SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kykysor
Scris: Wednesday, May 21, 2008 7:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2008
L-AM CUNOSCUT LA VARSTA DE 6 ANI CAND ERAM FFFFFFFFFFFFF BOLNAVA; PE ATUNCI ERA LA DRAGANESCU UNDE PICTA BISERICA DE ACOLO; AI MEI ERAU DISPERATI PT CA DR. NU MAI STIAU CE SA IMI FACA...ASA AM AJUNS ACOLO; PARINTELE CAND M-A VAZUT CE NEASTAMPARATA ERAM M-A BINECUVANTAT, MI-A PUS mana pe cap si le-a spus alor mei :
stati linistiti se va face bine dupa o mare zi de sarbatoare........si asa a fost a doua zi dupa Sfantul ION, PE 8 ianuarie m-am facut bine complet.
pe parintele paroh de acolo il chema BUNESCU SAVIAN..mi-a fost alaturi de la 6 ani pana pe 5 febr.2005 cand s-a stins......doar cu 5 luni inainte de a ma vedea mireasa alaturi de omul pe care l-a placut din prima clipa; atunci cand l-a cunoscut pe sotul meu, l-a tras de limba in leg cu planurile ce au leg cu mine( ne cunosteam doar de 4 luni) si atunci ne-a dat binecuvantarea casatoriei si dupa ce am plecat de la Parintele SAVIAN am fost ceruta in casatorie

in acea biserica ne-am casatorit si am hotarat ca atunci cand voi ramane insarcinata, daca va fi baiat il va chema SAVIAN( si baiat a fost)

nu am avut nimic la prima sarcina..........si apoi am pierdut 2 bebei
am stat mult si m-am gandit; eu il am pe Savian datorita parintelui ARSENIE BOCA;
AM PIERDUT CELE 2 SARCINI LA 5-6 SAPT;

de ce s-a nascut Savi datorita PARINTELUI, SFANTULUI DIN ARDEAL? DE CE?
PT CA atunci cand aveam 5-6 sapt de sarcina cu baiatul eu eram la MANASTIREA PRISLOP DIN HATEG, acolo unde este inmormantat SFANTUL PARINTE, i se facea parastas, m-am rugat la mormant si DOMNUL mi- la daruit pe SAVI, comoara mea.
cand eram acolo, venise si o fata invalida care spunea ca venea acolo de 5 ani si ca RUGACIUNILE LA SFANTUL MORMANT au ajutat-o si se simte mult mai bine putea face pasi in cond in care ea se nascuse bolnava si nu mersese niciodata
as putea multe sa spun despre acest SFANT PARINTE
VOI ATI AUZIT DESPRE DANSUL CEVA?
kykysor
Scris: Wednesday, May 21, 2008 8:19 PM
Nivel

poate vom afla mai multe despre acest SFANT PARINTE!!!!!!!!!

DACA L-ATI CUNOSCUT SPUNETI-VA POVESTILE CA SA LE AUDA SI ALTII.
shirel
Scris: Wednesday, May 21, 2008 8:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ma bucur sa aud asa niste minuni,dar stii ca totul vine si de la credinta
ta.De tine depinde totul ,el sarucul a fost doar un intermediar.
Emotionant si ma bucur ptr.voi,kykysor!
leut
Scris: Thursday, May 22, 2008 7:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Kykysor, minuni exista la tot pasul. Ramane sa le descoperim!
N-am auzit de Parintele de care zici dar am simtit ce inseamna sa-ti indeplineasca CINEVA o dorinta. Pe Alex am cerut-o intr-o manastire. Si mi-a dat-o. Acum l-am cerut pe Matei...
kykysor
Scris: Thursday, May 22, 2008 8:54 AM
Nivel

acum paroh la biserica din Draganescu este PARINTELE RAZVAN, care ne-a si cununat.

duminica trecuta, d-na preoteasa ii spunea mamei mele ca pe seara tb sa plece la o inmormantare spre Sibiu.

