Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| MEDISNORE? Cam la ce pret e Oana? Maine cred ca ma duc la farmacie |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| sousourel wrote:MEDISNORE? Cam la ce pret e Oana? Maine cred ca ma duc la farmacie
Ultima data daca bine retin era cam peste 20 ron,acum sincer nu stiu exact,vezi tu maine. |
|
| Merci mult. Va tin eu la curent. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Sunt nerabdatoare |
|
|
Adica? Suntem mai multe in club ? |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| |
|
| Multumesc pentru urari!
Oanalaurisa, am mers pe mana ta....am dat o mica avere pe spray, la noapte ii facem proba. Se pare ca e facut din tot felul de uleiuri si e 100% natural, deci efecte secundare n-ar trebui sa aiba...decat mutatul lui barbatu-meu in alta camera daca nu are efect
Numai ca azi, am aflat ca nu e intocmai vina lui...adicatelea, el oricum sforaia ca o gara intreaga...dar nu-l auzeam eu. Dar din cauza tratamentului cu cortizon sunt eu prea "sensibila" so...ori e alba, ori e neagra...ori rezolvam cu sprayul...ori ne separam pana la noi ordine |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sousourel, cum e ?Ai rezolvat problema? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| AdrianaC wrote:Tratament cu laser pentru sforaitOrelistii recomanda ca atunci când exista o cauza mecanica a obstructiei nazale sa se intervina chirurgical. Printre metodele chirurgicale de ultima ora se numara si uvuloplastia cu laser. Aceasta metoda opreste sforaitul la majoritatea pacientilor. Uvuloplastia implica îndepartarea tesutului în exces de la nivelul palatului moale sau al omusorului, cu ajutorul laserului. Procedura se desfasoara sub anestezie locala si dureaza o jumatate de ora. Proteza antisforaitPentru rezolvarea problemelor datorate sforaitului, medicii americani au inventat un aparat denumit TAP. Preluata si de belgieni, inventia se aplica pe arcadele dentare superioare si inferioare, însa este foarte important ca pacientii sa aiba suficienti dinti pentru ca aparatul sa poata fi fixat. Împreuna cu dr. Miche de Meyer si cu un tehnician dentar, Emanuela Ponetchi a creat un nou dispozitiv, aflat în faza experimentala, prin care încearca sa ofere o solutie si pacientilor care au prea putini dinti pentru a folosi TAP. "Pretul unui asemenea aparat ajunge la 1.100 euro, din care aproape jumatate este suportat de asigurarile de sanatate", spune doctorita. Singurul inconvenient este ca aparatul trebuie purtat de pacienti toata viata, în special de cei care fac apnee în somn. CE ESTE SFORAITUL? Sforaitul este un zgomot produs la nivelul gurii si al nasului în timpul somnului, atunci când omul inspira sau expira aerul în plamâni. De regula, sforaitul apare în momentul în care fluxul de aer nu traverseaza cu usurinta caile anatomice existente, tesuturile moi sau tesuturile musculare de la acest nivel. În cazul somnului profund, muschii limbii, ai gâtului si ai planseului bucal se relaxeaza, cauzând îngustarea cailor aeriene superioare. Trecerea aerului prin aceasta îngustare produce sforaitul. Factorii favorizantiVârsta. Cu bolnavul este mai batrân, cu atât muschii gâtului devin mai flasci, determinând vibratia si totodata producerea sforaitului Supraponderabilitatea. Tesuturile gâtului devin mai moi, având tendinta de a vibra în timpul respiratiei Caile respiratorii superioare îngustate Alungirea omusorului Obstructia nazala alergica sau deviatia de sept Alcoolul sau tranchilizantele. Acestea afecteaza sistemul nervos central, cauzând relaxarea extrema a muschilor Dormitul în decubit dorsal (pe spate). Pozitia poate determina caderea limbii în gât, îngustând caile aeriene superioare Sursa: http://www.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/academia-sforaitului/2748/ Deci de aia sforai mai mult cand esti obosit...ca e somnul profund.De cand lucreaza,Alex a inceput si el sa sforaie...Chiar si stand pe stanga sau dreapta.Uneori tip la el.Pana la urma adorm si eu cand are el pauza intre sforaituri! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sousourel...dormi, mami? Te astept sa-mi spui daca functioneaza spray-ul! |
|
| Miri wrote:Sousourel...dormi, mami? Te astept sa-mi spui daca functioneaza spray-ul!
SI eu astept sa stii,ca is curioasa ! |
|
| Am zis sa astept vreo-doua trei zile inainte sa hotarasc daca e bun sau nu...mai ales ca dragul meu sforael e racit...anesteziat cu xilina ca face niste tratamente stoamtologice ... si somnul meu e superlight de la cortizon |
|
|
Asa este! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da, noi. Degeaba. Plus ca e caraghios cu plasturele ala pe nas. E ca si cum m-as culca eu cu masca pe fata sau bigudiuri in par. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ei ,si ce facem fetele ca si al meu scuze cu toata iubirea mea pentru el dar ajung sa nu mai aud sonorul televizorul de sforaiturile lui.Eu am o metoda mortala dar m-am c-am saturat de ea, i fac tzu,tzu tzu si inceteaza pentru cateva minute 15 min sforaitul daca m-ati auzi! Dar am macar un pic de liniste. |
|
|