Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce se schimba aspectul unui obiect cand e accesorizat.... Superb setul, ma repet. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Buna fetelor !Ma reprimiti in gasca voastra?Din pacate nu am mai intrat cam de mult timp pe forum dar va pun sincer ca mi s-a facut dor de voi Am vazut cateva lucrusoare tare frumoase,si am "tras cu ochiul" doar pe ultima pagina.diana-andreea,e tare frumos setul,l-am admirat si pe fb. ,iar de model nici nu mai am cuvinte,o frumusete Carmen,o minunatie de set,imi place tare,tare mult boleroul Am mai lucrat si eu cate-ceva,probabil ca unele dintre voi au mai vazut pe fb.Va arat aici doar ultimul dintre seturile lucrate de mine,sper sa va placa Pupici multi harnicutelor si noapte buna
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Mie mi-ai lipsit, probabil multora de aici . Sper sa nu mai lipsesti asa mult . Cat despre setul tau, e mirific, precum toate ale tale |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| waw ce frumos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc mult dina..... setul e minunat,impecabil lucrat ;asa cum ne-ai obisnuit!!!!felicitari |
|
| carmen minunata culoarea si executia.ca de obicei dina dorina cam multisor ao lipsit pe la noi.ma bucur de reintoarcerea ta.mai ales modul in care ai ales sa te intorci ca de obicei |
|
| dina-dorina,bine ai revenit! chiar daca sunt printre fetele noi,ti-am admirat creatiile si ultima nu te dezminte! impecabil! |
|
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| superb setul.felicitari |
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| Am mai facut si eu un set claud160 attached the following image(s):
|
|
| ce dulce e!!!!!!! |
|
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| multumesc. nu prea imi place sa fac botosei , dar de astia sunt multumita
|
|
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Va multumesc foarte mult fetelor pentru reprimire si aprecieri,chiar imi era dor de voi
claud160 este foarte frumos setul Cam aceeasi problema o am si eu in legatura cu botoseii,nu pot suferi sa-i lucrez |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Bine ai revenit Dina, cum am vazut ca ai revenit te-am cautat sa=ti admir realizarile si da ce descoper minunatii ca de obicei,felicitari. |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Dina,Claud superbe. |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| claud e perfect |
|
|