era vb despre inmormantarea unei fete de 32 ani; si a inceput sa-i povesteasca mamei ca parintii acestei fete l-au cautat cu ani in urama pe parintele ARSENIE BOCA( a murit pe 28 nov 1989); ei mai au o fata ; si cand parintele a vb cu ei le-a spus asa: uneia dintre fete, tu te vei casatori...iar celeilalte:''auzi tu sa nu te casatoresti,ai inteles?''
atat le-a spus parintele; parintii fetei credeau ca cine stie poate se va intampla ceva grav cuj omenirea............atat.........si au lasat viata sa-si urmeze cursul;

fata s-a casatorit si a facut 3 copii; in urma cu 8 luni a descoperit ca are cancer si vinerea trecuta a murit; abia atunci au inteles parintii fetei ce a vrut sa spuna SFANTUL PARINTE ARSENIE.; au ramas fara mama 3 copii nevinovati
mariana
Scris: Thursday, May 22, 2008 9:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2008
DA MINUNI EXISTA !!!
Eu am avut parte de ELE.Din copilarie mi-am dorit foarte mult sa am o fetita pe care sa o cheme FLAVIA !In 1975 am nascut cu foarte mari probleme la nastere un baiat in ziua de BOBOTEAZA.Dupa doi ani, la termen,am pierdut un baiat.In mod miraculos am supravietuit EU.Ambele nasteri au fost cezariene.Ca atare mi-au fost legate TROMPELE.Au urmat zile grele.Eram multumita ca am un baiat sanatos ,dar nu stiu de ce impotriva tuturor evidentelor in sufletul meu simteam ca nu este totul pierdut. Imi doream sa am doi copii, eu fiind singura la parinti.
Dupa 5 ani au aparut probleme suspecte.Intai a fost vorba de fibrom apoi chist ovarian,biopsie etc.si a urmat MINUNEA - SARCINA, impotriva tuturor actelor medicale.Atunci am spus cu voce tare ca eu o sa am o FETITA.Urma sa fac a treia cezariana.AM SEMNAT CA IMI ASUM TOATE RISCURILE,chiar daca se punea problema de viata si moarte a mamei.
Am nascut cu mari emotii o fetita FLAVIA-MARIA, perfect sanatoasa frumoasa si vesela.Acum este medic veterinar.
In concluzie daca iti doresti ceva cu ardoare si crezi in visul tau minunea se intampla!
kykysor
Scris: Thursday, May 22, 2008 9:15 PM
Nivel

asa este mariana; minunile exista; faptul ca eu exist este o minune si tind sa cred ca si faptul ca il am pe baiatul meu este o minune; ca nu l-am pierdut si pe el la 5-6 sapt ca pe ceilalti doi.

frumoasa povestea ta.
kykysor
Scris: Friday, May 23, 2008 4:03 PM
Nivel

In biserica la Draganescu , o cetateanca ii spune Parintelui:
"PARINTE, baiatul meu are 38 de ani si nu se mai insoara.Parintele i-a zis:'' e si normal!Dupa ce ati aruncat atatia pe apa sambetei, acum familia voastra se stinge.De aceea baiatul nu se poate insura''(SILVIA PATRUCEAN, SIBIU)

ura Parintele avorturile; spunea oamenilor ;nu va mai lasa-ti femeile sa faca avorturi, pt ca tiganii nu fac si o sa se inmulteasca si o sa va domine
kykysor
Scris: Friday, May 23, 2008 4:11 PM
Nivel

alta marturisire despre SFANTUL PARINTE spusa de Burs Maria din Ucea se Sus

prima mea intalnire cu Parintele a fost la D raganescu.Biserica era plina de lume.Se sta la rand;Parintele vb cu fiecare persoana, dar putin; dupa ce vorbea cu tine, ieseai afara caci lumea venea continuu.
eram casatorita si aveam 2 copii; sotul bea mult;era gras si rosu.Cand m-a vazut( fara sa ii spun nimic despre mine) Parintele a spus:[b]''Tu ai sa ramai vaduva["M-am cutremurat; nu am putut zice nimic; m-am intors acasa f ravasita; ma gandeam ca sotul meu va pati ceva la serviciu; dar nu; a tot baut si a facut ciroza in scurt timp; asa k la 32 de ani am ramas vaduva; atunci am inteles ce a vrut parintele sa spuna;

