Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ingeras sunt superbe modelele postate de tine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Un set pentru o bobocica de 5 luni,este pentru a doua zi de botez,pentru scalda
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Dina Dorina , tu faci bijuterii nu haine Foarte frumos |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina ,superb si acest set |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| t-mihaela wrote:Dina Dorina , tu faci bijuterii nu haine Foarte frumos subscriu |
|
| Multumesc mult fetelor,suneti tare dragute.Ma bucur ca va plac lucrusoarele facute de mine |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Dina pune si tu schemele te rugam frumos |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Sunt minunate!!De unde iei modelele?Da-ni-le si noua! |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Anabella wrote:Dina pune si tu schemele te rugam frumos
Da, te rugam fruuuuuuuumooooooooooos! Eu vreau sa fac o rochitita pana pe 27 iulie! Cam cat material intra la o rochita pt o fetita de 2 ani? |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Dina Dorina, inca o data ne-ai incantat privirile! Frumos! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2008 Mesaje: 68
| Dina Dorina ,f.frumos! |
|
| ninetem wrote:
Da, te rugam fruuuuuuuumooooooooooos! Eu vreau sa fac o rochitita pana pe 27 iulie! Cam cat material intra la o rochita pt o fetita de 2 ani?
Va multumesc din nou pentru cuvintele de lauda care imi merg direct la inima,sunteti niste dragute
Acum,pentru cele care doriti schemele acestor rochite (ma refer aici si la cea pentru botez de la celalalt topic) vreau sa va spun ca cca. 80% din ceea ce lucrez eu este ori improvizatie dupa mai multe scheme ,ori ca si exemplu imi servesc doar niste imagini ale unor lucrusoare crosetate de alte harnicutze.Pentru aceste 2 seturi nu m-am inspirat decat din niste fotografii,pentru rochite iar accesoriile sunt facute improvizand in asa fel incat sa se potriveasca cu dimensiunile copilului si modelul rochitelor.O sa atasez in continuare imaginile din care m-am inspirat si cateva imagini cu detalii ale celor facute de mine.Nu am scheme pe hartie,eu le pot face oricand si dupa orice dimensiuni servindu-ma doar de ce a ramas "imprimat" in creierasul meu insa daca printre voi este cineva care chiar isi doreste sa faca ceva din ceea ce am lucrat eu si la care nu am scheme,va rog sa-mi trimiteti mesaj privat si o sa incerc sa va explic "babeste" pentru ca la pus scheme pe hartie nu ma prea pricep.Singurul motiv pentru care nu explic diresc aceste modele aici este crunta lipsa de timp cu care ma confrunt si sper sa nu va suparati pe mine pentru asta.
Aici este o imagine cu rochita pt. botez dupa care m-am inspirat
Aici o imagine cu cea verde,originala
Daca doriti mai multe imagini cu cea verde dupa care m-am inspirat gasiti aici http://picasaweb.google.com/NIDIALEFFA/PRENDASPARABEBESYNINOS#
Acum cateva detalii cu cea de botez mai intai apoi cu cealalta
Sper sa va fie de folos aceste imagini,sunt destul de clare si de explicite si oricum,cine stie sa croseteze cu siguranta ca isi va da ff usor seama cum se face fiecare model si fara diagrama.
ninetem ,depinde din ce material vrei sa faci rochita si ce fel de model folosesti.Daca ai dejaun model arata-mi o imagine cu el si apoi iti voi spune cam cat material cred ca ar intra. Va poopik si va doresc sa aveti mult spor |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| dina dorina sunt absolut superbe |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina mii de multumiri |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/3/2009 Mesaje: 141
| Superbe rochitele |