Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu ii prefer pe cei cu zeama, ciorba de mucenici cum zice Dragos (el nu-i suporta) , dar sunt buni si cei moldovenesti, facuti de socrela moldoveanca mai e putin si papam |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Acum am la fiert oala cu mucenici si deja imi ploua-n gura...am fost cam pututroasa, n-am mai facut din aia la cuptor ca aseara ne-a scos tati in oras sa ma sarbatoareasca si ne-am intors tarziu...voi nu puneti putina coaja de lamaie si putin rom in astia fierti? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Maria & mami wrote:Eu votez moldovenesti. Si ceilalti sunt buni, dar ......
Si eu ... si eu Tot pe aia moldovenesti ii prefer, facuti de buni meu, cu multa nuca... si muuulta miere... si buni rau de tot |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| kali wrote:Si eu  ... si eu  Tot pe aia moldovenesti ii prefer, facuti de buni meu, cu multa nuca... si muuulta miere... si buni rau de tot
Si eu....
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Cei mai buni mucenici sunt cei moldovenesti ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si eu am facuuut. Si au iesit ( surprinzator ) buni ! fac foto sa va arat, dar promiteti ca nu radeti de forma lor ..... de OZN -uri.
 |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Lasa ca si eu ma laud cu ozn-urile mele in forma de romb , ca m-am chinuit sa fac opturi mici si au iesit niste paleshti urate, asa ca in final am taiat foaia romburi...buni sunt oricum, asa ca dati bataie la papat . |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Gata acum i-am scos si eu din cuptor cand deja a cam trecut ziua dar e bine si acum abia astept sa vad daca sau copt sa nu fie cruzi.
Mami de Maria dar ce bine arata felicitari |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| La multi ani tuturor barbatilor !!! Azi, 9 Martie, ai voie sa bei cate beri vrei (40 de pahare). Sa te joci pe calculator cat doresti. Sa iti arunci hainele pe unde apuci. Sa te uiti la meci cu baietii. Sa lasi vasele nespalate. Sa faci… ce vrei. Toate astea pentru ca de maine, totul va revenii la normal…asa ca iti propun sa bucuri de aceasta zi la maxim pentru ca pana la anul nu mai prinzi o zi numai a ta. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana,
In alta ordine de idei, astazi papam mucenici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si eu m-am gandit sa fac,nu de alta dar am auzit de la voi,la noi nu se prea fac,dar mi-e o lene...am sa ma multumesc sa privesc monitorul Pofta mare sa aveti!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am facut mucenici. Am si din aia cu zeama si fara. |
|
|