fetele, multumim de vizita si de cuvinte. eu acum nu mai am atat de mult de lucru (din pacate), din cauza asta imi permit sa mai intru cand Terro doarme. daca prind cateva minutele maine mai incarc poze. faza cu bagatul in apa dupa baie mi-a facut-o deja de 2 ori..tre sa arunc imediat apa, ca daca nu-s pe faza, fuge din dormitor direct in baie si se baga in cada v-am pupat
|

s-a sculat montrulet
|
buna fetele, ce mai faceti? eu am gasit catebva minutele: Tony e plecat la niste cumparaturi rapide iar J doarme. suntem bine din toate punctele de vedere. Jacquie ma mangaie pe burta si spune "besc" (te iubesc) si pe urma pupa burta, dupa care ridica si tricoul ei si spune ca si ea are bebe in burta am reusit sa incarc cateva poze, destul de vechi..de prin mai..dar e un inceput va doresc vizionare placuta
|
eu nu votez, pentru ca minunatii nostri demnitari s-au gandit sa trimita in Suedia doar 800 de buletine de vot..sa petrec 2 ore pe drum ca sa nici nu apuc sa votez..NU!! oricum, nici nu am ce alege
|
dar un buletin de vot fara stampila de vot mai poate fi stampilat si dupa incheierea alegerilor eu nu exclud nici posibilitatea asta
|
mihaela teoriile de genul ca vaccinul e menit sa diminueze populatia mi se par mai mult decat aberante. pai cine e atat de inconstient incat sa vrea sa omoare toate cadrele medicale din lume??? hai ca daca s-ar da doar la batrani si bolnavi cronici, poate ar fi ceva..ca s-ar scapa de o groaza de cheltuieli (pensii, pensii de boala, medicamente compensate) dar de ce sa-i omoare chiar pe cei care sunt singurii care ar putea sa le salveze lor (celor care pun la care complotul) vietile in caz de pericol..asta e doar un mic exemplu, eu pot vorbi foarte mult pe tema asta. la noi, pana acum 2 saptamani, se vaccinasera deja 1 milion de persoane (din cele doar 9 milioane, cat are suedia) si pana acum nu a murit nimeni de vaccin. nu incerc sa conving pe nimeni, vreau doar sa deschid un pic orizonturile celor care spun un NU clar, fara a fi bine informati sau fara a asculta si argumentele pro in legatura cu acest subiect. iar informatiile adevarate nu se gasesc intotdeauna cautand pe google articole..lumea e plina de nebuni care au impresia ca descopera conspiratii, ca prevad sfarsitul lumii, ca vin cutremure care distrug orase intregi, ca vin comete si martieni si mai stiu eu ce.. cat despre 2012, nici nu am de gand sa-mi bat capul..cine stie ce mosulica o fi scris calendarul si intr-o zi a murit si el saracul si n-a mai avut cine sa ghiceasca in stele..sau s-a plictisit
|
Teo, chiar e oficial ca ar fi obligatorie vaccinarea? mi se pare ciudat si, daca e adevarat, e de-a dreptul revoltant
|
pe mine ma enerveaza ca mi-ai facut pofta cu bezelele alea arse, cum or fi
|
monique wrote: Ohoooo, am citit ca au si murit parca in Norvegia 4 persoane dupa ce si-au administrat vaccinul. Si nu numai..
acele 4 persoane despre care ai citit sunt din Suedia. dar am citit si eu toate stirile posibile legate de moartea celor 4 (ma refer la cele publicate in romania) si m-am enervat de-a dreptul. in primul rand pentru ca se cauta senzatie si nu se traduc exact informatiile de la noi!! in ziarele romanesti scire ceva de genul: primele victime ale vaccinului in suedia.. DAR la noi NU EXISTA cazuri de morti din cauza vaccinului!!! exista doar 4 persoane care au facut vaccinul si care pe urma au murit: o femeie de 90 de ani a murit la 3 zile dupa vaccin, o femeie de 75 de ani a murit la 4 zile de la vaccin, 2 persoane in jur de 60-65 de ani, cu boli cronice grave (una avea la activ cateva infarcturi iar cealalta avea o boala foarte grava la muschi..) au murit la nu mai stiu cat timp dupa vaccin.
nu cred de loc in ideea unei conspiratii, si va spun si de ce: la noi vaccinul este oferit gratuit tuturor persoanelor care vor sa il faca. iar intr-o tara in care parintii imprumuta bani la copii sau cer chirie dupa varsta de 18 ani(ori ii expediaza de acasa), sunt eu sigura ca nu se pune guvernul sa faca acte de caritate, care sa aiba ca urmare anihilarea populatiei; ar trebui sa fie prosti de tot ca sa cumpere si apoi sa ne ofere gratis un vaccin periculos. si-asa suntem abia 9 miliane iar suprafata e de 3 ori cat a romaniei..nu e statul suedez interesat sa piarda din fortele de munca si sa se umple de bolnavi la care sa fie nevoiti sa le plateasca medicamente si concedii medicale. sunt sigura ca cei care au hotarat sa ne ofere vaccinul au analizat in amanunt riscurile si efectele. pe mine asta ma face sa ma simt in siguranta in legatura cu vaccinul. multa sanatate fetele si nu uitati sa va spalati pe maini si daca tineti in mana un obiect care anterior a fost in mainile altcuiva.
|
1. Teo, vaccinarea nu e obligatorie 2. Carla, oboseala in cazul gripei porcine nu e o simpla oboseala. unul din copiii unui cadru didactic de la o gradinita vecina cu cea unde lucrez eu a facut gripa, si nu putea nici macar sa se imbrace si dezbrace..oboseala respectiva (imi imaginez eu) nu poate fi confundata cu o simpla oboseala. eu zic sa stai linistita 3. nu inteleg de ce nu vaccineaza mai intai categoriile care sunt cele mai in pericol: medicii+cadrele medicale, gravidele, bolnavii cronici. ok medicii sunt pe lista, dar gravidele si bolnavii? care sunt de fapt cele mai in pericol categorii..pt ca gravidele in lunile mari de sarcina au presiune f mare asupra plamanilor iar gripa poate fi fatala, iar bolnavii cronici sunt iarasi in pericol mult mai mare decat elevii si studentii..in sensul ca un tanar sanatos are mai mare sanse ca unul ce duce in spate cine stie ce boala..sa zicem astm.. si pe urma, evident, copiii, incepad cu cei mici, pt ca nu au bine intiparite regulile de igiena eu sper sa se incetineasca raspandirea asta..
|