![Avatar](/i.ashx?u=1326)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu faceam asa,dar nu cu usturoi si nu cu ardei iute;eu faceam oua ochiuri prajite(sau in apa)cu ceapa calita,apoi pui rosii cubulete sau pasta de rosii,piper macinat si ierburi?(fiecare dupa gust)Iammmmmmmm,ce bunatate!O faceam iarna pe plita,Doamne si mirosea in toata casa,...era o bunatate.Este bestiala pe plita |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mama mea ne facea ceva similar si am preluat si eu la noi in familie...o numesc omleta cu rosii si ceapa...calita ceapa putin, adaugate 2 rosii cubulete pe care le lasam sa se inmoaie, apoi trantite oualele, care se sparg in tigaie cand amesteci, condimentat la final si mancam dimineata in weekend cu paine si cu usturoi de ne trosneau falcile . Daca torn oualele si le las asa ochiuri, iese shakshuka .
Pofta buna la shakshuka! Arata foarte bine si e foarte gustoasa! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2705) Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| da, si noi faceam omleta cu rosii.. minunata.. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=74)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Am facut in weekend!!!!!!!!!! mi-a murdarit aragazul, dar a meritat
![](http://i88.photobucket.com/albums/k177/danaburlacu_2006/4%20ani%20si%2010%20luni/IMG0410A.jpg) |
|
![Avatar](/i.ashx?u=5551)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce bine arata! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=7143)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mi-am bagat nasul [pe aici si mi-a venit apa in gura! Cred ca o sa fac si eu cat de curand!!!! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=16440)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| E super buna , iam iam ...merita toate punctele rosii de pe aragaz Eu ador tot ce e cu sos de rosii |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| N-am facut niciodata, dar am pregatit deja ingredientele pentru maine dimineata! Vezi, Rox, ce mi-ai facut daca ai "reinviat" topicul? Dar ce nu am inteles eu si poate ma ajuta cineva cu o indicatie pana maine dimineata... Rosiile le oparesc inainte si le curat de coaja sau le las asa? Help! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1226)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Anelise wrote:N-am facut niciodata, dar am pregatit deja ingredientele pentru maine dimineata! Vezi, Rox, ce mi-ai facut daca ai "reinviat" topicul? Dar ce nu am inteles eu si poate ma ajuta cineva cu o indicatie pana maine dimineata... Rosiile le oparesc inainte si le curat de coaja sau le las asa? ![oare](/images/emoticons/oare.gif) Help!
Anelise,uite vezi ce bine ca am intrat pe forum ! Rosiile nu trebuiesc oparite si sunt lasate si taiate cu tot cu coaja. Secretul este in alegerea lor trebuie sa fie destul de coapte dar nu prea moi binenteles si proaspete.sunt foarte multe versiuni ptr shakshuka deci poti adauga si branza sarata taiata cuburi ,tot felul de verdeturi ,spanac ,patrunjel etc.Pofta buna pe maine !!Aaaa si sosul merge excelent cu o paine proaspata intreagaaaa ,deci .... ! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, multumesc mult! Ai simtit tu ca aveam nevoie de ajutor! Aaa, deci sa inteleg ca sosul seamana cu cel pentru bruschete ca si ala e atat de bun! Chiar asta e si motivul pentru care intrebam - la bruschete sosul de rosii il faceam cu rosii taiate cubulete, dar oparite si curatate inainte. Revin cu impresii in vreo 2 ore... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=5551)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Yamy!Abia astept impresiile Anelise! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=16440)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sper sa te fi incantat Anelise . Dar eu zic ca nu este o reteta clasica ,o faci prima data si apoi o schimbi dupa gustul tau . Eu o fac cu rosii cuburi , fara pielita , nu prea imi place pielita aia prin mancare ...si cu putina sunculita pe deasupra la final ...e mai consistenta si ca sa faca cu ochiul si sotului Anul asta nu am facut nici eu deloc ...dar vine weeeekeeendul...yuuuuupi, si o sa am timp sa ma rasfat cu de toate ! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Deci mori de inima - dar macar mori fericit! Super a iesit!!! Am ras si niste cas pe deasupra. Eu nu am pus prea multe picante pentru ca am vrut sa manance si piticutza, dar pentru tati clar trebuie repetat si picaaaant! Cu siguranta de acum o s-o fac mult mai des!
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=16440)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Pana una alta ne omori pe noi de inima ...pot sa pap monitorul ? ...macar o bucatica |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rita, te pup! |
|
|