|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| O primavara insorita!
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Multumesc frumos fetelor!Si eu va doresc o primavar frumoasa! |
| Va arat si eu tentativele de flori crosetate dupa indicatiile fetelor care au postat la topicul de martisoare si al Crinutzei1974,in mod special(care a avut dragalasa de ea multa rabdare cu mine si mi-a raspuns la multe intrebari )dar si flori facute pe loom,un dispozitiv special caruia i-am facut foto sa-l vedeti si voi.Este facut de sotul unei fete de pe alt forum ,asa ca daca aveti soti priceputi si va plac florile pe loom,puneti-i la treaba!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Rafira, cat de mult ma bucur ca ai reusit sa faci florile!
Sistem din acela loom am si eu, dar din plastic, cumparat online de pe un site de specialitate. Este usor de folosit asa ca piciul meu de 9 ani deja a invatat sa-l foloseasca, cu indicatiile de pe you tube. Toate florile din imagine sunt facute de el, asa ca nu cred ca o sa mai am resturi de fire nefolosite.
|
| Da Crinutza,e foarte bun pentru firele ramase!Multumesc inca o data de rabdarea de care ai dat dovada explicandu-mi floarea |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Rafira tare frumoase florile!
Crinutza ai un baietel priceput.Sa iti traiasca |
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Rafira,foarte reusite florile.Crinutza,ai ajutor. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumoase flori fetelor |
| Mirela,Alina,Ana |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| Buna ziua, am o mare rugaminte vreau si eu sa invat sa lucrez lucrusoare din sfoara dar sincer nu gasesc nicaieri pasii pentru noduri, ma ajuti cu niste scheme? Multumesc anticipat. |
|
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Aici e un filmulet, gasesti in dreapta si altele. Rafira, sper sa nu te superi ca am raspuns eu pe topicul tau, dar cum fata a intrebat aici...
http://www.youtube.com/watch?v=vWwkjpgfWss&feature=related |
|
| Dana,nu ma supar si chiar mi-ai facut un serviciu:eu nu am scheme ,nici tutoriale ci pur si simplu am avut schema nodului simplu intr-o carticica veche.Restul,a fost imaginatie pentru combinarea firelor si a aplicatiilor.Mi-am salvat si eu acum acest tutorial |
|
Inregistrat: 6/5/2011 Mesaje: 428
| Rafira, ca nu te-ai suparat. Ma bucur ca te ajuta si pe tine, ti-am vazut lucrarile si nu pot decat sa te felicit, sunt superbe toate. Spor in continuare. |
|
|