SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Sunday, May 25, 2008 10:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
dya wrote:

Aici cred ca deja incalci anumite reguli ale forumuluioare scratch ....suntem oameni si fiecare are credinta lui , placerile lui , pacatele lui astfel ca fiecare este liber sa discute despre ce doreste . Nu trebuie sa judecam pe nimeni , fiecare face ce doreste si crede in ce doreste.uff

Subscriu si mai afirm ceva...chestia cu Domnului nu-i place cam suna a prozelitism...iar pe acest forum nu se incurajeaza nici prozelitismul,nici nationalismul,nici alte concepte care discrimineaza in vreun fel drepturile de exprimare libera a membrilor.
Noi am tratat cu respect ce ai scris tu aici si asteptam sa tratezi si tu cu respect ce au altii de spus,indiferent despre ce ar fi vorba.
dya
Scris: Sunday, May 25, 2008 11:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Am uitat sa-mi spun si eu parerea daca tot am intrat aici..... cred in miracole si ma rog dar cred si ma rog la un singur sfint DUMNEZEU . Pentru mine sfinti sunt doar ce-i ce apar in Biblie.angel closedtopic
oanalaurisa
Scris: Sunday, May 25, 2008 11:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
dya wrote:
Am uitat sa-mi spun si eu parerea daca tot am intrat aici..... cred in miracole si ma rog dar cred si ma rog la un singur sfint DUMNEZEU . Pentru mine sfinti sunt doar ce-i ce apar in Biblie.angel closedtopic

Subscriu 100%
Sfefania_Johansson
Scris: Sunday, May 25, 2008 11:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
kykysor wrote:
haideti fetelor sa sciem si despre acest subiect; mai precis despre minunile din viata voastra; sa lasam subiectul silicoane de ex...........e asa dezbatut si Domnului nu-i place.

unde scrie ca Domnului nu-i place sa vb despre silicoane? scratch nu de alta..poate mi-a scapat miesic
kykysor, nu te supara pe mine, sunt de acord cu Dya si Oana..
da, e frumos ca crezi cu atat evlavie in parintele X..dar nu majoritatea (daca nu chiar toata lumea) de pe forumul acesta nu-l cunoaste..probabil de asta preferam sa scriem la "silicoane"sic
kykysor
Scris: Monday, May 26, 2008 8:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2008
bine fetelor imi pare rau ca v-am suparat........dar as fi vrut nu sa discutam in acest topic despre acest preot neaparat.....ci despre minuni ce s-au intamplat in viata voastra.

stiu ca traim intr-o lume moderna...........si ceea ce am scris eu aici nu e pe placul oricui; nu toata lumea crede in asa ceva..........fiecare are dreptul de a alege in cine vrea sa creada, cum sa isi traiasca viata , cui sa se roage........poate v-am suparat dar cred ca nici voi nu ati inteles ca am vrut eu sa spun......nu sunt HABOTNICA........dar am trecut prin experiente care m-au marcat si care s-au rezolvat cu ajutorul lui Dumnezeu.........prin acest preot.si nu numai.
dya
Scris: Monday, May 26, 2008 8:31 AM
Nivel

kykysor wrote:
bine fetelor imi pare rau ca v-am suparat........dar as fi vrut nu sa discutam in acest topic despre acest preot neaparat.....ci despre minuni ce s-au intamplat in viata voastra.

stiu ca traim intr-o lume moderna...........si ceea ce am scris eu aici nu e pe placul oricui; nu toata lumea crede in asa ceva..........fiecare are dreptul de a alege in cine vrea sa creada, cum sa isi traiasca viata , cui sa se roage........poate v-am suparat dar cred ca nici voi nu ati inteles ca am vrut eu sa spun......nu sunt HABOTNICA........dar am trecut prin experiente care m-au marcat si care s-au rezolvat cu ajutorul lui Dumnezeu.........prin acest preot.si nu numai.

Am inteles perfect ce ai vrut sa spui insa ca sa determini pe cineva sa vorbeasca despre un subiect agreat de tine nu trebuie sa improsti cu " noroi " in alte subiecte care se pare ca tie nu-ti convin. Acum ai inteles ce am vrut noi sa spunem?oare
kykysor
Scris: Monday, May 26, 2008 8:34 AM
Nivel

daca considerati ca am incalcat anumite reguli ale forumului stergeti acest subiect; sfinti au existat si exista, nu sunt numai cei din biblie;........parintele ARGATU ILARION,ARSENIE BOCA,PARINTELE CLEOPA dar tb sa crezi in asa ceva..........oricum e optiunea fiecaruia
kykysor
Scris: Monday, May 26, 2008 8:37 AM
Nivel