m-am dus la dansul dupa cativa ani si l-am intrebat ce sa fac; a zis sa sa nu ma mai recasatoresc ca o sa intampin multe pb; am hotarat sa il ascult.
kykysor
Scris: Friday, May 23, 2008 4:16 PM
Nivel

in timpul postului venea multa lume la manastire, cu carutele cu cai; odata unuia i s-au furat hamurile si i-a spus parintelui; atunci Parintele a zis sa se dea la o parte toata lumea ca sa poata trece.S- facut carare , dar un om nu s-a putut clinti din loc ; acela era hotul; Parintele i-a spus: Du-te omule si da hamurile pe care le-ai luat''

marturisire facuta de Maria Patrascu
kykysor
Scris: Friday, May 23, 2008 4:23 PM
Nivel

SEPTIMIA MANIS, 80 ANI CODLEA
cand s-a intors de la canal l-am vizitat la Manastirea Prislop; era f slabit , tuns; mi-a atras atentia ca sunt securisti care-l urmaresc.Cand l-am vizitat la Drganescu era tot urmarit de securisti....dupa aceea ne-a spus:

''nu va necajiti de mine, ca eu astfel ma hranesc cu mana cereasca..mai, sa rabdati si voi prigonirile lui antihrist, ca numai prima durere o simti,restul suporti cu ajutorul lui Dumnezeu''

kykysor
Scris: Friday, May 23, 2008 4:38 PM
Nivel

ODATA LA DRAGANESCU, AM STAT DE VB CU PARINTELE ARSENIE IN BISERICA si cand sa ies catre poarta, cam pe langa fantana Parintele s-a oprit in fata mea si mi-a zis:

''MAI HAI SA-TI SPUN TIE ceva ca stiu ca nu ma spui la nimeni.Hai sa-ti spun cum se va descotorosi Romania de comunismToate celelalte tari comuniste vor face pasnic trecerea de putere de la comunism la capitalism- ca si cand dai camasade pe tine si iei alta camasa-numai Romaniava face trecerea prin varsare de sange si vor muri multi""

l-am intrebat daca voi muri si eu.Atunci, Sfintia sa s-a asezat catre rasarit, cu mainile impreunate, ca si cand s-ar fi rugat.A stat asa, cu fata catre cer vreo 15 minute.Mi-a spus apoi ca nu voi muri la revolutie, dar ca ''asta'' va muri in ziua de CRACIUN.l-am intrebat carea asta?
''ASTA mai care ziceti voi ca nu vi-l mai schimba Dumnezeu. Am intrebat incet'' CEAUSESCU PARINTE?''

Da mai asta; si voi muri si eu, cu 3 saptamani inaintea lui.

martturisire facuta de BILBOACA MATEI din SAVASTRENI
kykysor
Scris: Friday, May 23, 2008 4:39 PM
Nivel

asa o fost fetelor PARINTELE A MURIT PE 28 NOV 1989, si PARINTELE SAVIAN a gasit dupa cativa ani data mortii parintelui Arsenie scrisa in altar
kykysor
Scris: Sunday, May 25, 2008 9:56 PM
Nivel

haideti fetelor sa sciem si despre acest subiect; mai precis despre minunile din viata voastra; sa lasam subiectul silicoane de ex...........e asa dezbatut si Domnului nu-i place.
dya
Scris: Sunday, May 25, 2008 10:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
kykysor wrote:
haideti fetelor sa sciem si despre acest subiect; mai precis despre minunile din viata voastra; sa lasam subiectul silicoane de ex...........e asa dezbatut si Domnului nu-i place.

Aici cred ca deja incalci anumite reguli ale forumuluioare scratch ....suntem oameni si fiecare are credinta lui , placerile lui , pacatele lui astfel ca fiecare este liber sa discute despre ce doreste . Nu trebuie sa judecam pe nimeni , fiecare face ce doreste si crede in ce doreste.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.