Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Dorina iarasi m-ai imbolnavit Un set perfect |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
|
Gata1! Dorina, m-ai lasat fara cuvinte!
Felcitari, Petronela! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Dorina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina ,waaaaaaaaaw e minunat,sa stii ca-i interesanta combinatia de culori sa-ti dea dumnezeu sanatate sa poti face cit mai multe |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| RuxandraS wrote: dina-dorina, oare bumbacul flavia in 2 fire nu e prea greu? am timp suficient pt realizarea lui dar as vrea sa stang modele.
Da,Ruxandra,dupa parerea mea bumbacul Flavia pus in doua iasa mult prea gros si mai ales daca vrei sa faci o astfel de rochita ai nevoie de un fir subtire,altfel ti-ar iesi lucrul cam badaran si nu cred ca ar arata frumos.Eu de cele mai multe ori folosesc Flavia dar la rochite mai finute mi se pare si asta prea gros asa ca mai folosesc si Romana.Stiu ca fiind asa de subtire se lucreaza mai greu dar si rezultatul este pe masura.
Va multumesc tuturor din suflet pentru frumoasele cuvinte de lauda la adresa mea |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dina e superb!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 361
| cat de gingas este. o sa arate ca o printesica bobocica in el.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dina o bijuterie setul! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina e minunat! Felicitari! |
|

| Anabella,anedelcu,oanamaria,Irinuta va multumesc din suflet |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/25/2009 Mesaje: 234
| dina dorina inca o data ne incanti privirile cu lucruri minunate, sunt atat de dragute si gingase ca parca ti-e mila sa umbli cu ele sa nu se murdareasca , iar cu margelultele de la botosei ne dai spate definitiv felicitari inca odata, |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| dina dorina ne lasi mereu fara cuvinte este superb setul |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna tuturor! Am ajuns pe acest forum cautând hainu?e pentru botez ?i am ramas muta de admira?ie vazând opera Dinei-Dorina. Felicitari, sunt delicioase! Nu cunosc înca regulile casei, nu ?tiu daca-mi este permis sa solicit informa?ii despre achizi?ionarea unui astfel de trusou pentru bebelu?i dar mi le doresc foarte tare pentru Maria, feti?a pe care o voi boteza în decembrie.
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| ai cumva schema modelului de la prima rochita alba te rog |
|

| Am facut si inca un set (vesnicul model de rochita) pentru botez,desi fetita are deja 11 luni

Ce nervi am pe aparatul asta ca scoate culorile tot aiurea si-mi face albul ba albastru,ba mov
Poopicei la harnicutze |
|
|