|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| ne straduim sa facem cat mai multe chestii dragute.... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| foarte frumoase. de unde achizitionati margelele? cum reusiti sa le prindeti? |

| sunt pagini de net care ofera o gama larga de margelute, eu am folosit ace argintii, ata de pescuit 0,12-0,3 in functie de masura margelei si sarma argintata la cele crosetate..... |

| cum prinzi la capete ata de pescuit ca sa nu isi dea drumul? |

| ata de psecuit are darul de a se inoda destul de bine. tb sa tragi tare de capete pana se strange tot firul, apoi tai capetele pana la 1-2 mm de nod si cu putin foc de bricheta, topesti capetele cu atentie, sa nu se strice nodul, fiind fir de nylon, se va topi, si intari in acelasi timp, nemaiputand sa se destrame. poti de asemenea, fiind vorba de tehnici diferite de prins margele de nisip, sa treci firul prin mai multe margele, si din cand in cand mai faci nod cu acul si abia la final tai ata. asa iti asiguri cat de cat firul... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| kimmi wrote:cum prinzi la capete ata de pescuit ca sa nu isi dea drumul? Eu am margeluse mici care se srtang cu pattentul la capatul firului(crimp) si un capat denod(fir)pe care-l prind peste,de care prind inchizatoarea |

| da, este un crimp, dar de multe ori asta poate taia firul. iar daca confectionezi o bratara peyote, nu prea merge sa pui si crimpuri. punand numai fir, poti prinde si incuietoarea direct de bratara, fara prea mult efort...sper ca nu am iesit din topic cu explicatiile... |

| multumesc mult de explicatii fetelor. am sa incerc si eu sa fac o bratara |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Carmen bravo |
|

| multumesc! |
|
|