Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Rog insistent pozele sa se trimita pe privat. Multumesc. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Topicul acesta a fost deschis pentru a impartasi cunostinte in ceea ce priveste operatiile de chirurgie plastica, efectuate la sani.
De asemenea, pentru a face schimb de experienta, pentru a cunoaste cum decurge aceasta operatiune, de la stadiul de cercetare de piata si pana la stadiul final de implementare si evaluare post-operatorie.
Nu este permisa postarea pozelor inainte si dupa, nici pe topic, nici la avatar. Pozele respective le puteti trimite pe mail persoanelor interesate.
Atata timp cat se pastreaza o decenta si linia topicului, toata lumea este binevenita.
Userii care nu vor respecta decenta, linia topicului si forumul, vor fi suspendati / banati. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor! luni m-am operat si yo dar am dureri groaznice ...simt o tensiune ..ma inteapa si cand respir parca ma tine ceva ....am luat keterol dar nu m lasa durerea ...voi cum v-ati simtit dupa operatie? |
|
| Cand te-ai operat? Conteaza unde ai implantul si cat de mare este. Si mai ales la cine te-ai operat? Bineinteles ca si eu am avut dureri, dar incearca sa nu mai faci efort daca simti ca te doare. Nu exagera cu Ketonal-ul. |
|
| raissa, dureri cred ca am avut toate dupa operatie...mai mari sau mai mici...la mine cu ketonal au trecut...s-a intamplat si ca efectul lui sa nu tina mai mult de 6 ore, dar am incercat sa rezist ca sa nu bag prea mult in mine. unde te-ai operat si cat ti-ai pus?
Insanatosire grabnica si rezista putin ca nu o sa dureze mult durerile. Pupici |
|
| Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta situatie...chiar era locul si momentul potrivit sa aveti jocul asta de orgolii? Mie chiar mi-a fost de folos acest forum..si m-am simtit sustinuta de celelalte fete.Chiar daca este vorba despre o operatie de implant..este totusi vorba despre o operatie care s-a facut din ratiuni serioase...pentru cele mai multe dintre noi.Este normal sa vrem sa vedem anumite rezultate ale operatiei pentru ca e o nevoie concreta sa compari, sa faci diferente...sa intelegi daca ce este, cum este la tine este ok.Acum...nu pot sa nu ma intreb..de ce ar intra un copil pe un topic silicoane? Pana la urma...la televizor poate vedea mult mai multe..oricat de atente ati fi sa nu se intample asta...In definitiv este un subiect medical...ce a deranjat atat de tare? Eu am avut anumite probleme...la ora respectiva..nu putem sa sun doctorul...am vb cu fetele..si m-au linistit.. Eu spun...sa nu facem anumite lucruri...doar pentru ca putem...hai sa fim mai intelegatoare... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| smirela24 wrote: Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta situatie...chiar era locul si momentul potrivit sa aveti jocul asta de orgolii? Mie chiar mi-a fost de folos acest forum..si m-am simtit sustinuta de celelalte fete.Chiar daca este vorba despre o operatie de implant..este totusi vorba despre o operatie care s-a facut din ratiuni serioase...pentru cele mai multe dintre noi.Este normal sa vrem sa vedem anumite rezultate ale operatiei pentru ca e o nevoie concreta sa compari, sa faci diferente...sa intelegi daca ce este, cum este la tine este ok.Acum...nu pot sa nu ma intreb..de ce ar intra un copil pe un topic silicoane? Pana la urma...la televizor poate vedea mult mai multe..oricat de atente ati fi sa nu se intample asta...In definitiv este un subiect medical...ce a deranjat atat de tare? Eu am avut anumite probleme...la ora respectiva..nu putem sa sun doctorul...am vb cu fetele..si m-au linistit.. Eu spun...sa nu facem anumite lucruri...doar pentru ca putem...hai sa fim mai intelegatoare...
Am sa va spun eu de unde ingrijorarea ca ar intra copiii: Multe mamici de pe acest forum lasa fereastra deschisa pe calculator si mai pleaca de la calculator,asa ca este la indemana sa navigheze pe forum si sa dea si de acest topic.Acesta este unicul motiv. |
|
| Si acum....as vrea sa intreb si eu fetele..de unde si-au cumparat dupa perioada de purtat bustiera recomandata de doctor, un sutien care sa nu aibe nici un fel de burete si nici partea metalica respectiva de sustinere?Pentru ca mie asa mi-a fost spus sa caut sutien si nu gasesc . |
|
| buna fetelor.Citesc de mult timp acest topic si tin sa va spun ca m-au ajutat mult postarile voastre.Marti m-am operat si eu.Am avut dureri si nu m-am ridicat din pat 2 zile.Sanii imi sunt tari si respir greu.Ma apasa pe piept.vi s-a intamplat si voua asa ceva?As vrea sa stiu,e normal? |
|
| e normal anka...eu sunt operata de 2 saptamani..pot sa spun ca acum ma simt foarte bine ...si la mine a fost la fel , ma durea si cand respiram sau tuseam dar dupa o saptamana ma simteam foarte bine..o sa treaca ..insanatosire grabnica |
|
| mersi raissa.Acum ma simt mult mai bine.Nu stiti fetelor e normal sa fie sanii putin rosii pe langa taieturi,la unul parca e spre vinetiu pal,la mine?eu m-am operat marti si in a 4-a zi ,vinerea dr-ul mi-a scos ultimele bandaje si mi-a zis ca pot face dus normal.Mie mi se pare foarte devreme fata de ce am citit in cazurile voastre.Poate sa fie din cauza ca eu nu am fire de scos,sunt din acelea absorbabile?Dar totusi mi se pare prea devreme pt dus.Ma puteti lamuri voi care aveti mai multa experienta?taieturile mele au deja crusta si sunt de 4 cm lungime si sunt foarte subtiri,arata ca niste zgarieturi |
|
| Buna fetele, desi scriu prima oara la acest topic, va citesc de ceva vreme. Eu m-am operat ieri la dr. Voicu, astazi am iesit din spital si ma simt excelent. Am pus implante submuscular, mentor cu gel coeziv I, rotunde, profil inalt, de 275 respectiv 300, intrucat sanii mei erau asimetrici. Nu am avut nici un fel de problema iar durerile mi se par absolut suportabile (eu am trecut si printr-o cezariana care mi s-a parut tot suportabila). M-am ridicat si ma ridic din pat f usor, desi abia ieri m-a operat. Parca tot astept sa inceapa durerile alea mari de care va mai plangeati voi si...nik. Inca nu am simtit nevoia sa iau ketonal. Am 32 de ani (nu 22 cum reiese din nick), iar sanii mei dupa alaptare nu numai ca nu au mai crescut, dar parca erau si mai mici ca inainte de sarcina. Cel mai tare ma deranja insa asimetria lor.
