Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bine spus Carla,foarte bine spus,tocmai de ai am hotarat sa ma retrag...si sa-mi vad de treaba mea ca oricum nu se mai ajunge la nici un capat...maine ,poimaine se ajunge la mai rau decat atat,o las pe Vanina sa se bucure de audienta topicului,eu ma retrag de tot......acuma inteleg de ce multe fete nu isi mai gasesc placerea pe forum.... ..poate jicnesc pe cineva dar asta e adevarul.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Madanuta,nu te-ai abtinut ia fuguta inapoi la crosetat unde ti-e locul ai terminat de aspirat,de facut mancare? Cam deviati de la titlul topicului care este despre viata de dupa moarte Tocmai am primit o carte,chiar asa se numeste"Viata dupa moarte,in credintele omenirii".Sper sa reusesc s-o citesc. Multe popoare folosesc acelasi cuvant pentru suflet si pentru suflu,altele pentru umbra,si altele pentru imagine. Ca sa stim unde se duce sufletul dupa moarte trebuie sa stim si de unde a venit |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| carla wrote:Cam deviati de la titlul topicului care este despre viata de dupa moarte Tocmai am primit o carte,chiar asa se numeste"Viata dupa moarte,in credintele omenirii".Sper sa reusesc s-o citesc. Multe popoare folosesc acelasi cuvant pentru suflet si pentru suflu,altele pentru umbra,si altele pentru imagine. Ca sa stim unde se duce sufletul dupa moarte trebuie sa stim si de unde a venit incurci topilul.ne aflam la "si daca Dumnezeu nu exista".viata dupa moarte a fost invadat,dar s-a trecut aici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| carla wrote:Madanuta,nu te-ai abtinut  ia fuguta inapoi la crosetat unde ti-e locul  ai terminat de aspirat,de facut mancare?
Gata, sefa, am aspirat, am spalat si intins trei masini de rufe, am facut sosul pentru spaghete, acum crosetez! Si ghici cine spala vasele... Sotul. D-aia imi permit sa mai forumesc un pic...
Scuze ca am fost pe langa subiect! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Anabella, eu vad aici o discutie interesanta ( nu stiu ce vezi tu) , pro si contra , argumente asa dupa priceperea fiecaruia, nimeni nu face tantarul armasar .Eu mai citesc pe aici dar nu pun suflet prea mult ca acum familia noastra are o mare dilema : cum sa supravietuim anului 2012,jumatatea mea zice ca sa nu ma tem ca o sa ma duc la D-zeu nu o sa mor Vanina , si eu am multe intrebari fara raspuns adica raspunsurile nu -au multumit ...dar ma bucur ca cerul e albastru oricum ,vorba Carlei.Am renuntat sa mai pun inrebari ca oricum nimeni pamantean nu e in stare sa-mi raspunda |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Imi permit sa copiez aici mesajul Adrianei de la " exista viata dupa moarte" :
"Frumos... superb ... extraordinare argumente, pro si contra. Nu pot decat sa va felicit pentru ca credeti cu tarie (chiar daca unele credeti in ceva, altele in altceva, altele deloc)... Este foarte important sa ai o parere si sa ti-o sustii cu argumente in fata tuturor.
Ce nu este insa prea frumos... este ca .. de la o discutie generala s-a ajuns la atac la persoana si asta nu imi place deloc. Nu vreau sa tin partea nimanui, caci asta e rolul meu, sa fiu impartiala, insa o sa va rog sa ne mentinem parerile, dar fara alte atacuri la persoana.
Fiecare e liber sa aiba o parere, parere care poate sa difere de a celorlalti, totul este sa si-o exprime fara a-i jigni pe ceilalti, care nu sunt de aceeasi parere."
Anabella, topicul nu exista pentru audienta ( ca nu suntem intr-o competitie...cel putin asa gandesc eu), ci mi se pare o adevarata provocare pentru cei care stiu sa sustina o polemica, fara sa se simta atacati, jigniti. Fiecare poate invata ceva de aici, chiar daca ideile noastre nu coincid. Fiecare e liber sa-si exprime parerea pentru ca e un forum liber, cu discutii diverse. Nimeni nu are voie sa inchida gura celuilalt...asa cum s-a incercat. Intrebarile vaninei mi se par absolut normale, pertinente...sunt intrebari pe care mi le pun si eu si...poate fiecare dintre noi si le-a pus macar o data in viata. Altfel, as crede ca ne place sa traim in ignoranta. Nu m-am gandit niciodata ca participand la un subiect controversat pe acest forum, voi strica "audienta" cuiva. Admir deseori diversele creatii de la "lucru de mana", admir copiii inteligenti ale memembrelor acestui forum, admir fetele inteligente de aici si nici macar o data nu mi-am pus problema ca cineva s-ar simti eclipsat de vreun subiect anume de pe forum. Daca exista un Dumnezeu, atunci El si-ar dori sa traim in pace cu linistea aferenta acesteia, nu blamand orice persoana care-si pune intrebari legate de existenta noastra. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Cand citesc aici si vad ce parere au unele ,dar mai bine ma abtin!!!
