Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu mi-am facut astazi dimineatza o Shakshuka iute,iute foc si am mancat-o toata singura cu o jumatate de paine neagra! Yammy,yammy poze nu mai a avut cine sa faca! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Shirel,sa-ti fie(sa va fie)de bine ...arata super in poza lui Cristy as incerca si eu,sa vad ce zice soatza,ii place |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| va scriu cu lacrimi in ochi si cu papilele in flacari...
am facut si eu reteta... e bestiala, dar m-a cam luat valul si am facut-o picanta rau, iti ia foc gura... nu prea merge fara paine/lipie, eu mi-am servit-o cu branza de burduf si masline.. e buna rau sa stiti.. (am adaugat si ciupercute, marar, cativa gogosari cu sos - le-am pus impreuna cu rosiile la robot.. yummy)
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| E idee buna pt weekendul meu cu musafiri trebuie sa fac menu-ul pt vreo 3 zile, asa ca trec si asta in lista.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Cred ca am sa o incerc si eu. |
|
| danab wrote:E idee buna pt weekendul meu cu musafiri trebuie sa fac menu-ul pt vreo 3 zile, asa ca trec si asta in lista.
Insa nu uita se mananca la micul dejun si nu o prepara prea iute sa nu ai surprize!(aaaa si cumpara alaturi vreo 2 paine proaspete ,vai ce gustos) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Iamiii Ana ce bine arata!! |
|
| shirel wrote:
Insa nu uita se mananca la micul dejun si nu o prepara prea iute sa nu ai surprize!(aaaa si cumpara alaturi vreo 2 paine proaspete ,vai ce gustos)
Notat! Pentru tati, picanta, voi face altadata, acum simpla, ca poate vor si copiii. Painea o fac eu, asa ca va fii proaspata |
|
| danab wrote:Notat! Pentru tati, picanta, voi face altadata, acum simpla, ca poate vor si copiii. Painea o fac eu, asa ca va fii proaspata
Da?Atunci vin si eu!! |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
trebuia sa o gusti pe a mea... iti facea parul permanent |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaaaiiiiii..arata bestial!! Acum am inteles si eu ideea retetei...cred ca am sa fac maine la pranz...ce misto e... |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am facut si eu.de acum este in cartea noastra de bucate...
|
|
| Fluturas sa va fie de bine!!ESte una dintre mancaruriile traditionale ale Israelului! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| yamy! sa va fie de bine! trebuie sa incerc si eu, sigur o sa ii placa sotului meu.
|
|
| Weekendul trecut nu am facut ca dimineata e mai dificil cu 3 copii de hranit, mai ales ca fiecare mananca altceva, dar tot o fac, mai ales ca-mi plac ochiurile cu rosii. helga, arata asa bine
|
|
|