Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Harnicutzo ce frumusete ai facut!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Multumesc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Dina...nu mai am cuvinte! Sunt superbe seturile tale! |
|

| Multumesc KALE,esti o draguta |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Dina un set perfect,ca de obicei |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna...eu abia m-am inscris si vreau sa imi exprim admiratia fata de minunatiile pe care e faceti...sunt absolut senzationale....azi mi-am cumparat un ac de crosetat desi nu stiu nici cum sa-l tin in mana...articolele de botez m-au innebunit mai ales ca urmeaza sa am un botez in familei...GEMENI...si as vrea sa fac si eu macar botoseii ...la fetita si baietelul nostru...dina, ceea ce creezi tu e divin ...nu stiu de unde atatea idei...sper sa-mi impartasesti si mie cateva... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| dina esti de nota 10 ,ai maini de aur,tot ce lucrezi este o minune,imi este atat de ciuda ca nu stau linga tine,ce bine ar fi fost ca tu sa fii mamica mea,esti o comoara,te admir mult pentru ce faci.vreau sa te intreb ceva ,cit sa inmultesc la o rochita dupa ce am terminat pieptul(de unde incepe modelul)pentru o fetita de 1an si jumatate? si cand incep volanasele se mai inmulteste? te rog sa ma ajuti,multumesc |
|

| biuttzy wrote:buna...eu abia m-am inscris si vreau sa imi exprim admiratia fata de minunatiile pe care e faceti...sunt absolut senzationale....azi mi-am cumparat un ac de crosetat desi nu stiu nici cum sa-l tin in mana...articolele de botez m-au innebunit mai ales ca urmeaza sa am un botez in familei...GEMENI...si as vrea sa fac si eu macar botoseii  ...la fetita si baietelul nostru...dina, ceea ce creezi tu e divin  ...nu stiu de unde atatea idei...sper sa-mi impartasesti si mie cateva...
Iti multumesc mult pentru aprecieri Sa-mi spui ce modele te intereseaza si voi incerca sa te ajut Sa traiasa,sa fie sanatosi si sa creasca mari boboceii iar tu sa le faci lucrusoare multe si frumoase !
sandokan08ionut wrote:dina esti de nota 10 ,ai maini de aur,tot ce lucrezi este o minune,imi este atat de ciuda ca nu stau linga tine,ce bine ar fi fost ca tu sa fii mamica mea,esti o comoara,te admir mult pentru ce faci.vreau sa te intreb ceva ,cit sa inmultesc la o rochita dupa ce am terminat pieptul(de unde incepe modelul)pentru o fetita de 1an si jumatate? si cand incep volanasele se mai inmulteste? te rog sa ma ajuti,multumesc
Iti multumesc si tie ff mult pentru cuvintele frumoase.Nu cred ca ar avea rost s-o "dai" pe mamica ta pe 1000 de Dina dar iti multumesc pentru apreciere In legatura cu ceea ce ma rogi,sa-mi spui intai la ce model te referi si apoi o sa-ti spun cam cat ar trebui sa inmultesti. O seara frumoasa tuturor ! |
|

| la rochita aceea a ta alba cu panglica albastra si iti multumesc enorm |
|

| Am mai terminat un set pentru botez.Deja fac alergie la modelul asta de rochita ,macar pe asta am facut-o cu maneci lungi

|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| dina,sunt perfecte!imi plac tare mult,de fapt tot ce lucrezi este superb imi plac si detaliile,de pilda florile de la boneta din ce fir le-ai facut?bbc?
|
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Dina ai maini de aur! Cand ma uit la ce lucrezi eu ma simt mic copil. Am o curiozitate si te rog sa nu te superi pe mine,in cat timp termini un set?Mie mi-ar lua pe putin un an |
|

| serarg,dari din suflet
dari,sincera sa fiu nici nu stiu exact cat mi-ar lua daca as lucra numai la el (eu de obicei am in lucru cel putin 3-4 piese )dar cred ca mai mult de o saptamana nu mi-ar lua,mai ales la modelul asta pe care-l stiu deja pe de-rost |
|

| bravo pentru rochita |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| superb setul |
|
|