Profil: shurshunea
Despre
Utilizator: shurshunea
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, November 6, 2014
Ultima vizita: Monday, June 19, 2017 3:12 PM
Numarul de postari: 262
[0.02% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Wednesday, May 17, 2017 8:08 AM
Melissa am nascut miercuri pe 23.09 .2015 si simbata la amiaza mi-au dat voie acasa
Postat: Tuesday, May 16, 2017 12:39 PM
corina84 wrote:

Multumesc, nasc cu dna Diana, am programat cezariana pentru inceput de iunie, am emotii, pana acum nu am avut complicatii importante, a decurs bine

Corina ai toata increderea in dna Diana , eu am nascut la ea... mie tare mi-a placut.La nastere cezariana sunt mereu 2 medici , la mine a fost si dna Nikitina..
Postat: Monday, May 15, 2017 1:12 PM
corina nastere usoara !! la cine nasti ?
Postat: Monday, May 15, 2017 1:11 PM
adinutsa eu tot sunt fara trompe .. dupa o laproscopie din cauza hidrosalinsului unde mi-au scos o trompa si alta a fost scoasa in urma la o sarcina extrauterina.. in noiembrie 2014 am avut ultima , in ianuarie 2015 FIV si am un baiat voinic de 1.7 luni
Postat: Wednesday, April 12, 2017 8:13 AM
Sabrina imi pare rau! Trebuie sa te iai in miini si sa continui lupta! Eram sigura ca ai rezultat pozitiv.

Eu stiu o doamna vb cu ea de pe forum rusesc.. ea a facut la Medpark 4 incercari , 2 din proaspeti , 2 din congelati.. in total are vreo 8 cu cele de la Kiev si Repromed
La ultimul era disperata si nici nu urma nimic ..chiar si a lucrat in gradina pentru ca era sigura ca e esec.. a fost pozitiv ..ferecirea ei a durat pin la 12 saptamini cind s-a vazut o mal formatie la copilas .. ii ziceai sa faca avort ...a mers la dna Diana si a intrebat ce fac femeile in asa cazuri , dna Diana a zis ca de regula avort dar a avut un caz unde o doamna o lasat si s-a nascut copil perfect sanatos.. fata a zis ca si a ei va fi sanatos mergeau la biserica se rugau si dzeu i-a binecuvintat cu un copilas perfect sanatos! Lupta si Credinta nu trebuie sa ne lese nici o data!

Eu te cuprind ...si doar pot sa -mi imaginez prin ce treci!
Postat: Wednesday, April 12, 2017 8:06 AM
Sabrina ce se aude la tine ?

Aurelia ma bucur ca ne-ai gasit .. eu scriu rar dar ma stradui sa tin ritmu ! Bravo ca lupti pu al doilea copil .. eu vreu 3 si am sa fac tot sa -i am ! Sa va ajute Dzeu!

Doamna Diana e o femeie extraordinara ... eu o ador pu felul ei de a fi ..nici o data nu mi-a zis nu cind am avut nevoie de svatul ei ... chiar cind am fost la ea la control saptamina trecuta se vedea ca se simte prost pentru rezultatul meu negativ..si vorbea si vorbea sa ma linisteasca ...intr-un moment imi parea ca eu sunt mai linistita ca ea deja ...

Postat: Monday, April 10, 2017 2:50 PM
adriana sunt bine mi-am revenit sunt gata pentru o noua incercare ... ma duc in concediu sa fiu si mai gata si dupa incepem pregatire cu ajutorul domnului!

Merci mult!
Postat: Monday, April 10, 2017 11:57 AM
Sabrina eu nu stiu de ce cred ca esti insarcinata...eu taman ca la rezultat pozitiv nu am avut nici un siptom .. si am avut pete roz la 7- 8 zi dupa transfer.. iar la rezultatul negativ de acum am avut mai toate simptomele si sinii credeam ca imi buhnesc..
Postat: Monday, March 27, 2017 1:38 PM
Daa e mica lumea asta :))

Voi bravo ca v-ati decis inca la un transfer fiind fetitsa asa micuta.

Eu mereu am avut frica cum s-al ridic in brate pe asta mic fiind insarcinata ..aveam frica de perdere.. si poate undeva subcontient nu m-am ghindit corect de asta si a iesit 0.1 rezultatul. Mama zice ca daca au de prins se tin si cu miinele si cu picioarele ..

Mai faceti alt fiv ?
Postat: Sunday, March 26, 2017 11:41 PM
Mimi36 daca la sf de ianuarie eram eu. :) Fetitsa micuta era 5 luni daca eu tin minte ? Stiu ca dna mi-a zis ca mai au o fata mare acasa ..

Imi pare rau! Tot a-ti facut transfer de embrioni congelati? Ce v-a spus mai departe Dna Diana ? mai aveti embrioni congelati?