Seturi boneta + botosi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana71
Scris: Tuesday, August 17, 2010 7:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
S-au incins spiritele?hainoroc hainoroc
mandarina
Scris: Tuesday, August 17, 2010 8:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/24/2007
madymm wrote:
Mandarina , tu ar trebui sa fi exclusa pt ca acuzi in cel mai josnic mod persoanele, fara sa gandesti. Te-ai gandit ca e vorba de o neintelegere??? Si alte fete au postat diverse poze de pe site-uri. Zi-mi cate modele de caciulite vrei sau ce altceva doresti si eu iti trimit zeci de modele. Am cd-uri intregi. Poate ma contacteaza vreo revista si imi zice ca le-am FURAT modelul, cine stie?closedtopic

eu nu vb aiurea, sa stii!
tipa aia a pus pe site EXACT poze cu palarii facute de mine!
Si tu ai sters repede poza aia, care era cu lucrurile facute de dina_dorina si ai pus altele. Macar recunoaste!
Forumul asta e plin de analfabete,frustrate, josnice care daca sunt prinse la colt jignesc si ling moderatoqarele pentru a ramane ele pe site; isi ofera unele altora premii si concursuri; faima va roade pe diauntru; transformati un lucru frumos inntr-un mare rahat!!!
imi pare rau ca a trebuit sa ma cobor la nivelul asta sa va vorbesc asa, da imi faceti scarba!
pacat de persoane serioase si muncitoare si cu bun simt care mai activeaza pe aici!!!
AdrianaC tu nu vezi ce-a ajuns forumul asta???

Eu ma car, ca mi s-a facut scarba!!!
anedelcu
Scris: Tuesday, August 17, 2010 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
vai ce conflict am creat plans plans
nu va mai certati, va imploorrr. eu am cerut poze lui madymm ca sa fac si eu o bonetica ptr fetita mea ce se va naste in octombrie. mi-a trimis linkul. apoi ma cerut poza explicita si lui dina ptr ca imi parea ca ale ei difera la spate, ca nu este chiar cerc partea din spate. nici nu am banuit ca este acelasi model (poate si aceiasi poza dar nu vreau eu sa arunc cu piatra). acum uite ce urat s-a ajuns cry
dina_dorina
Scris: Tuesday, August 17, 2010 3:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2009
Ana,nu-ti ma fa griji,tu nu ai nicio vina pentru divergenta creata,oricum pentru mine acest subiect este inchis,am spus deja ce aveam de spus si nu pot decat sa sper ca......."fiecare cu ce are" adica urate,frumoase,mai mult mau mai putin reusite,nu conteaza cum sunt dar fiecare sa arate ceea ce poate face singur.

Gata cu acest subiect,acum haideti sa va arat sau "sa ma laud" putin,(cum ar spune unii ras )cu ce am mai mesterit eu ieri

Poopici si mult sporpupici
anedelcu
Scris: Tuesday, August 17, 2010 3:27 PM
Nivel

dina_dorina wrote:
Ana,nu-ti ma fa griji,tu nu ai nicio vina pentru divergenta creata,oricum pentru mine acest subiect este inchis,am spus deja ce aveam de spus si nu pot decat sa sper ca......."fiecare cu ce are" adica urate,frumoase,mai mult mau mai putin reusite,nu conteaza cum sunt dar fiecare sa arate ceea ce poate face singur.

Gata cu acest subiect,acum haideti sa va arat sau "sa ma laud" putin,(cum ar spune unii ras )cu ce am mai mesterit eu ieri

nu, nu te lauzi, ne imbolnavesti direct tu alcool
ce o sa mai inventezi?? cate frumuseti mai faci? stii cate lucruri din ce ai postat tu am salvat ca sa incep si eu?? mai incet ca nu am timp, nu tin pasu sic

dina_dorina
Scris: Tuesday, August 17, 2010 3:58 PM
Nivel

Multumesc Anapupici Setul nu este inventat de mine,m-am inspirat din creatiile unei doamne care face numai minunatii.Nu stiu cine este sau de unde (cred ca de prin Brazilia) dar gasiti in albumul ei picasa o sumedenie de frumuseti http://picasaweb.google.com/GuldensCrochet
anedelcu
Scris: Tuesday, August 17, 2010 4:11 PM
Nivel

exceptionala inspiratie..pupici
dar ce pacat ca nbu toate au poza si de sus sau din crestet..sa se vada cu cat se creste..

ce nu imi dau eu seama..partea duin spate, de la ceafa..este rotunda si plata, ca la palarii sau bombata..ca la caciulitze?
flori1972
Scris: Tuesday, August 17, 2010 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
dina superbe si aceste creatii,newclap cool cool

si sursa ta e de nota 10+hearts
dari
Scris: Tuesday, August 17, 2010 5:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Dorina si acest set este fenomenalcomputerlove computerlove computerlove ca de altfel tot ce lucrezi pupici
La sursa ta de inspiratie nu se gasesc si scheme?
anedelcu
Scris: Wednesday, August 18, 2010 8:42 AM
Nivel

dina, dece nu deschizi un subiect nou inc aer sa ne postezi lucrusoarele facute de tine? sic sa nu mai stam sa cautam...le gasima acolo toate. computerlove
mariana71
Scris: Wednesday, August 18, 2010 8:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
dina -dorina,superbe!!!!!!!Dar nu ai si scheme ceva,ca eu dupa poza nu stiu sa facplans .
love_pink
Scris: Wednesday, August 18, 2010 9:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/15/2010
dina_dorina wrote:

superb
ingerash
Scris: Wednesday, August 18, 2010 1:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
mandarina wrote:

eu nu vb aiurea, sa stii!
tipa aia a pus pe site EXACT poze cu palarii facute de mine!
Si tu ai sters repede poza aia, care era cu lucrurile facute de dina_dorina si ai pus altele. Macar recunoaste!
Forumul asta e plin de analfabete,frustrate, josnice care daca sunt prinse la colt jignesc si ling moderatoqarele pentru a ramane ele pe site; isi ofera unele altora premii si concursuri; faima va roade pe diauntru; transformati un lucru frumos inntr-un mare rahat!!!
imi pare rau ca a trebuit sa ma cobor la nivelul asta sa va vorbesc asa, da imi faceti scarba!
pacat de persoane serioase si muncitoare si cu bun simt care mai activeaza pe aici!!!
AdrianaC tu nu vezi ce-a ajuns forumul asta???

Eu ma car, ca mi s-a facut scarba!!!

La revedere!bye
KALE
Scris: Wednesday, August 18, 2010 1:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/21/2010
Ingerash, pupici
dina_dorina
Scris: Saturday, August 21, 2010 2:13 PM
Nivel

Desi se apropie toamna,am facut totusi un mic set de vara pentru o papusa draga mie

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.