Sfaturi pentru nasa - cine ma poate ajuta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea
Scris: Tuesday, April 24, 2012 9:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2012
buna sunt noua pe aici...
Cine stie ce trebuie sa cumpere si sa faca nasa, eventual cu specific de obiceiuri si traditii locale.
M-ar interesa care sunt obiceiurile din Drobeta Turnul Severin, ce trebuie sa cumpere nasa, ce trebuie sa faca...In privinta hainutelor,lumanarilor nume etc...cam tot pentru ca nu prea stiu deloc nu am fost niciodata nasa. va rog sa imi spuneti si mie cam tot ce trebuie facut

tatianaeu
Scris: Tuesday, April 24, 2012 9:33 PM
Nivel

ptr botez?sau?eu zic ca tb sa vb cu finii.daca e ptr botez vezi daca vor lumanare artificiala sau cu flori naturale.Pe urma tb sa cumperi hainutele in care imbraci copilul de la biserica.bani de dat la biserica.
ptr nunta?lumanari,bani la biserica,voalul miresei.
tatianaeu
Scris: Tuesday, April 24, 2012 9:34 PM
Nivel

nume la copil?preferabil ar fi sa il aleaga parintii..
Katrina
Scris: Tuesday, April 24, 2012 9:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
geo67
Scris: Wednesday, April 25, 2012 4:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2009
Eu am botezat de multe ori.Trebuie sa cumperi haine la copil,lumanare,crasma prosop.eu am cumparat trei randuri de haine.Eu l-am imbracat si de acasa.Iti mai trebuie sapun, sampon ulei pentru scaldatoare.In general doamnele de la magazinele de specialitate stiu ce trebuie.
tatianaeu
Scris: Wednesday, April 25, 2012 8:02 PM
Nivel

Andreea wrote:
buna sunt noua pe aici...
Cine stie ce trebuie sa cumpere si sa faca nasa, eventual cu specific de obiceiuri si traditii locale.
M-ar interesa care sunt obiceiurile din Drobeta Turnul Severin, ce trebuie sa cumpere nasa, ce trebuie sa faca...In privinta hainutelor,lumanarilor nume etc...cam tot pentru ca nu prea stiu deloc nu am fost niciodata nasa. va rog sa imi spuneti si mie cam tot ce trebuie facut

La severin (la ce biserica?) nu iti trebuie sampon,ulei.Oricum preotul va spune parintilor.Nasii imbraca copilul dupa ce e botezat,iti trebuie un prosopel sa il stergi,fasa,paturica si bani.Lumanarea i-au in functie de dorinta parintilor.
Noi am primit la sf slujbei o icoana sfintita si certificat de botez.Mi-a placut.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.