Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| As fi incercat sa fac o plangere directoarei dar, si aceasta profeseaza ca si educatoarea la grupa de langa clasa lui Madalin, si sunt toate intr-o cardasie de nedescris025: ... daca ceva nu-ti convine...."poti sa-ti iei copilu' si sa te duci in alta parte" sau ceva de genul acesta... DAR INTREBAREA E :UNDE MAI PLEC AKM CAND SUNT IN ULTIMUL AN ,SI LOCURILE LA GRADI SUNT ASA CUM SUNT...am preferat sa -l las in continuare dar am dispute zilnice cu aceasta ....d-na educatoare .plus ca akm sotul cand ia copilul de acolo il dezbraca si il controleaza cu mare atentie peste tot....asa am observat ca au inceput sa ii apara vanatai pe spate,probabil cum o fi cazut el...dar il duc la un control amanuntit caci astfel de cazaturi de la o asemenea inaltime pot avea urmari mai tarzii si vreau sa am siguranta ca nu are copilasul nimic .Plus ca oricum voi avea vineri(ziua cand pot merge si eu la gradi ca am prg mai scurt)o discutie cu dna directore dar si cu ambele educatoare ....si cu mamicile sa vedem ce vor putea spune d-nle educatoare cand le voi pune in cap toate mamele din grupa |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| unul dintre motivele pt care am ales gradinita particulara, este pt ca vroiam un mediu in care copiii sa fie supravegheati si cand se joaca si cand mananca sau dorm, ceea ce se si intampla.
am avut de curand o discutie cu o cunostinta care ma intreba cum de nu mi-a fost frica sa-mi dau copilul la aceasta gradinita, unde exista o scara interioara, pe care ar putea sa cada. rapsunsul a fost simplu, copiii nu circula niciodata singuri pe holuri. intotdeauna sunt insotiti de educatoare, iar ea are grija sa nu se imbranceasca. n-am auzit de nici un accident. mai mult, scara este inchisa cu o portita, pe care o deschide educatoarea cand au nevoie sa se deplaseze pe acolo :)
concluzia: se poate. :) |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| Noi suntem multumiti de siguranta de la puiutul pufos, unde mergem acum.In permanenta sunt pe hol si la parter, si la etaj cate doua ingrijitoare care insotesc copiii la toaleta, la masa copiii din grupa sunt insotiti de educatoare si de una din ingrijitoare, in curtea gradinitei ies toate doamnele si sunt in permanenta cu ochii pe ei Usa gradinitei este incuiata in timpul programului, poarta la fel , nu poti intra decat daca suni si ti se da drumul. Exista si o scara interioara protejata de o protita inchisa pe care nu o pot deschide decat educatoarele sau ingrijitoarele. Intr-un an de zile nu am avut nici macar un incident neplacut sau "contondent" asta dac anu punem la socoteala certurile inerente intre copii atat de mici, aplanate prompt de domnisoarele educatoare (nici nu e prea greu de altfel pentru ca nu sunt mai mult de 10 kinderi in grupa). |