Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte frumos arata. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| cat de frumos ati lucrat! mie imi plac foarte mult caciulitele cu fular inclus, ca sa zic asa. am vazut mai in spate cateva modele si mi se par super! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| foarte frumos ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 187
| foarte frumoase fetelor am mai facut si eu un set pentru iarna
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andrushka.............i.mi place la tine faptul ca si tu iubesti lucrurile ,,dantelate,,de fiecare data pui ceva sa arate cum vrei tu...o floare o funda un snur ....chiar i.mi place ceea ce faci serios parca suntem surori....
|
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| kara wrote:andrushka.............i.mi place la tine faptul ca si tu iubesti lucrurile ,,dantelate,,de fiecare data pui ceva sa arate cum vrei tu...o floare o funda un snur ....chiar i.mi place ceea ce faci serios parca suntem surori....
Multumesc fetelor!
Kara,asa este,imi place sa fac ceva deosebit daca tot imi pierd timpul cu lucrul manual,lucruri obisnuite consider ca nu merita sa lucrez pentru ca se pot gasi la tonete tot felul de lucruri la preturi foarte mici.
Bulgaru,e foarte dragut setul!
Am facut un set si pentru un baietel,e fratele fetitei,nu puteam sa nu le fac la amandoi ca se suparau... andrushka attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| alinamm attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Bulgaru, Andrushka de intarziere. Ce frumoase sunt Alina, nici al tau nu e mai prejos |
|
| Fetelor superbe seturi ati lucrat. URmeaza sa lucrez si eu doua pentru nepoatele mele din Italia |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Toate sunt foarte frumoase! |
|
| Un set de fetita si unul de baietel mamibogdan attached the following image(s):
|
|
| mamibogdan wrote:Un set de fetita si unul de baietel alina,ce frumoase sunt! si eu care credeam ca somezi... |
|
| Ildi, nuuuuu. Ca n-am sporul vostru, e alta problema Multumesc mult
|
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Sunt foarte frumoase Alina!!Felicitari!!! |
|
| Andrushka Si daca ati fi vazut bucuria de pe fata copiilor, v-ati fi topit incet. E vorba de 2 colegi de clasa ai lui Bogdan, cu probleme sociale. Le-am daruit din suflet si ma bucur ca am adus putina bucurie in ajunul Craciunului. |
|
|