![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/Others/tiere_03.gif)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2008 Mesaje: 187
| DUMNEZEU STIE CE VA FI, CUM VA FI..CATI VOM FI...NU NOI SIMPLI MURITORI |
|
![Avatar](/i.ashx?u=126)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Deci pe mine persoanele care nu pricep sau se fac ca nu pricep ma enerveaza la culme ....asa ca hai sa te intreb si eu ceva pe tine???? Cine iti da dreptul sau cine esti tu sa afirmi urmatorul lucru....
kykysor wrote:haideti fetelor sa sciem si despre acest subiect; mai precis despre minunile din viata voastra; sa lasam subiectul silicoane de ex...........e asa dezbatut si Domnului nu-i place. .... Te crezi vreun mesager al Domnului sau te-ai fi visat tu ca Domnul ti-a spus ca nu-i plac siliconatele???? |
|
| FETELOR SA INCHEIEM ACEASTA DISCUTIE..........CA PT A VB DESPRE PARINTELE ARSENIE TB SA-L FI CUNOSCUT CA SA INTELEGI CU ADEVARAT CEEA CE SCRIA PARINTELE.........NU II ADUC ELOGII, NU SUNT HABOTNICA......DAR ROIAM SA ADAUG PE ACEST FORUM SI UN SUBIECT RELIGIOS....LA CARE ORICINE AVEA ACCES..INDIFERENT DE RELIGIA FIECARUIA.........DEPINDE F MULT DE CREDINTA FIECARUIA......SI CE INTELEG OAMENII PRIN CREDINTA......DE FAPT CE INSEAMNA CREDINTA ADEVARATA
VA FI UN SUBIECT CONTROVERSAT MAI ALES IN ZILELE NOASTRE ; AS PUTEA SA VA VB SI DESPRE ALTII INCA 2 DAR L-AM ALES PE EL; SI CA SA VA DATI CU PAREREA DESPRE EL......AR TB SA-L FI CUNOSCUT, SA FI STIUT CA A EXISTAT PE ACEST PAMANT.........CA FACE MINUNI IN CONTIUNUARE...DAR DEPINDE DE CREDINTA FIECARUIA.DACA E MAI PUTENICA , MAI SLABA |
|
| NU MAI FII ASA IRONICA CA NU SUNT NICI UN MESAGER AL DOMNULUI DAR POATE CA AI APELAT LA ASA CEVA SI DE ASTA DE SIMTI OFUSCATA; NU TB EXCLUS SUBIECTUL SIILICOANE.........DAR AM VAZUT CA ERA PREA DEZBATUT FATA DE MULTE ALTELE;
NU VB ASA DYA..........
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| credinta nu se masoara in nr. de postari pe subiecte religioase. credinta o ai in suflet. |
|
| SI PE MINE MA ENERVEAZA LA CULME ANUMITE PERSOANE.......SI NU SPUN ASTA
DAR CUM ZICE CINEVA: FIECARE ACTIONEAZA DUPA CUM IL TAIE CAPUL; SI ASA ESTE.....EU CUM MA DUCE PE MINE...........SI RESTUL LA FEL |
|
| O AI IN SUFLET DAR NU IN POSTARI.............DAR TB SA STII SI CE INSEAMNA CU ADEVARAT CREDINTA....SI EU SUNT DEPARTE DE A FI O MARE CREDINCIOASA......SI EU SUNT OM NU TRIMIS AL DOMNULUI |
|
![Avatar](/i.ashx?u=126)
| Da asa este aveam si noi nevoie de un subiect religios ca daca tot ai umplut toate forumurile cu astfel de subiecte de ca sa nu deschizi si la noi unul. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=18)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Kykyshor, te rog frumos sa nu mai scrii cu caps. Pe internet scrierea cu litere mari inseamna ca tipi si nu cred ca e cazul.
Nu contravine cu nimic regulamentului acest subiect, atata timp cat discutia e in limite normale, fara atacuri la adresa cuiva sau discriminari. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1759)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| kykysor wrote:SI PE MINE MA ENERVEAZA LA CULME ANUMITE PERSOANE.......SI NU SPUN ASTA
pai..te cam contrazici daca nu ne spuneai, de unde stiam eu ca te enerveaza anumite persoane? deci, tocmai ne-ai spus.. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=126)
| kykysor wrote:SI PE MINE MA ENERVEAZA LA CULME ANUMITE PERSOANE.......SI NU SPUN ASTA
DAR CUM ZICE CINEVA: FIECARE ACTIONEAZA DUPA CUM IL TAIE CAPUL; SI ASA ESTE.....EU CUM MA DUCE PE MINE...........SI RESTUL LA FEL Este mai bine sa spui....tot pacat este si atunci cind doar gindesti ceva rau despre cineva.![ras](/images/emoticons/ras.gif) Pe mine asa ma invatat mama acasa sa spun omului in fata ce am de zis decit sa birfesc pe la spate. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=35)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Am intrat pe subiect cu gandul ca voi citi mai multe despre acest mare teolog roman. Am invatat la scoala de el, am fost la mormantul lui si ma asteptam sa aflu si mai multe. Sunt pe net destule site-uri interesante pe tema asta, in caz ca intereseaza intradevar pe cineva. Nu cred ca e locul potrivit pentru a comenta ceva sau pe cineva. Din viata parintelui avem de invatat toti, minunile nu incep si nu se sfarsesc cu el, iar noi ar trebui sa fim putin mai echilibrate atunci cand dezbatem subiecte delicate. |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/Others/drachen_08.gif)
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2008 Mesaje: 30
| Cred ca subietul ar trebui inchis.In postarea mea anterioara voalat am aratat ca minuni exista fara a avea legatura cu un preot sau altul.Nu vad rostul unei dispute atat de aprinse.Cine vrea sa inteleaga bine cine nu,ramane cu parerile sale.Va doresc o zi buna. |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mariana wrote:Cred ca subietul ar trebui inchis.In postarea mea anterioara voalat am aratat ca minuni exista fara a avea legatura cu un preot sau altul.Nu vad rostul unei dispute atat de aprinse.Cine vrea sa inteleaga bine cine nu,ramane cu parerile sale.Va doresc o zi buna.
Sunt perfect de acord! |
|
| da il incheiem; multumesc fdiana maria.........simt ca m-ai inteles; e un mare teolog si am considerat ca daca unii nu au aflat despre minunile care se intampla acolo la mormant....vor fi interesati........dar asta e;
si tu dya e bine sa spui oamenilor ceea ce gandesti..dar cateodata esti radicala si poate durerea.asa am si eu o prietena,.........la fel face.....dar e pb ei...............te informez ca este primul forum pe care scriu despre acest subiect....nu am umblut toate forumurile despre subiecte religioase..........si daca crezi ca barfesc fe la spate, de fapt sunt genul asta de persoana, ceea ce m-a invatat pe mine mamam e ca nu tb sa jignesc oamenii, sa fiu amabila, dar nu falsa.
mi-ati fost alaturi la greu........dar cu acest subiect pe unele le-am cunoscut mai bine( cum o sa spuneti si voi despre mine)..........ma bucur ca totusi am intalnit pe cineva ca FDIANAMARIA(care daca a a juns acolo stie despre ce vb)....nu ca altii
daca vrei sa vb fdianamaria id-ul meu este kykysor27@yahoo.com.................cred ca o sa ma retrag despre acest forum........unde se pare ca lucrurile religioase nu isi au locul si deranjeaza.......si unde am suparat multa lume |
|
|