Shakshuka - oua cu rosii fierte
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Wednesday, October 20, 2010 4:01 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mesaje: 13449
Eu faceam asa,dar nu cu usturoi si nu cu ardei iute;eu faceam oua ochiuri prajite(sau in apa)cu ceapa calita,apoi pui rosii cubulete sau pasta de rosii,piper macinat si ierburi?(fiecare dupa gust)Iammmmmmmm,ce bunatate!O faceam iarna pe plita,Doamne si mirosea in toata casa,...era o bunatate.Este bestiala pe plitathumright
delfinasa
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6852
Mama mea ne facea ceva similar si am preluat si eu la noi in familie...o numesc omleta cu rosii si ceapa...calita ceapa putin, adaugate 2 rosii cubulete pe care le lasam sa se inmoaie, apoi trantite oualele, care se sparg in tigaie cand amesteci, condimentat la final si mancam dimineata in weekend cu paine si cu usturoi de ne trosneau falcileras. Daca torn oualele si le las asa ochiuri, iese shakshuka sic.

Pofta buna la shakshuka! Arata foarte bine si e foarte gustoasa!
bulibuli
Scris: Thursday, October 21, 2010 9:56 PM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mesaje: 9649
da, si noi faceam omleta cu rosii.. minunata.. sic
danab
Scris: Wednesday, October 27, 2010 8:13 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
Am facut in weekend!!!!!!!!!! mi-a murdarit aragazul, dar a meritat

oanamaria
Scris: Saturday, October 22, 2011 3:32 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Ce bine arata!
roxinthya
Scris: Thursday, August 8, 2013 11:42 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7238
Mi-am bagat nasul [pe aici si mi-a venit apa in gura!
Cred ca o sa fac si eu cat de curand!!!!topai
Eileen
Scris: Thursday, August 8, 2013 11:44 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
E super buna , iam iam ...merita toate punctele rosii de pe aragaz alcool alcool Eu ador tot ce e cu sos de rosii alcool alcool
Anelise
Scris: Thursday, August 8, 2013 10:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
N-am facut niciodata, dar am pregatit deja ingredientele pentru maine dimineata! bounce
Vezi, Rox, ce mi-ai facut daca ai "reinviat" topicul? ras
Dar ce nu am inteles eu si poate ma ajuta cineva cu o indicatie pana maine dimineata... Rosiile le oparesc inainte si le curat de coaja sau le las asa? oare Help! hail
shirel
Scris: Friday, August 9, 2013 12:03 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mesaje: 11814
Anelise wrote:
N-am facut niciodata, dar am pregatit deja ingredientele pentru maine dimineata! bounce
Vezi, Rox, ce mi-ai facut daca ai "reinviat" topicul? ras
Dar ce nu am inteles eu si poate ma ajuta cineva cu o indicatie pana maine dimineata... Rosiile le oparesc inainte si le curat de coaja sau le las asa? oare Help! hail


Anelise,uite vezi ce bine ca am intrat pe forum !ras Rosiile nu trebuiesc oparite si sunt lasate si taiate cu tot cu coaja. Secretul este in alegerea lor trebuie sa fie destul de coapte dar nu prea moi binenteles si proaspete.sunt foarte multe versiuni ptr shakshuka deci poti adauga si branza sarata taiata cuburi ,tot felul de verdeturi ,spanac ,patrunjel etc.Pofta buna pe maine !!Aaaa si sosul merge excelent cu o paine proaspata intreagaaaa ,deci ....ras sic !
Anelise
Scris: Friday, August 9, 2013 6:38 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Shirel, multumesc mult! computerlove Ai simtit tu ca aveam nevoie de ajutor! coeur
Aaa, deci sa inteleg ca sosul seamana cu cel pentru bruschete ca si ala e atat de bun! essen Chiar asta e si motivul pentru care intrebam - la bruschete sosul de rosii il faceam cu rosii taiate cubulete, dar oparite si curatate inainte.
Revin cu impresii in vreo 2 ore... bounce
oanamaria
Scris: Friday, August 9, 2013 9:47 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Yamy!Abia astept impresiile Anelise!
Eileen
Scris: Friday, August 9, 2013 10:04 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Sper sa te fi incantat Anelise . Dar eu zic ca nu este o reteta clasica ,o faci prima data si apoi o schimbi dupa gustul tau . Eu o fac cu rosii cuburi , fara pielita , nu prea imi place pielita aia prin mancare ...si cu putina sunculita pe deasupra la final ...e mai consistenta si ca sa faca cu ochiul si sotului Chef Chef Anul asta nu am facut nici eu deloc ...dar vine weeeekeeendul...yuuuuupi, si o sa am timp sa ma rasfat cu de toate !advocat
Anelise
Scris: Friday, August 9, 2013 10:34 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Deci mori de inima - dar macar mori fericit! essen Super a iesit!!! DistanceKiss Am ras si niste cas pe deasupra. Eu nu am pus prea multe picante pentru ca am vrut sa manance si piticutza, dar pentru tati clar trebuie repetat si picaaaant! Clap Cu siguranta de acum o s-o fac mult mai des!

img
Eileen
Scris: Friday, August 9, 2013 11:17 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Mesaje: 3201
Pana una alta ne omori pe noi de inima ...pot sa pap monitorul ? ...macar o bucatica essen
Anelise
Scris: Friday, August 9, 2013 11:25 AM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
hohot Rita, te pup! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.