Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Nu mai mananca nimeni pe aici?
Am reusit sa fac ciorba de dimineata dar ghiveciul il las pe maine :)) asta e, cu bebeii gatim si asa pe bucati :)) |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 1062
| Apuc SI eu sa scriu 5 min ca acum se treze?te maimu?a Eu am gatit a?a ieri: Ciorba de curcan Ardei umplu?i Dovlecei pane ?ni?ele Piure Icre
De mâncat am mâncat doar ciorba printre picaturi
|
|
| Anemona, ia treci tu si pe la mamici sa te intampinam cum se cuvine! Sper ca sunteti bine si tu si bebe Cat despre gatit, ce sa zic, un adevarat ospat descrii tu acolo :) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Azi am facut pizza, singura masa mai serioasa. https://ibb.co/j5C2Po
Dimi lapte cu biscuiti de ovaz din lidl, no coffee today :(( |
|
| Yumyyy, mi-ai facut si mie pofta de pizza :) eu am facut ghiveciul respectiv, care se face din urmatoarele: ardei, ceapa, rosii, telemea si oua. Vin la tigaie exact in ordinea asta. Nu am poza ca nu-i nimic spectaculos, dar e foarte gustos si are aroma de copilarie. Cand eram mici si veneam de la scaldat lesinati de foame simteam mirosul de ghiveci inca de la strada :)) |
|
| Azi am gatit mamaliguta cu branza si smantana plus ochiuri. O deliciosenie In rest am mancat in oras fish and chips, ca am sarbatorit ziua mea in avans :) e maine. Inca nu schimb prefixul, yuhuuu |
|
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Acum am vazut si eu topicul asta :) MD paine cu unt si somon. De 2 saptamani am descoperit “painea campionilor” de la lidl care e plina de seminte. E si satioasa, mananc 2 felii marime medie si ma satur. Pranz - supa din pui de casa facuta de ieri. Cina: branzica cu rosii si paine cu seminte. Intre mese am mai rontait ceva cioco ca imi era pofta si cafea cu lapte pe la 12. Inca mai beau acasa cafea fara cofeina. |
|
| Inawar wrote:Acum am vazut si eu topicul asta :) MD paine cu unt si somon. De 2 saptamani am descoperit “painea campionilor” de la lidl care e plina de seminte. E si satioasa, mananc 2 felii marime medie si ma satur. Pranz - supa din pui de casa facuta de ieri. Cina: branzica cu rosii si paine cu seminte. Intre mese am mai rontait ceva cioco ca imi era pofta si cafea cu lapte pe la 12. Inca mai beau acasa cafea fara cofeina.
Hmm ce paine e aceea? E ambalata sau e facuta acolo la Lidl? Tre sa ma uit si eu dupa ea. Maine fac aprovizionarea si la bebe pt diversificare |
|
|