DA DYA AM INTELES .....SI NU AM IMPROSCAT CU NOROI PE MINE........CINE S-A SIMTIT ASA ......ARE MOTIVELE LUI PE CARE LE CUNOASTE MAI BINE; SUNT OPTIUNILE VOASTRE ; AR TB SA FIM SI PRO SI CONTRA IN A NE EXPRIMA OPINIILE......EU NU AM NINIC CU CELE CARE RECURG LA A-SI PUNE SILICOANE; ABSOLUT NIMIC;
dya
Scris: Monday, May 26, 2008 8:37 AM
Nivel

Subiectul este bun , nu contravine cu nimik regulamentului acestui forum , nu cred ca trebuie sters , doar sa ai tu putina grija cind postezi si sa nu mai faci discriminari.angel
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 26, 2008 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
kykysor wrote:
...

ura Parintele avorturile; spunea oamenilor ;nu va mai lasa-ti femeile sa faca avorturi, pt ca tiganii nu fac si o sa se inmulteasca si o sa va domine

nu-l cunosc pe parinte si nici pe tine, dar nu cred ca o fata bisericeasca poate avea o aemenea conceptie (si nu despre avorturi vorbesc) ci despre discriminare ... Iisus ne indruma sa ne iubim aproapele. Bunul Dumnezeu ne-a creat egali in fata lui la judecata de apoi, nu tigani, nu romani sau alte etnii. Religia sau religiozitatea nu are culoare sau apartenenta etnica.
fiecare are dreptul la opiniile sale indiferent cat de traumatizat a fost sau de trauma produsa. si nu e vorba de a fi pe placul cuiva ci a nu cadea in extreme. inca odata, imi pare rau de problemele pe care le-ai avut. sper doar sa ai puterea sa treci peste si sa discerni unele lucruri, sa nu cazi in extreme.
kykysor
Scris: Monday, May 26, 2008 8:50 AM
Nivel

DRAGA MEA CE AM SCRIS DESPRE TIGANI E CEEA CE A SPUS PARINTELE; DACA VREI SA STII BAIATUL MEU STA ACUM LA TARA..SI VIS-A VIS DE CASA NOASTRA STAU NISTE RROMI......PARTENERA DE JOACA A BAIATULUI MEU E O FETITA DIN ACESATA ETNIE.TOATE HAINUTELE BAIATULUI MEU LE-AM DAT FRATELUI ACESTEI FETITE......TATA CU EI A MAUNCIT LA RENOVAREA CASEI..AU MANCAT, AU BAUT (SI NU LE-AM PUS IN FARFURII DE UNICA FOLOSINTA).....CI IN ALE NOASTRE...........ASA K E PB TA DACA AI INTELES GRESIT
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 26, 2008 8:53 AM
Nivel

nu mai scriu nimic, nu are rost! nu ai inteles nimic din postarea mea. am scris:
"nu-l cunosc pe parinte si nici pe tine, dar nu cred ca o fata bisericeasca poate avea o aemenea conceptie (si nu despre avorturi vorbesc) ci despre discriminare ..."
iar tu nu faci decat sa aduci elogii parintelui in acest subiect.
kykysor
Scris: Monday, May 26, 2008 8:54 AM
Nivel

SI NU INTERPRETA GRESIT CE A SPUS PARINTELE VIS A VIS DE RROMI; EL II IUBEA PT CA SUNT OAMENI CA NOI TOTI SI NU TB TRATATI ALTFEL, ALEGE PARTEA BUNA DIN CE A SPUS

ERA INTR-O ZI ACEASTA FETITA DE CARE AM SPUS URCATA PE TRICICLETA BAIATULUI MEU.....SI CINEVA M-A CERTAT CA O LAS SA SE URCE CA E MURDARA......M-AM CERTAT CU ACEA PERSOANA PT CA SI EA ESTE COPIL CA TOTI CEILALTI.........ASA CA NU DAC DISCRIMINARI
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 26, 2008 8:56 AM
Nivel

kykysor wrote:
SI NU INTERPRETA GRESIT CE A SPUS PARINTELE VIS A VIS DE RROMI; EL II IUBEA PT CA SUNT OAMENI CA NOI TOTI SI NU TB TRATATI ALTFEL, ALEGE PARTEA BUNA DIN CE A SPUS

....

si care e partea buna, dominatia rromilor?

kykysor
Scris: Monday, May 26, 2008 8:58 AM
Nivel

VOR AJUNGE SA FIE MAI MULTI CA NOI SI NU CA AR FI O PB
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.