sfintii si ajutorul lor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Vizitator
Scris: Wednesday, September 28, 2011 4:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dragele mele...........de cand sunt casatorita de 6 ani am parte numai de probleme...respectiv soacra mea si cele 3 cumnate ''imi umbresc casatoria''familia.....se baga in viata mea si ii spun sotului meu numai stambe desspre mine.....ma gandeam ca oate stiti vreuna dintre voi cum ar trebui sa procedez....sa tin post sa citesc un anum acatist sau anumite rugaciuni sa ne fie oarecum mai bine...sa le lumineze Dumnezeu mintile sa isi vada fiecare de casele lor......stiu ca trebuie sa discut asta cu duhovnicul meu dar pana ajung la el va rog sa ma ajutati cu un sfat....va multuras mesc
Vizitator
Scris: Wednesday, September 28, 2011 4:51 PM

scuze pt greselile de ortografie......probleme cu tastaturasorry1
aurishta
Scris: Wednesday, September 28, 2011 6:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Este bine ca te gandesti la ajutor de sus, insa imi permit sa-ti dau un sfat. Cheia rezolvarii acestei probleme se afla in mana sotului tau. Daca el se aseaza ca un zid intre tine si familia lui, tu vei fi protejata de atacurile lor. Rautatile si amestecul in treburile familiei voastre vor fi oprite doar de o relatie puternica intre voi doi si de o atitudine ferma din partea lui. Domnul sa te ajute in ceea ce-ti doresti!pupici
Vizitator
Scris: Wednesday, September 28, 2011 6:21 PM

multumesc pentru sfat.ai dreptate
paula26
Scris: Wednesday, October 17, 2012 10:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/17/2012
poti sa te rogi 40 zile la Fecioara Maria (Paraclisul Maicii Domnului) si la Sf Nicolae( Acatistul Sf Nicolae)sa tii post cand poti
sigur o sa se intample o minune
endy
Scris: Thursday, October 18, 2012 12:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Aurishta are dreptate prima atitudine trebuie sa 0 ia sotul tau !Daca el permite si pleaca urechea la ce zic ele asa v-a fi toata viata !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.