Profil: Sezen1
Despre
Utilizator: Sezen1
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, September 12, 2013
Ultima vizita: Tuesday, September 23, 2014 11:49 AM
Numarul de postari: 34
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Postat: Tuesday, September 23, 2014 11:48 AM
Buna Sandy, nu-ti fie teama, totul va fi bine. Nu sunteti singurul cuplu cu probleme, plus ca mai sunt alte probleme mult mai mari. Te indemn sa mergi la o consultatie la dna Diana, vezi ce iti spune si apoi comentam. Asa imi e greu sa-mi dau eu cu parerea. Tot ce te pot asigura este ca mergi la un medic bun, la un spital dotat cu echipamente moderne, cu un laborator FIV bine pus la punct. Pentru programare poti folosi contactele de pe acest link: http://international.medpark.md/md/contacts/. Nu este dificil deloc si te programeaza destul repede, in functie si de cum poti ajunge tu. Drumul este bun pana la Husi, pe la Barlad, iar apoi, in Moldova, daca treci pe la Albita, este drum intins pana in Chisinau. In Chisinau trebuie sa ajungi in zona Circului si de acolo mai este foarte putin. Daca ai nevoie de ajutor pentru orientare in oras poti solicita la telefon. In plus departamentul FIV are program si sambata. Iti doresc succes si sa ne tii la curent! Iti tinem pumnii majoreta
Rodixon te pup, ma bucur sa te aud! Va imbratisez!
Postat: Monday, September 22, 2014 5:45 PM
Buna fetelor,

Ma bucur sa va "revad"! Eu sunt in a 15-a saptamana de sarcina. Am facut si dublu test, totul este in regula. Peste scurt timp voi afla si daca vom avea un baietel sau o fetita. Dupa rezultatul mic pe care l-am avut la inceput este un miracol faptul ca acum totul este asa cum trebuie sa fie. Le multumesc in fiecare zi dnei Diana si dlui Iren pentru ceea ce simt acum si pentru bucuria din fiecare zi pe care o simt. Acum nu-mi doresc decat ca totul sa fie bine pana la final.
Marlena tu ce mai faci? Mai intra si tu pe forum si spune-ne cum te simti.
Alisa si Rodixon va doresc sarcina usoara in continuare. Rodixon, ai ales nume foarte frumoasa pentru fetita ta.
Sandy, bine ai venit in comunitatea noastra. Parca te auzim si pe tine maine-poimaine ca vei avea un bebelus de la Medpark :) Te rog spun-ne ce vrei sa stii? Din partea mea iti recomand din toata inima spitalul Medpark!
Va pup pe toate!
Postat: Friday, August 1, 2014 3:16 PM
Buna fetelor!

Fetelor va multumesc pentru grija. Pur si simplu nu am vrut sa mai intru pe internet. Daca intru ajung sa citesc tot felul de articole si tot felul de povesti despre pierderea sarcinii si asa mai departe si mai mult rau imi fac. Ce pot sa va spun este ca pana acum totul este bine, sunt in a 6-a saptamana de sarcina.
Marlena si tie felicitari si sarcina fara probleme!
Rodixon ce cadou frumos de Craciun :) Referitor la nume as putea sa iti propun: Mara, Ina, Elvira, Iris. Alisa tu ce nume ai ales pana la urma?
Va pup pe toate!
Postat: Wednesday, July 16, 2014 2:40 PM
Rodixon, mult succes la control, sper sa fie un cadou frumos pentru sotul tau! La multi ani! Lumanari
Postat: Wednesday, July 16, 2014 2:35 PM
Buna fetelor!

Da, la 48 de ore am refacut testul. Pur si simplu nu am mai apucat sa intru. Ieri am fost la Medpark si a fost confirmata sarcina!!! Acum nu vreau decat o perioada de liniste, sa imi revin dupa toate emotiile pe care le-am experimentat.
Va pup si va doresc mult succes in toate!
Postat: Friday, July 11, 2014 3:22 PM
Buna fetelor!

Vreau sa va spun ca am refacut testul iar rezultatul este 123 mlU. Sper sa fie de bun augur.
Va multumesc pentru sustinere, au fost clipe tare delicate.
Va doresc un weekend minunat! Va pup!
Postat: Monday, July 7, 2014 5:18 PM
Buna fetelor!
Rezultatul este 56 mlU. Initial am crezut ca rezultatul este negativ si m-am panicat. Am sunat-o pe dna Diana care mi-a spus sa nu imi fac probleme, ca sunt sanse mari ca rezultatul sa se imbunatateasca in 48-72 de ore si deci sa refac rezultatul. Am venit intr-un suflet acasa si am incercat sa ma linistesc, insa este foarte greu sa gasesti un echilibru cand esti implicata direct. Important acum este sa continuu tratamentul asa cum mi-a prescris dna Diana si sa incerc sa ma relaxez. Miercuri sau joi o sa refac testul sa vedem cum evolueaza lucrurile.
VA MULTUMESC mult pentru sustinere si va iumbratisez.
Postat: Monday, July 7, 2014 10:20 AM
Buna fetelor! Marlena, succes cu testul! Ma gandesc la tine!
Eu inca nu am ajuns sa iau rezultatul, nici nu am am avut curaj sa fac testul de urina. Astazi dupa-amiaza voi merge la laborator sa ridic rezultatul. Va tin la curent.
Postat: Thursday, June 26, 2014 10:33 AM
Buna fetelor!

Marlena, asa cum zice Mon1, sa ne aduci numai vesti bune si sa treci cu bine peste perioada aceasta de asteptare si neliniste!

Eu am facut embriotransferul exact la o zi diferenta, probabil punctia tot asa. Vineri, pe 20, am facut punctia si pe 22 embriotransferul. La punctie am avut 7 ovocite, nu mult, nu putin. Din acestea s-au fertilizat 6, din care am transferat 3. Si noi am ramas in Chisinau dupa embriotransfer, duminica si luni, si ne-am reintors marti dupa-amiaza acasa.
Oricum, fetele care ati facut deja procedura, Rodixon, Alisa, mie personal mi-ati dat niste sperante enorme si in toata aceasta perioada de tratament am crezut ca totul va fi bine. Dna Diana are, intr-adevar, darul de a linisti pacientul si atunci parca totul devine mai usor. Iren, nu mai zic, un om deosebit si se vede ca este un profesionist desavarsit. De altfel toata echipa FIV este deosebita si vreau sa mentionez pe Tania si Jana, doua fete minunate cu suflet mare! Dna Delia ne-a ajutat cu hotelul si ne-a incurajat tot timpul, lucru pentru care ii multumesc si dumneaei. Le doresc tuturor numai bine!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc numai bine!

Postat: Tuesday, June 17, 2014 5:44 PM
Buna Marlena! Si eu am inceput tratamentul, pe 10, marti. Cred ca suntem la o zi diferenta :) Iti pumnii!