Sincer nu ma asteptam sa mearga totul ca pe roate, dar asa s-a intamplat la mine. Acum mi se par uriase, dar am inteles ca se mai desumfla (sper, ca nu vreau sa arat nici ca Pamela ), oricum sunt superbe. Dr Voicu a facut o treaba minunata, ma bucur ca am ajuns la dansul, dupa ce v-am citit. Abia astept sa se mai inmoaie, ca acum sunt tari ca piatra. Fetele cu experienta, cam dupa cate saptamani se inmoaie, adik se decontracta?
Anka, inca nu mi-am vazut taieturile fiindca am pansamentele pe ele. Abia marti merg la schimbat pansamentul si atunci probabil le voi vedea.
A, si inca ceva: cat timp port pansamente nu am voie sa fac dus de la brau in sus? (logica imi spune ca nu )
Refacere usoara proaspetelor posesoare de implanturi! |
|
| Am si eu o mare rugaminte la fetele care au facut doar ridicare.Pe data de 8 august ar trebui sa merg sa ma operez la domnul doctor Voicu pentru o ridicare de sani avand in vedere ca dansul asta mi-a recomandatnu ar trebui sa nu am indoieli si totusi, mi-e frica ca voi avea cicatrici urate.Eu as fi vrut silicoane dar dansul mi-a spus ca eu am glanda mamara si daca mi-as pune 280-300 cat ar intra as avea niste sani imensi pentru inaltimea mea,deci rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie cat de urata este cicatricea in ancora,ca al meu sot zice ca dupa parerea lui vor fi mai urati dupa cu cicatrici decat acum.Sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa fac.Va multumesc |
|
| Am si eu o mare rugaminte la fetele care au facut doar ridicare.Pe data de 8 august ar trebui sa merg sa ma operez la domnul doctor Voicu pentru o ridicare de sani avand in vedere ca dansul asta mi-a recomandatnu ar trebui sa nu am indoieli si totusi, mi-e frica ca voi avea cicatrici urate.Eu as fi vrut silicoane dar dansul mi-a spus ca eu am glanda mamara si daca mi-as pune 280-300 cat ar intra as avea niste sani imensi pentru inaltimea mea,deci rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie cat de urata este cicatricea in ancora,ca al meu sot zice ca dupa parerea lui vor fi mai urati dupa cu cicatrici decat acum.Sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa fac.Va multumesc |
|
| Buna Fetelor,revin si eu dupa ceva timp pe forum cu o mica problema.Eu am 7 saptamani de la operatie si ma simt foarte bine dar am la unul din sani o cicatrice mai vanata la culoare si nu stiu daca este ok asa cum este.Fetele care aveti mai multa experienta daca ati trecut si voi prin asta va rog sa ma ajutati .Deci la un san cicatricea mea e ff normala rozalie, abia se mai vede,si la celalalt san este mai vanata. Plus daca puteti sa imi dati si mie un link cu un masaj pt ca am tot citit pe forum ca majoritatea dintre voi faceti masaj,mie doctorul mia spus sa nu fac nici un fel de masaj deoarece fiind submuscular se maseaza singur la orice miscare . Bustiera cat timp ati purtato eu dupa 3-4 saptamani am inceput sa o port cam 12-12ore,acuma am 7 spatamani si inca o mai port prin casa.Voi cat timp ati purtat-o? ca sa stiu daca o mai port sau nu.Doctorul mia recomandat sa o port 3 luni Si inca o intrebare si gata sper ca nu abuzez cu atatea intrebari hehe.Dupa cat timp ati stat la soare? pt ca eu dupa 4 saptamani am fost la soare dar cu un sutien cu o banda suficient de lata cat sa imi acopere bine cicatricile deoarece stiiu de la doctorul meu ca nu e voie cu cicatricile la soare decat dupa 1 an ca sa nu se pigmenteze.Voi dupa cat timp ati stat cat de cat la soare? Vreau sa plec la mare si sa stiu ce sa fac VA pupic pe toate ,Succes si insanatosire grabnica pt cele noi operate |
|
|