Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc Super creatiile innodate |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Multumesc Ingerash! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/10/2010 Mesaje: 449
| deosebit, bravo |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Rafira,am ramas si eu masca la ceea ce am vazut .Sunt deosebite toate,esti o adevarata artista |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Rafira sunt deosebite |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| rafira,cat esti de talentata!felicitari!!! |
|

| Ani78,Dina,Anabella,Serarg Multumesc frumos de aprecieri si promit ca nu va voi dezamagi niciodata !Voi lucra mereu cu drag orice si va voi arata si voua ! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Asa cum am mai spus si cu alte ocazii,ai maini de aur si muuult talent.Felicitari pentru topic,am sa te urmaresc intotdeauna cu placere |
|

| Draga de tine,cum ai vazut tu topicul meu si l-ai si vizitat!Te pup si-ti doresc muuuuuuulta sanatate! |
|

| sambata am mai innodat si eu cateva ate pentru a le oferi drept cadou unor persoane dragi mie si care stiu ca le si apreciaza!Modelul este unul vechi dar care s-a bucurat de un real succes la momentul respectiv,dar ornamentat altfel,adica este aceeasi Marie dar cu alta palarie ![]() 
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Superbe!!! |
|

| Multumesc mult Carla!conteaza foarte mult o apreciere din partea ta |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| rafira wrote:Multumesc mult Carla!conteaza foarte mult o apreciere din partea ta multumesc am sa-ti fur si din idei daca nu te superi Am si eu o gramada de modele salvate,unele le-am mai pus dar nu erau multe interesate.Acujm am in lucru ceva mare,de aproape 3m latime din sfoara foarte groasa sper sa-l termin in curand |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Rafira, creatziile tale din noduri sunt absolut superbe! La fel m-au fascinat si cele ale Carlei ca pana la ea nici n-am stiut ca este posibil sa faci asa ceva! Te rog frumos spune-mi daca le imbini si cu crosetat ca nu mi-am dat seama foarte bine? |
|

| Roxi,le fac doar din noduri realizate cu mana fara croseta!Carla si eu am facut anul trecut unul superb ddin sfoara foarte subtire ca si asta,fire lungi de 3 m dar pe vremea aceea nu aveam aparat foto si la telefoane nu aveam cablu de date sa le pot descarca....si acel obiect este acum in America si il tot rog pe varul meu pt. care am facut respectivul obiect sa-mi timikta poze cu el si uita si nici macar modelul nu l-am schitat...iesise foarte frumos si finut. Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase! |
|
|