|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superb Rafira sa il porti cu drag!!
HRISTOS A INVIAT!!!! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Ana,Georgy |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Rafira, e minunat Cat despre accesorii, Sa-l porti sanatoasa |
| Alina, |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Rafi am vazut acum doua seri boleroul asa pe fuga, dar n-am avut timp sa scriu, ieri m-am gandit la tine, am fost in oras am baut o cafea pe fuga si am plecat cu batu`-n buzunar .Am ajuns acasa cu gandu sa intru sa te felicit, dar m-am luat cu altele..., si abea acum reusesc sa-ti spun ca-mi place enorm cum iti vine, se aseaza perfect(lucru foarte important pentru mine). Sa-l porti sanatoasa si la mai multe. Toata stima pentru ingeniozitate. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| Felicitari ,ii superb |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| RAFIRA e foarte frumos bolero-ul si se asaza foerte bine, ideaa de incheiere e geniala, felicitari, sa il porti cu placere
|
| Liliana,Lenuta,Petronela Ma bucur ca ideea mea vi se pare geniala!Luati aminte si betele in geanta |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| rafira wrote:Liliana,Ana Am desfacut-o pe cea tricotata dar nu am chef acum de ea.Am termina un fular pentru mine pesonal Mi-l fac cadou de Martisor!Este din fir Read hart ,mi-au intrat aproape doua bobine(mi-au ramas cativa metri din a doua bobina) si am crosetat cu croseta nr.4 Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us super frumos ti-a iesit |
|
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| RAFIRA,boleroul l-ai facut dupa regula raglan . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Rafira, arata foarte ,foarte bine boleroul |
|
Inregistrat: 2/5/2012 Mesaje: 31
| Foarte frumos boleroul,Rafira!Sa-l porti cu placere.Cat material ti-a intrat si de care? |
|
| Multumesc mult dragelor! Olguta,am folosit 250 grame de fir de bumbac gen panglica.Am crosetat cu nr.4. |
|
| Cum am lipsit cam multa vreem,vin acum sa-mi cer scuze pt.absenta(timpul este vinovat )si sa va arat ce am mai lucrat in ultima vreme.Practic,ce am terminat de lucrat in ultima vreme,ca am lucruri incepute pt.diverse locatii(pentru mers cu masina,pt.acasa,,pt.in vizita cu lucrul in sat). Incep cu postarea unei gentute din acril rosu ,Rosa,dimensiuni 20 cm latime si 13 cm inaltime.are forma de trapez. setul de poncho cu palariuta,accesorizat tot cu trandafirasi si fundita. Sa stiti ca rosul este superb nu cum se vede in poza.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Rafira, bine ai revenit. Superbe lucruri ai facut. Sa nu mai lipsesti!!!!!! |
|
|