cat se face? merci!
Alexandra, cred ca aceasta intrebare ar trebui sa o pui medicului care te-a operat. Unii medici recomanda masajul si alti nu, in functie de cum este facuta operatia. In cazul meu, in pretul operatiei au fost incluse si controalele de dupa operatie. Acestea au fost destul de dese, ocazie cu care am primit toate sfaturile necesare.Aceste sfaturi difera de la un medic la altul, asa cum difera si modelul implantelor, locul unde sunt introduse, etc. Eu cred ca daca sfaturile de pe forum pot fi utile inainte de operatie, dupa operatie trebuie sa urmezi intocmai ce-ti recomanda medicul, ca sa nu fie nici un fel de problema cu operatia. Iti urez recuperare usoara. |
| buna!stie cineva cat mai costa operatia de marire la dr.voicu?si cum dau de el. |
| Buna fetelor! Felicitari celor care si-au vazut visul cu ochii si succes celor care urmeaza sa isi puna si sa nu va fie fric deloc ca nu aveti motiv. eu am 6 luni de la operatie si sunt foarte bineeee. am fost la mare - bineinteles ca mi-am acoperit cicatricile - nu am avut probleme...am invatat sa ma scufund cu tot cu implanturi ...dorm pe burta, intr-o parte..fara probleme..doar ca una din ele este inca amortita din cand in cand..dar Dr meu mi-a zis ca in timp va trece si problema asta..si chiar daca nu trece eu tot incantata sunt de ele ..nu regret nici o secunda !!!! ma uit la ele in oglinda in fiecare seara si nu mai pot de dragul lor... ...
Am vazut ca si voi va simtiti foarte bine si ma bucur ! Va pup si va urmaresc aici pe forum !! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Vrem poze! |

Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 26
| Draga Dana , pe mine m-a costat in luna aprilie 3000 E , cel mai bine intrii pe sait ( www.bendis.ro sau il suni 0722684735). Eu sunt f multumita de rezultat ,iar d-l doctor e super, asa cum ai citit si aici la celelalte fete operate de dansul. Mult succes |
| multumesc pt raspuns cata.sper ca in ianuarie sa reusesc si eu sa-mi vad visul cu ochii.problema e ca am si un copil care acum are 6 luni si nu stiu dupa cat timp o sa pot sa o iau in brate .durerile cat te-au tinut?ai depins de cineva primele zile?(sa te ridici din pat etc) |

| Asta depinde de organismul fiecaruia, eu nu am avut dureri , a fost mai mult ca o febra musculara , iar dupa o saptamana imi miscam mainile in voie,chiar si doctorul s-a mirat de mobilitatea pe care o aveam. Cu ridicatul din pat a fost o mica problema cind am ajuns acasa, fiindca patul meu este destul de jos,dar am rezolvat-o, m-am culcat pe canapea asa incit m-am putut ridica singura fara ajutorul nimanui, intradevar la ridicat e un mic disconfort. Cu cit trec zilele vei vedea ca te simti din ce in ce mai bine si vei putea face mai multe miscari.Dar cum tu ai copil mic, cel mai bine ar fi sa ai pe cineva care sa te ajute. Iti doresc sa-ti implinesti visul. |
| ininte de operatie ai mai consultat si alti medici sau te-ai dus direct la dr. voicu?sanii par naturali?ca am vazut unele poze de pe site si parca erau ridicati pana-n gat.poate pozele erau facute imediat dupa si deaia se vede asa...ma gandesc.tu ce zici?scuza-ma ca iti pun atatea intrebari |

| Intai am citit acest topic de la cap la coada si m-am format o parere, care m-a facut sa ma programez la D-nul doctor Voicu. Am fost la consultatie si acolo cunoscindu-l (a avut foarte multa rabdare si mi-a explicat de-a fira par ce urma sa se intample, mi-a aratat poze)m-am hotarat ca dansul sa ma opereze. Cat despre sani par naturali, e adevarat ca la inceput sunt ridicati, dar ei coboara in timp,si acum arata f bine, ca sa nu mai zic de cicatrici sunt foarte fine ca un fir de ata ,iar la pipait nu se mai simt si pe zi ce trece se decoloreaza si cred ca la anul in vara nu o sa se mai cunoasca deloc. Dupa cum ti-am mai zis eu sunt foarte multumita de rezultat. |
| Eu de cicatrici nu-mi fac probleme ca am 2 cezariene si stiu ca in timp nu se mai vad.mie mi-e frica sa nu iasa prea departati unul de celalalt sau sa se vada f artificial.si eu am citit topicul si mi-a placut f mult tot ce s-a vb despre dr voicu.forma o stabileste el(rotunda sau anatomica)?initial as fi vrut la stan dar dupa ce am citit topicul m-am linistit cu stan.te-am intrebat toate astea pt ca am intrat pe site-ul lui si dupa aceia am intrat si pe alte site-uri si era diferenta intre cazuri.daca te uiti iti dai seama despre ce vb(par falsi unii,sunt distantati...).deasta te intreb pe tine,probabil si tu ai avut temerile astea |
|

| Da forma si marimea o stabileste el in functie de masuratori dar tinind cont si de dorintele tale. Din cite mi-a explicat mie ,foloseste mai ales forma rotunda deoarece implanturile au tendinta sa se roteasca,asa ca fiind rotunde nu exista nici un risc .Iar despre faptul ca ies distantati e in functie de muschi cit de dezvoltat e si cit de mult poate sa il desprinda de capul pieptului.(cel putin eu asa am inteles,sper sa nu vorbesc prostii).Oricum cel mai bine e sa iti faci o programare la dansul si sa ii pui toate intrebarile pe care le ai ,si iti va explica cu multa rabdare tot ce te intereseaza. |
|

| Oricum eu sunt foarte multumita de rezultat iar al meu care a fost impotriva total (nu a stiut ca ma operez decit cu citeva zile inainte) de imi era ca nici nu o sa vina sa ma ia de la spital,imi zicea ca nu am nevoie de asa ceva,fiindca i se pareau perfecti asa cum erau inainte,acum e foarte incintat de rezultat si i se par f naturali desi avea si el aceleasi temeri ca si tine. |
|
| aceiasi problema o am si eu cu al meu dar s-a obisnuit cu ideea ca imi doresc f mult si nu mai zice nimic(dar nu-i convine).mi-a zis ca nu vine cu mine ,cica sa ma duc singura.lui ii e f frica de anestezie. la cezariene a fost varza,de parca el se opera ramane sa-mi fac programare sa vad si eu ce zice dr.multumesc mult.vad ca nu mai zice nimeni nimic pe topic.s-au retras toate fetele? |
|
| vai cat se misto se vad...e super.ai schimbat poza cata si e mult mai bine dacat prima.sunt super |
|
|