Profil: shirel
Despre
Utilizator: shirel
Nivel: SMARALD
Statistici
A intrat: Sunday, July 22, 2007
Ultima vizita: Tuesday, April 25, 2023 7:29 PM
Numarul de postari: 11,814
[1.12% din toate postarile / 1.97 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Coronavirus - Covid 19 - SARS COV 2 - Raspandire si masuri luate
Postat: Saturday, December 4, 2021 1:30 PM
Eu dupa cum stiti locuiesc in Israel m-am vaccinat a treia oara cu Pfizer ,am reactionat tare rau dupa toate vaccinarile ,adica nu am fost buna de nimic 2 zile,batai de inima,limfa umflata ,mana intepenita cu gat si spste cu tot,greturi...tot ce vreti eu am avut.Singura din familie care am avut asa niste simptome dupa.Am anuntat si Pfizerul despre situatia mea...doctorii mi-au explicat ca am un sistem imunitar foarte puternic care cica recunoaste vaccinul ca ceva care vine sa-l distruga si de aceea am reactiile astea ...Nu stiu ce sa cred care este adevarul dar dupa 2 zile totul mi-a trecut ca si cum nu a existat...problema este ca s-ar putea sa fim nevoiti sa ne vaccinam din jumatate in jumatate de an.Vaccinul ne ajuta sa nu ne imbolnavim grav de moarte in cazul in care luam virusul ..doar atat dar nu ne protejeaza sa nu il luam deloc.Sanatate multa!

Subiect: Cafelutza de dupa amiaza / seara - 3
Postat: Saturday, September 18, 2021 3:51 PM
Cine vine la o cafea cu mine?

Subiect: Nu arata cu degetu
Postat: Tuesday, February 16, 2021 8:47 AM
Nu este obligatoriu sa arate cu degetul,fiecare copil descopera obiectul in alt alt fel si il arata il felul lui.Nu este o lege fixa ca bebelusul sa arete cu degetul!

Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Wednesday, December 23, 2020 9:36 PM
Va pup cu drag pe toate! Eu ca de obicei cum ma stiti voi raman si voi ramane o persoana optimista...in loc sa vad ce nu este bine cu acest virus si ce ne este interzis ( oricum nimic nu depunde de noi fiindca nu aveam puterea de a stii ce se poate intampla cu noi ) incerc sa fac si sa vad ce pot face in situatia asta ...si care sunt lucrurile bune care mi se intampla...petrec mai mult timp cu familia,fac economie si la benzina si la faptul ca nu mai ies la cumparaturi asa de des si numai mananc pe la restaurante fiind toate inchise??.Vorbesc cu prietenele mele de pretutindeni in grup pe zoom si este minunat sa ne vedem impreuna chiar si virtual..etc.Am multe lucruri pozitive de spus...fiindca pun accentul mai mult pe ele decat pe cele negative pe care nimeni nu le poate schimba.Va pup dragele mele imi este tare dor de voi...si eu chiar as vrea sa facem un zoom odata impreuna.??sa ne vedem si sa vb virtual.???Sa aveti un Craciun fericit impreuna cu familia voastra.Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!computerlove

Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 17
Postat: Wednesday, December 23, 2020 9:26 PM
Si eu va pup cu o cafea de seara! Sarbatori fericite!coeur iloveyou

Postat: Tuesday, April 28, 2020 11:37 AM
Noi incetul cu incetul revenim la normal....de duminica cred ca se incepe scoala si gradi ,deci copii pana in clasa a treia!Intrebarea este cum va fi cand ne vom reintoarce cu totii la normal....care va fi nr de molipsiri de la persoanele care nu stiu ca sunt bolnave si care nu au semne.Pana la urma se spune ca toti vom fi cu virusul dar foarte foarte putini vor avea simptome grave...asta cel putin la noi in Israel

Postat: Monday, April 20, 2020 11:03 AM
Bereea,Marivic iloveyou iloveyou Multumesc mult...au trecut sarbatorile destul de repede,avem indata ziua independentei si sper sa ne mai lase putin sa iesim din case!alcool alcool ras

Postat: Saturday, April 11, 2020 10:36 AM
Neatza fetelor...va invit la o cafea...noi avem sarbatorile de Pesah..paste.Suntem bine cu totii multumesc lui Dumnezeu ptr fiecare zi,clipa secunda.Va pup si o sambata frumoasa pe cat se poate.computerlove

Postat: Saturday, March 28, 2020 10:03 AM
Va pup si eu..sunt la o cafea si cu gandul la Suceava...am prietene asistente si care nu au voie sa vb..nu imi vine sa cred ca Romania sa intors cu zeci de ani in urma cand nu aveam voie sa stim adevarul.Este ceva de nedescris ce se intampla in lume...eu chiar ma gandesc si nu sunt genul asta de om.banghead angry .ca cineva a facut totul intentionat pana la urma.
La noi se lupta sa gaseasca un vaccin ..aveau ceva dar ptr corona la pasari..am inteles ca s-ar putea fi aproape de a gasi medicamentul dar totul ia mult timp macar cateva lunii.
Va pup pe toate si sa avem parte cu ajutorul lui Dumnezeu de timpuri mai frumoase si de vesti mai bune!computerlove

Postat: Saturday, March 21, 2020 9:51 PM
kali wrote:
Si eu cred, din pacate. Nu stiu in ce masura - si daca - ne vom mai reveni, la modul general vorbind. Cert e ca nu va dura 1-2 luni si gata, ne reluam vietile de unde le-am lasat. Ceea ce prevad eu e dezastru, sper din suflet sa ma insel.

Imi doresc sa ne bage pe toti in carantina, cat mai repede; doar asa putem limita raspandirea virusului si doar asa avem sanse ca peste 2-3 luni sa ne reluam vietile, cumva. Mi se pare ca, cu cat amana mai mult aceasta decizie, cu atat va fi mai mare dezastrul din toate punctele de vedere.

Aveti grija de voi!

Ai perfecta dreptate cu cat mai repede se intra in carantina totala cu atat mai repede nu ne vom molipsi cu toti ,sau ne vom molipsi dar nu ceva grav doar ca o simpla raceala.
Eu binenteles ca nu pot lucra lucrand mai mult afara dar nici nu pot sa ma intalnesc cu clienti fatza in fatza nici macar la 2 metru=i fiindca nu este corect.Sotul meu meu inca lucreaza doar fiindca au proiecte care sunt urgente si trebuie inaintat rapid ,copii acasa in vacantza invatza online sau nu invatza ,sanatosi sa fie numai!alcool Este vorba sa nu se mai mearga deloc la servici chiar si in cazul lui Yohanan facand carantina generala.Deocamdata ne-am luat concediu din zilele de concediu...la mine nu-i bai fiindca eu sunt seful si lucrez chiar numai dupa timpul meu liber.

Tzepi,multa sanatate aveti grija de voi...nu este de gluma!computerlove Cray