Sfat pentru indemnizatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 4, 2008 9:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Elenutza cu regret iti spun ca IDD nu iti aduce nimic in privinta indemnizatieiuff mai ales ca nu am retinut daca ai sau nu licenta si nici nu stiu in privinta vechimei in muncasorry1
In privinta legilor maseluta ... eu dupa 10 ani vechime neintrerupta era sa raman fara drept de somaj dupa CIC pentru ca am avut CM inainte de prenatal. Hatisul legislativ banghead banghead banghead
Iti doresc succes in rezolvarea pb. Stiu ca un copil nu se creste numai cu dragoste, din pacate banii sunt esentiali! Sa fii tu sanatoasa si bebe la fel!coeur
Elenutza
Scris: Friday, July 4, 2008 9:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mariuta wrote:
Elenutza cu regret iti spun ca IDD nu iti aduce nimic in privinta indemnizatieiuff mai ales ca nu am retinut daca ai sau nu licenta si nici nu stiu in privinta vechimei in muncasorry1
In privinta legilor maseluta ... eu dupa 10 ani vechime neintrerupta era sa raman fara drept de somaj dupa CIC pentru ca am avut CM inainte de prenatal. Latisul legislativ banghead banghead banghead
Iti doresc succes in rezolvarea pb. Stiu ca un copil nu se creste numai cu dragoste, din pacate banii sunt esentiali! Sa fii tu sanatoasa si bebe la fel!coeur

Stiu ca nu beneficiez de nici un drept de pe urma studiilor, mi-e ciuda insa ca am lucrat si am cotizat la stat...si doar pentru o mica pauza nu pot lua indemnizatia. Oricum cel mai important e bebele meu, sa fie sanatos, o sa muncesc si o sa recuperez tot. Multa sanatate iti doresc de asemenea!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.