Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Dana, Raly, concediu placut fetelor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| DANA,rALY CONCEDIU PLACUT SA AVETI!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multumim fetelor |
|
| Am revenit cu informatii pentru toata lumea.Deci Grand Hotel Varna este minunat puteti incerca fara teama,eu am avut o retinere fiindca am citit ceva pareri pe net contra,dar sincer ca nu aveti de ce!De la mine are nota maxima! Incep prin a va da linkul complexului Grand Hotel Varna pentru doritoarele care vor sa mearga acolo http://www.grandhotelvarna.com/main/index.php?lang=en
Complexul este alcatuit din 5 hoteluri:
Grand Hotel Varna ***** Rubin **** Dolphin **** Dolphin-Marina**** Lebed ****
Este all inclusive,fiecare hotel avand restaurantul lui,terasele si cele de langa plaje si cele de langa piscine sunt comune si poti servi orice bautura la orice ora,fiecare are piscina in fatza hotelului,exceptie Grand hotel care are 3 exterioare si una interioara cu apa calda,spa,masaj,sala de fitnes,plaja este frumos amenajata,intr-adevar ca este artificiala fiind adus nisip si facuta ptr copii mai mult ca sa se poata juca intrucat cel putin 1o m apa are 1 m-1,50 m,mancarea foarte buna o sumedenie de feluri pentru toata lumea ca sa aiba de unde alege.
Asta este harta intregului complex.
Grand Hotel Varna
Piscina din fatza lui
O gramada de vegetatie,o gramada de loc verde,de parculete
A doua piscina a hotelului
Piscina mica pentru copii
Party beach,una dintre terasele non stop
Noaptea
|
|
| Interiorul,este fantastic
|
|
| Hotel Rubin
Vedere din hotel Rubin
Piscina hotelului Rubin
Hotel Lebed
Hotel Dolphin
Piscina hotelului
Hotel Dolphin -Marina
|
|
| Plaja intregului complex
Exista de asemenea si atractii ptr copii un Mini club ,un fel de gradinitza,unde poti duce copilul sa lipeasca,coloreze,sa se joace,sunt topogane,hinti,saltele gonglabile,in fiecare seara la 8 jumate este discoteca pentru copii,iar de la 9 jumate cate un spectacol facut de animatorii de acolo.Pt oamenii mari exista dimineatza gimnastica acvatica,polo,concursuri in apa,darts,fotbal si golf,in fiecare zi se afiseaza programul pe ziua respectiva. |
|
| Aaa...am uitat sa va zic ca parcarea hotelului(pe care am uitat sa o pozez )este pazita,pentru ca mie de asta mi-a fost frica sa merg in Bulgaria,dat fiind cele auzite in legatura cu furtul masinilor,insa puteti sta linistite,intrarea si iesirea nu se face decat pe baza unei legitimatii de parcare pe care o primesti odata cu cazarea,parcarea este inchisa,are usa dinaia metalica ce se trage ! Intrarea in camera se face pe baza cartelei,nu au chei,e foarte misto treaba asta,curatenia exemplara,in fiecare zi se schimba lenheria de pat,prosoapele din baie,samponul,gelul de dus si sapunul din baie productie proprie chiar din firma lor,halate de baie,televizor,internet,servire ireprosabila peste tot(restaurant,terasa,receptie....)si ceea ce m-a impresionat cel mai tare tonele de prosoape inscriptionate Grand Hotel Varna.Cand te cazezi primesti 4 tichete ptr prosoapele pe care le vei folosi la piscina sau mare,te duci acolo la ghiseu dai tichetele si primesti tot atatea prosoape cate tichete ai!Cand duci prosoapele inapoi primesti tichetele!Daca pierzi un prosop/tichet platesti 20 euro.Prosopul il poti schimba si de 10 ori/zi de cate ori este necesar!Daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Super Raly !Multumim! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Raly,superb,ma bucur ca v-ati simtit bine~!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Raly,multumim pentru informatii |
|
| Cu multa placere fetelor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim de informatii si poze,Raly |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna sunt disperata plec la Constantin si Elena pe 7 la hotel Dolphin si tot citesc pe net ca mancarea este super proasta ,mizerie ,nu se face curat in camera ca nu ai unde sa mananci ceva la vreun restaurant ca se face toxiinfectii alimentare etc. Tu esti singura care spui ca e super poate ca ai stat la cel de 5 stele nu stiu ,te rog spune-mi cum este acolo ca imi vine sa nu ma mai duc mai ales ca plec cu 2 copii de 1 respectiv 6ani. Te rog dc se poate sa-mi raspunzi si mie cat de repede poti.Eu am mai fost in Bulgaria la Balcik si am facut plaja in Albena dar sincer nu au fost probleme la mancare, bauturi sau curatenie. |
|
| Eu zic sa mergi acolo linistita.Nu am fost la Hotel Dolphin inauntru dar dat fiind faptul ca e in interiorul aceluiasi complex nu vad de ce ar fi diferit!Nu te lua dupa rewiw-uri ca si pe mine astea m-au speriat inainte!Oricum te asteptam dupa ce revii sa ne zici impresiile! |
|
|