Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| "Totul despre sex" serialul meu preferat din toate timpurile
 si sa nu-l uitam pe Mr. Big
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si mie mi-a placut acest serial. Mai ales cand vorbeau de pantofi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si eu sunt fan al acestui serial! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Asta da,imi place!Super fetele! |
|
| am vazut serialul de 3 ori, ultima oara intensiv, cate 2-3 episoade pe zi :)) am vazut si filmul, dar nu mi s-a parut la fel de reusit.. nu stiu de ce, poate a trecut ceva timp de cand au filmat ultimul episod, si nu au mai intrat la fel de bine in pielea personajelor... asta a fost senzatia mea |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Serialul mi-a placut foarte mult , filmul nu am apucat sa-l vad. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
|
Eu sunt super fan Sex and the City, l-am vazut de nenumarate ori (in Belgia s-a dat de multe ori in reluare)... Si tot nu ma plicitisesc de el. Am vrut sa-mi iau colectia de dvd-uri dar mi s-a parut cam scump, peste 100euro. nici eu n-am vazut filmul, am auzit ca e bun. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| si eu sunt fan Sex and the City
ce mi-ar place sa ma tina spatele sa pot umbla toata ziua pe jos,incaltata in pantofi cu toc cui,de genul celor purtati de Carrie in special
|
|
| stai linistita ca nu umbla toata ziua, se urca in taxi, mai face 2 pasi, apoi iar in taxi... |
|
| bulibuli wrote:stai linistita ca nu umbla toata ziua, se urca in taxi, mai face 2 pasi, apoi iar in taxi... ai dreptate dar mie mi se pare un efort si numai sa tii asa ceva in picioare pentru mai multe ore... |
|
| personajul meu preferat e Big - un barbat elegant, misterios, matur... imi place in special cum se imbraca.. nu va spun ca i-am luat sotului camasa mov inchis exact ca a lui Big, asa de mult imi placea - sotului ii sta mai bine, clar uite, poate nu ma credeti, aici se vede camasa, el e Mr. Big al meu:
  in general la filmul asta admir vestimentatia, de cele mai multe ori ciudata, extravaganta, inedita, nonconformista... |
|
| culoarea la camasa e super,dar si mai mult imi place cravata
si...ce bine se potrivesc cu palarioara |
|
| sami wrote:culoarea la camasa e super,dar si mai mult imi place cravata si...ce bine se potrivesc cu palarioara
vaaaai daca ai sti cat am umblat pana am gasit cravata aia... dar cand am vazut-o mi-a cazut cu tronc! palaria e imprumut de la fina, eram la sedinta foto la nunta finilor |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am vazut pe sarite episoadele din Sex and the city. Nu pot sa zic ca eram nebuna dupa el. Dar de cand am vazut Sex and the city filmul, caut serialul, caci chiar mi-a placut. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Serialul asta nu imi place deloc |
|
|