Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| De Martisor m-am hotarat sa-mi deschid si eu topic in care sa va prezint lucrusoarele facute de mine!Este ca un cadou pe care mi-l fac singura si care sper sa va placa si sa-l considerati la randul vostru,cadou din partea mea!Va doresc o primavara,calda,frumoasa,plina de bucurie si multa sanatate! Pentru inceput,postez un set pentru o fetita de un an dar care fetita abia s-a nascut,sambata!Matusa ei mi-l a comandat in ideea ca toata lumea ii va duce cadou costumase din comert cu caciulita si pantalonasi si jachetica.Ea ,matusa,a vrut sa mearga cu un cadou aparte pentru bebeluta si iata ce am realizat:o caciulita alba cu floare roz,nuanta mai inchisa,
Uploaded with ImageShack.us si un poncho mititel din acelasi fir alb(Rosa Standard)![]() 
Uploaded with ImageShack.us Multumesc mult fetelor care ma suporta cu zeci de intrebari pe care le pun:Maria(Irinuca)Dina Dorina,Dari,Ingerash,Mirela,Oanamaria si multe altele care sper sa nu se supere daca nu le-am citat! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Foarte frumos setul, sa fie sanatoasa micuta, sa creasca mare si frumoasa! Si cu asa hainutze, tare mandre veti mai fi toate! Felicitari! |
|

| Irene,multumesc frumos de vizita!Esti prima care ai intarat si ma bucur mult ca-ti si place ce-ai vazut! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Bravo Rafira! E bine sa ne mai facem cite un cadou! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| rafira,deosebit setul! Mult spor in continuare! Imi face placere sa te ajut sa sti numai sa fiu prin zona. |
|

| Multumesc mult Vali,Ingerash Va promit ca nu va voi dezamagi si voi lucra muuuuuuuuuuulte lucruri pe care le voi posta aici! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mult spor iti doresc,talentata esti,inspiratie ai(iar daca nu e destula tu doar striga ca se mai adauga ). |
|

| Ingerash,ma faci sa rosesc si "sa mi-o iau in cap" cu atatea laude din partea ta |
|

| Adaug setul pe care l-am terminat cu ceva timp in urma(nu mult!)pentru o fetita draga mie!![]() 
Uploaded with ImageShack.us Strang toate lucrurile facute de mine aici sa le gasesc si eu mai repede daca am nevoie de ceva.Sa nu radeti de mine |
|

| Tot cu putin timp in urma am crosetat si acest set inspirat de la voi,dragele mele prietene!![]() 
Uploaded with ImageShack.us |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| felicitari! iti doresc sa fii sanatoasa si sa ne incanti privirile...cat mai des! |
|

| Pentru un baietel(nepotul unor prieteni)am lucrat setul urmator:![]() 
Uploaded with ImageShack.us ....si daca mi-au mai ramas fire i-am facut o caciulita in plus!![]() 
|

| Au urmat martisoarele: din fire innodate de sfoara de canepa....![]() 
Uploaded with ImageShack.us ......crosetate,flori,fluturi,puisori si ciupercute...![]() 
Uploaded with ImageShack.us
|

| ....si bratarile din fire albe si rosii,impletite tot in tehnica macrameului...![]() 
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Felicitari,Rafira! Indemanare se vede ca ai,talent la fel,multa inspiratie iti urez,ca sa poti realiza muuuuulte lucruri frumoase. |
|
|