Sforaitul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petro
Scris: Tuesday, March 24, 2009 3:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Eu la al meu ii trag coate sau il prind de nas pana nu mai poate respira. Si inceteaza si el cam o jumatate de ora dupa care iar incepe ras
Mela
Scris: Tuesday, March 24, 2009 4:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Petro,hohot hohot saracul tau sot,cum il lasi tu fara aer sic
mama Alessiei
Scris: Tuesday, March 24, 2009 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Si eu pe aici...si dupa ce mi-l zgiltai un pic se intoarce automat pe partea cealalta hohot hohot hohot cel putin nu-mi mai sforaie in ureche...sic si reusesc si eu sa adorm sic
sousourel
Scris: Wednesday, March 25, 2009 4:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
hohot hohot hohot hohot hohot si ziceati ca e de rau cand dai bir cu fugitii din dormitorul conjugalhohot hohot hohot

Eu ma resemnez. Nimic nu ajuta mai mult ca si sugestia. DAca sunt motivata sa nu-l aud, dorm neintoarsa, cu unica conditie sa adorm eu prima. Daca nu...joc in deplasarehainoroc

Apropo, plasturele pentru decongestionare iti asigura un fond sonor uniform si sonorizare de nivel mediu pe tot parcursul noptii, plus un "fir-ar..." dimineata cand trebuie dat jos. Succes!hohot hohot hohot
shirel
Scris: Wednesday, March 25, 2009 7:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
petro wrote:
Eu la al meu ii trag coate sau il prind de nas pana nu mai poate respira. Si inceteaza si el cam o jumatate de ora dupa care iar incepe ras

Incerc si eu sa-l strang de nas!hohot hohot hohot Poate ne omoram barbatii asa?hohot hohot hohot Vai ca mor de ras daca ar stii ce invant eu de pe forum cum sa-l tin de nas,ma omoara el pe mine bataus bataus hohot hohot sic
lucian_l
Scris: Saturday, June 29, 2013 7:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/29/2013
Salut, de ceva vreme am probleme serioase cu sforaitul, mai grav este ca eu nu imi dau seama ca sforai :) ... doar ca in scurt timp cred ca o sa ajung sa dorm singur :) ...
popemartin
Scris: Tuesday, April 18, 2017 11:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2015
Tot aici pe forum am vazut discutii despre snore block un produs antisforait. In final daca nu scapi in nici un fel de sforait se poate incerca si cu asa ceva.
bobi90
Scris: Wednesday, September 20, 2017 1:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Problemele cu sforaitul pot sa apara si din cauza faptului ca sunt anumite probleme care sunt instalate in sfera orl. Pot sa fie polipi in nas si atunci chiar apare sforaitul.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.