Nella wrote: Am avut perioada ?i cu 2 magnerot pe zi, adica 2*500mg pe zi ?i de cârcei tot nu am scapat. Noapte de noapte ma lupt cu ei de la începutul sarcinii, deja am înva?at în somn cum sa îmi misc picioarele fara sa mai am dureri crunte a doua zi. Nu ?tiu cum a fost la alte fete, dar deja am acceptat ca ace?ti cârcei fac parte din peisaj ?i am înva?at sa supravie?uiesc cu ei...
Buna ziua, numele meu este Irina si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@ sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confidentiale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
|
MaryPoppins wrote:Andreea, ce fain sta bebe in sistem :) pare foarte lejerut asa, e subtire materialul?
Dana, si mie mi-e frica de caderea parului. Eu am oricum perioade in care imi cade asa groaznic iar apoi se regenereaza la loc. Bine, al meu e si destul de des. Mie imi cadea foarte tare inainte sa raman insarcinata si a continuat sa cada in primul trimestru, apoi s-a oprit si s-a regenerat complet. Deocamdata is ok, dar stiu ca la o anumita perioada dupa nastere poate sa inceapa sa cada din nou. Ceva vitamine iei? Eu deocamdata iau Elevit 3 si Magnerot, dar daca incepe sa cada o sa bag si niste biotina+colagen, astea ajuta foarte mult cu parul.
Buna ziua, numele meu este Ana si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confidentiale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
|
MaryPoppins wrote:Andreea, ce fain sta bebe in sistem :) pare foarte lejerut asa, e subtire materialul?
Dana, si mie mi-e frica de caderea parului. Eu am oricum perioade in care imi cade asa groaznic iar apoi se regenereaza la loc. Bine, al meu e si destul de des. Mie imi cadea foarte tare inainte sa raman insarcinata si a continuat sa cada in primul trimestru, apoi s-a oprit si s-a regenerat complet. Deocamdata is ok, dar stiu ca la o anumita perioada dupa nastere poate sa inceapa sa cada din nou. Ceva vitamine iei? Eu deocamdata iau Elevit 3 si Magnerot, dar daca incepe sa cada o sa bag si niste biotina+colagen, astea ajuta foarte mult cu parul.
Buna ziua, numele meu este Ana Maria si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, in interesul pacientilor care le utilizeaza. In cazul in care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite decat in scopul declarat mai sus. Va multumesc!
|
Buna ziua, numele meu este Ana Maria si va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunteti de acord, va rugam sa transmiteti aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confidentiale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus. Va multumesc!
|
Buna ziua, numele meu este Ana ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Magnerot, Worwag. Compania are obligatia de a colecta date legate de siguranta tuturor produselor comercializate, în interesul pacientilor care le utilizeaza. În cazul în care sunteti de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confidentiale si nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
|
Mirunah wrote:
Am avut si eu asa ceva pe la 5 saptamani si ceva, dar era o secretie maronie mai mult decat roz si foarte putin cantitativ. Eu mi-am sunat medicul si m-a chemat la maternitate unde era de garda. Mi-a facut ecografie, totul era bine, dar mi-a schimbat tratamentul la 6 Duphaston pe zi, 1 ovul utrogestan si No spa si Aspenter.
Eu zic sa te duci la urgente cat mai repede, pentru linistea ta.
Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
|
Dea22 wrote:
Nu am marit doza,am inceput sa iau si aspenter si refac analizele la fiecare 3 sapt. Ultima data cand le am facut au fost doar un pic peste limita d dimeri...
Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
|
Anemone25 wrote:la Ghilezan dar mi-a dat doza dubla de aspenter cu care nu ma impac ca riscul de hemoragie e mare de aceea mai vroiam o parere. O sa merg la Ionita.mersi Buna ziua, numele meu este Irina ?i va cer permisiunea de a fi contactat de reprezentantul companiei producatoare a Aspenter, Terapia. Compania are obliga?ia de a colecta date legate de siguran?a tuturor produselor comercializate, în interesul pacien?ilor care le utilizeaza. În cazul în care sunte?i de acord, va rugam sa transmite?i aici sau pe adresa office@sigurantapacientului.ro datele dumneavoastra de contact. Acestea vor ramâne confiden?iale ?i nu vor fi folosite decât în scopul declarat mai sus.
|