Shakshuka - oua cu rosii fierte
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Wednesday, October 20, 2010 4:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu faceam asa,dar nu cu usturoi si nu cu ardei iute;eu faceam oua ochiuri prajite(sau in apa)cu ceapa calita,apoi pui rosii cubulete sau pasta de rosii,piper macinat si ierburi?(fiecare dupa gust)Iammmmmmmm,ce bunatate!O faceam iarna pe plita,Doamne si mirosea in toata casa,...era o bunatate.Este bestiala pe plitathumright
delfinasa
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mama mea ne facea ceva similar si am preluat si eu la noi in familie...o numesc omleta cu rosii si ceapa...calita ceapa putin, adaugate 2 rosii cubulete pe care le lasam sa se inmoaie, apoi trantite oualele, care se sparg in tigaie cand amesteci, condimentat la final si mancam dimineata in weekend cu paine si cu usturoi de ne trosneau falcileras. Daca torn oualele si le las asa ochiuri, iese shakshuka sic.

Pofta buna la shakshuka! Arata foarte bine si e foarte gustoasa!
bulibuli
Scris: Thursday, October 21, 2010 9:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
da, si noi faceam omleta cu rosii.. minunata.. sic
danab
Scris: Wednesday, October 27, 2010 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Am facut in weekend!!!!!!!!!! mi-a murdarit aragazul, dar a meritat

oanamaria
Scris: Saturday, October 22, 2011 3:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce bine arata!
roxinthya
Scris: Thursday, August 8, 2013 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Mi-am bagat nasul [pe aici si mi-a venit apa in gura!
Cred ca o sa fac si eu cat de curand!!!!topai
Eileen
Scris: Thursday, August 8, 2013 11:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
E super buna , iam iam ...merita toate punctele rosii de pe aragaz alcool alcool Eu ador tot ce e cu sos de rosii alcool alcool
Anelise
Scris: Thursday, August 8, 2013 10:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
N-am facut niciodata, dar am pregatit deja ingredientele pentru maine dimineata! bounce
Vezi, Rox, ce mi-ai facut daca ai "reinviat" topicul? ras
Dar ce nu am inteles eu si poate ma ajuta cineva cu o indicatie pana maine dimineata... Rosiile le oparesc inainte si le curat de coaja sau le las asa? oare Help! hail
shirel
Scris: Friday, August 9, 2013 12:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Anelise wrote:
N-am facut niciodata, dar am pregatit deja ingredientele pentru maine dimineata! bounce
Vezi, Rox, ce mi-ai facut daca ai "reinviat" topicul? ras
Dar ce nu am inteles eu si poate ma ajuta cineva cu o indicatie pana maine dimineata... Rosiile le oparesc inainte si le curat de coaja sau le las asa? oare Help! hail

Anelise,uite vezi ce bine ca am intrat pe forum !ras Rosiile nu trebuiesc oparite si sunt lasate si taiate cu tot cu coaja. Secretul este in alegerea lor trebuie sa fie destul de coapte dar nu prea moi binenteles si proaspete.sunt foarte multe versiuni ptr shakshuka deci poti adauga si branza sarata taiata cuburi ,tot felul de verdeturi ,spanac ,patrunjel etc.Pofta buna pe maine !!Aaaa si sosul merge excelent cu o paine proaspata intreagaaaa ,deci ....ras sic !
Anelise
Scris: Friday, August 9, 2013 6:38 AM
Nivel

Shirel, multumesc mult! computerlove Ai simtit tu ca aveam nevoie de ajutor! coeur
Aaa, deci sa inteleg ca sosul seamana cu cel pentru bruschete ca si ala e atat de bun! essen Chiar asta e si motivul pentru care intrebam - la bruschete sosul de rosii il faceam cu rosii taiate cubulete, dar oparite si curatate inainte.
Revin cu impresii in vreo 2 ore... bounce
oanamaria
Scris: Friday, August 9, 2013 9:47 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Yamy!Abia astept impresiile Anelise!
Eileen
Scris: Friday, August 9, 2013 10:04 AM
Nivel

Sper sa te fi incantat Anelise . Dar eu zic ca nu este o reteta clasica ,o faci prima data si apoi o schimbi dupa gustul tau . Eu o fac cu rosii cuburi , fara pielita , nu prea imi place pielita aia prin mancare ...si cu putina sunculita pe deasupra la final ...e mai consistenta si ca sa faca cu ochiul si sotului Chef Chef Anul asta nu am facut nici eu deloc ...dar vine weeeekeeendul...yuuuuupi, si o sa am timp sa ma rasfat cu de toate !advocat
Anelise
Scris: Friday, August 9, 2013 10:34 AM
Nivel

Deci mori de inima - dar macar mori fericit! essen Super a iesit!!! DistanceKiss Am ras si niste cas pe deasupra. Eu nu am pus prea multe picante pentru ca am vrut sa manance si piticutza, dar pentru tati clar trebuie repetat si picaaaant! Clap Cu siguranta de acum o s-o fac mult mai des!

img
Eileen
Scris: Friday, August 9, 2013 11:17 AM
Nivel

Pana una alta ne omori pe noi de inima ...pot sa pap monitorul ? ...macar o bucatica essen
Anelise
Scris: Friday, August 9, 2013 11:25 AM
Nivel

hohot Rita, te pup! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.