Vanina daca ai de gand sa te faci preot ,eu iti doresc succes,poate vei reusi!!! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Fluturas wrote:incurci topilul.ne aflam la "si daca Dumnezeu nu exista".viata dupa moarte a fost invadat,dar s-a trecut aici Da,eram obisnuita cu ala am dormit intre timp si vad mai bine si asa la amandoua e un talmes-balmes |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| shirel wrote: in spatele fiecarui barbat se afla o femeie asa ca nu fii asa de sigura ca ea nu predica ca un preot acasa!
Foarte bine spus Shirel....exact asta cred si eu,pana la urma urmei lumea e condusa de femei!
Vanina pentru tine am putea sa facem o petitie Papei sa se infinteze si acest post,poate o sa ai noroc!Zau ca deja mi te imaginez pe post de femeie-preot! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| t-mihaela wrote:
.Eu mai citesc pe aici dar nu pun suflet prea mult ca acum familia noastra are o mare dilema : cum sa supravietuim anului 2012
tocmai am vazut o emisiune pe Dicovery unde spuneau clar ca de fapt suntem cam in anul 2020 , asa ca lasa gandurile...ai supravetuit deja |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| bereea wrote:tocmai am vazut o emisiune pe Dicovery unde spuneau clar ca de fapt suntem cam in anul 2020 , asa ca lasa gandurile...ai supravetuit deja
waw... gata, ma mut la topicul celalalt cu sfarsitul lumii sa va zic acolo ce planuri de supravietuire imi facusem eu |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:waw...  gata, ma mut la topicul celalalt cu sfarsitul lumii sa va zic acolo ce planuri de supravietuire imi facusem eu
Vreau sa stiu |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mie una imi plac topicurile astea sunt interesante si chiar este bine de auzit parerile celorlati chiar daca sunt de aceeasi parere ca mine,nu ma supara fiindca nu sunt o persoana care i-au ceva ca adresare la propiam religie sau persoana.Asta a fost odata de atunci am trecut prin multe si deja stiu ce-i bine pentru mine ,care imi este parerea despre D-zeu si a lui despre mine. Traiesc foarte bine ca om cu iubire de D-zeu dar si ca o persoana moderna nu fanatica care iubeste viatza ,oamenii si tot ce a fost creeat de El nu imi este frica de moarte fiindca odata ce m-am nascut sunt constienta ca si voi muri dar ce este important pentru mine sa nu mor suferind dar nici asta nu este in mainile mele si nu depinde mine.Cand chiar nu ma intereseaza ,cand va fi si-mi este scris.Nici 2000 nu m-a infricosat nici 2012 nu ma infricoseaza !Stie cineva ce i se va intampla peste o secunda ....nu atunci de ce m-as gandi la ceea ce va fi peste atatia ani.
Vanina stii ca si pe tine te inteleg felul tau de a fi si de a gandi chiar nu ma deranjeaza,mie mi-a facut placere sa discut cu tine despre orice nu numai despre religie asa ca putem sa ne intalnim si pe la topicuri de pitici sa ne dai cateva sfaturi sau poate deschizi un topic despre feminsm cred ca ne prinzi acolo pe toate ca sa ne explici egalitatea dintre barbati si femeii.Eu una nu am suferit de asta niciodata fiindca la mine nu a existat asa ceva eu fac lucruri de barbati si barbatul meu face si el lucruri pe care le fac femeiile asa ca eu nu sunt un model bun de feminista ci mai degraba ma cnsider femeie cu oua de barbati . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| eu personal nu inteleg de ce trebuie voi neaparat sa va certati de la topic. la urma urmei, e problema fiecaruia daca intelege sa creada neconditionat sau nu. plus ca am mari indoieli ca cineva care crede in Dumnezeu/sau nu, o sa-si schimbe convingerile dupa o discutie pe forum. iar apropo de forum (scz anabela nici nu te cunosc) dar sunt sute de alte subiecte pe care le poti citi fara sa te enervezi si sa pleci, mai ales ca ai multi prieteni aici.
a... si eu nu cred in Dumnezeu. sunt convinsa de El. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Irinuca wrote:eu personal nu inteleg de ce trebuie voi neaparat sa va certati de la topic. la urma urmei, e problema fiecaruia daca intelege sa creada neconditionat sau nu. plus ca am mari indoieli ca cineva care crede in Dumnezeu/sau nu, o sa-si schimbe convingerile dupa o discutie pe forum. iar apropo de forum (scz anabela nici nu te cunosc) dar sunt sute de alte subiecte pe care le poti citi fara sa te enervezi si sa pleci, mai ales ca ai multi prieteni aici.
a... si eu nu cred in Dumnezeu. sunt convinsa de El.
Cine se cearta pe aici?Fiecare isi spune propia parere! |
|
|