|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| rafira wrote:Ana Printre picaturile din viata de zi cu zi,am terminat si eu un poncho pentru o fetita de 4 ani.Am folosit fir Rosa si croseta nr.4 Uploaded with ImageShack.us
Felicitari pentru poncho ,este superb !!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| Rafira foarte frumos
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Rafira foarte frumos ai lucrat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| rafira wrote:Ana Printre picaturile din viata de zi cu zi,am terminat si eu un poncho pentru o fetita de 4 ani.Am folosit fir Rosa si croseta nr.4 Foarte frumos, felicitari |
|
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Foarte frumos poncho. Felicitari |
|
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Gabyta,Roxi,Geanyna,Lenuta,Alina,mami de gemeni,Iasmina |
|
| Mi-am terminat si eu un bolerou dintr-un fir de bumbac,tip panglicuta.Este bej si l-am lucrat cu croseta nr.5 Am crosetat doua brose,una dintr-un fir mercerizat de bumbac de culoare maron si alta pentru care am folosit un cerculet ce era printr-o cutie cu de toate si un betisor de la inghetata(din aceeasi cutie in care sunt obiecte puse pe principiul:nimic nu se pierde,nimic nu se arunca,totul se transforma ) Boleroul purta in varianta cu revere
Uploaded with ImageShack.us ...si varianta cu brosa
Uploaded with ImageShack.us asta-i brosa din bumbac mercerizat
Uploaded with ImageShack.us ...si brosa facuta din obiecte refolosite
Uploaded with ImageShack.us |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| ce draguti!!!!!!!!!!! |
|
| multumesc,Ciula |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Rafira sa porti sanatoasa boleroul!Este minunat! Cat despre obiectele reconditionate...si eu sunt la fel,asa ca nu ma mira.Felicitari |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| asa da!ceva nou de Paste!Sa-l porti cu placere,foarte bine a iesit! |
|
| Mire,Carmen |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumos se aseaza...cum ai facut acul de prins? eu am cautat sa cumpar asa ceva din mercerie dar nu am gasit:( |
|
| Kmn,am avut un cerculet de plastic,nu mai stiu de unde si l-am pastrat in cutia cu maimute(asa zic eu unei cutii cu multe chestii puse bine ca poate mi-or trebui vreodata)Tot acolo,am si cateva betisoare de la inghetata .cerculetul l-am crosetat cu picioruse duble pana l-am umplut iar betisorul,l-am infasurat cu fir folosit la crosetatul boleroului. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| rafi ce super este si ce ingenioasa ai fost cu betigasul si cerculetul ..si mie imi vin astfel de ideii..bv |
|
|