|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| 102.810 like this
sa semnam si noi petitia online http://www.petitieonline.com/spune_nu_desfintarii_smurd |

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| si eu am dat like... inca se numara... |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am dat si eu like dar mi-e greu sa cred ca SMURD va fi pus pe butuci, e cam greu.De fapt nimeni nu vrea asta , vor doar sa infiinteze firme noi competitoare.Arafat poate se teme ca noua concurenta va distruge Smurd-ul, eu cred ca n-are de ce sa se teama,o sa treaca peste asta cum a trecut peste toate furcile caudine de la 89 incoace si are multa sustinere de la lume. Daca vrem sa ajutam la mentinerea lui tre sa cotizam cu donatii online,Smurd-ul e puternic atat timp cat e sustinut, finantat, petitiile nu tin elicopterele in aer ci gazul care costa bani. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Am dat si eu like. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Imi vine sa rad...nebunia asta cu Smurd-ul a aratat inca o data cat de usor de manipulat e romanul.A venit Observatorul cu stirea zilei a incasat banii pe rating si acum noi ne intrebam " dar eu pe cine am votat?' ...sau de ce am votat.Sper ca Basescu sa se razgandeasca si sa aduca inapoi legea aia ca bietul pensionar atat a inteles ca pica Smurd-ul De fapt al cui e contul ala pe facebook al lui bau-bau? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cand sa inceput aceasta nebunie era DOAR pentru "privatizarea ambulantelor".eu pentru asta am dat like.sa nu se aprobe aceasta lege.acum se intoarce situatia si cica nu am fost de acord cu "legea sanatatii".ce e asta??(nu legea sanatatii ,ci intorsatura luata).acum ce vor sa ne mai bage pe gat?? |
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am semnat petitia pt a nu se desfiinta sau privatiza SMURD. Am dat LIKE pt SMURD asa cum a fost pana acum si sunt PRO RAED ARAFAT. Consider ca a fost o mojicie sa fie obligat sa-si dea demisia si sa se vrea modificarea unui sistem functional -SMURD-(poate singurul din Romania care mai mergea). |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| t-mihaela wrote:Imi vine sa rad...nebunia asta cu Smurd-ul a aratat inca o data cat de usor de manipulat e romanul.A venit Observatorul cu stirea zilei a incasat banii pe rating si acum noi ne intrebam " dar eu pe cine am votat?'  ...sau de ce am votat.Sper ca Basescu sa se razgandeasca si sa aduca inapoi legea aia ca bietul pensionar atat a inteles ca pica Smurd-ul  De fapt al cui e contul ala pe facebook al lui bau-bau?
Pai daca asa s-a gandit ca e mai bine, sa isi ia jucariile si sa plece... Atat a inteles el... De fapt, nu tot proiectul de lege era prost... ci doar partea cu urgentele...
Asta este, oricum, reactia lui a fost imprevizibila...
Stii ce e in sistemul de sanatate si cu toate astea tu spui ca daca nimeni nu vrea noua lege, atunci tu o retragi...
Nici nu s-a pus problema de noua lege, ci doar de SMURD... |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/11/2011 Mesaje: 9
| t-mihaela wrote:Imi vine sa rad...nebunia asta cu Smurd-ul a aratat inca o data cat de usor de manipulat e romanul.A venit Observatorul cu stirea zilei a incasat banii pe rating si acum noi ne intrebam " dar eu pe cine am votat?'  ...sau de ce am votat.Sper ca Basescu sa se razgandeasca si sa aduca inapoi legea aia ca bietul pensionar atat a inteles ca pica Smurd-ul  De fapt al cui e contul ala pe facebook al lui bau-bau?
Daca as trai in alta tara m-as abtine de la asemenea comentarii,se pare ca esti singura care a inteles gresit ideea si asta pentru ca nu traiesti aici...asa ca...sa nu ne dam destepti cand nu suntem in cunostinta de cauza. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oamenii nu-s in strada pentru ca pica smurdul,sunt in strada pentru ca efectiv nu se mai poate traii nu bine ci macar decent,legea sanatatii a fost doar scanteia care a aprins focul. |
|
|