Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| anedelcu wrote:Dina, pune te rog mult si o poza cu bonetica din spate, sa evdem partea rotunda (poate ma apuc si eu)
Multumesc fetele pt aprecieri Ana,o sa pun imagini cu ambele bonetele din spate dar am vazut ca madymm a copiat in albumul ei pozele mele si ti-a trimis link-ul pentru una dintre ele.
|
|
| Te rog sa nu mai spui ca este facuta de tine pentru ca e o MARE MINCIUNA Aceasta caciulita este facuta de mine si este pentru bebe de 3 luni. Rusine sa-ti fie,tie si tuturor celor ce pretind ca anumite lucruri facute de altii sunt ale lor.Sa stii ca nu este deloc frumos ce faci. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Dina-Dorina |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Dina Dorina,sunt indragostita de lucrurile tale Madymm nu este frumos |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina ai dreptate ,rusune sa le fie celor care se lauda cu lucruri pe care nu le-au muncit |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Mai, fetili, nu va ganditi, ca poate s-a inspirat si a facut si ea un lucru asemanator? |
|
| KALE wrote:Mai, fetili, nu va ganditi, ca poate s-a inspirat si a facut si ea un lucru asemanator? Da,sigur,si a pus pozele facute de mine la hainutele facute de mine |
|
| |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| individe ca madymm sau smihaelaviorica care fura poze si se dau mari ca ele au facut lucrurile acelea ar trebui excluse de pe forumurile de acest gen. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2009 Mesaje: 13
| http://s878.photobucket.com/albums/ab348/madymm/creatiile%20mele/?action=view¤t=100_1466.jpg |
|
| DINA DORINA sa-ti fie tie rusine pt. ca nu esti atenta la ce se posteaza pe site si stii doar sa te lauzi. Verifica cele doua caciulite cu perechea de sandalute. Sunt crosetate de mine. O sa postez o poza cu fata mea si una dintre caciulite pt. ca una am facut-o cadou. DA - e adevarat ca eu nu am inventat modelul. L-am luat de pe forum. Nu stiu al cui este. Modelul luat de pe forum e mai clar de aceea l-am postat. Nu stiu sa postez poza cu poza de aceea apare si modelul acela la mine la creatii. |
|
| DINA DORINA pentru mine crosetatul este o pasiune , nu comercializez produsele ca alte doamne. Daca pot da o idee unei doamne ma bucur, pt. ca si eu ma inspir de la alte pers. Poti sa verifici si poti sa observi ca am sters acele poze care spui ca sunt ale tale. O zi buna iti doresc! |
|
| Mandarina , tu ar trebui sa fi exclusa pt ca acuzi in cel mai josnic mod persoanele, fara sa gandesti. Te-ai gandit ca e vorba de o neintelegere??? Si alte fete au postat diverse poze de pe site-uri. Zi-mi cate modele de caciulite vrei sau ce altceva doresti si eu iti trimit zeci de modele. Am cd-uri intregi. Poate ma contacteaza vreo revista si imi zice ca le-am FURAT modelul, cine stie? |
|
| madymm wrote:DINA DORINA sa-ti fie tie rusine pt. ca nu esti atenta la ce se posteaza pe site si stii doar sa te lauzi. Verifica cele doua caciulite cu perechea de sandalute. Sunt crosetate de mine. O sa postez o poza cu fata mea si una dintre caciulite pt. ca una am facut-o cadou. DA - e adevarat ca eu nu am inventat modelul. L-am luat de pe forum. Nu stiu al cui este. Modelul luat de pe forum e mai clar de aceea l-am postat. Nu stiu sa postez poza cu poza de aceea apare si modelul acela la mine la creatii.
Cine se scuza se-acuza.Modelul nu l-ai luat de pe forum pentru ca eu nu postasem inca pozele dar nici nu ma mai intereseaza de unde sau cum ai luat acele imagini,cert este ca sub una dintre ele scria in albumul tau "creatiile mele" si cand ai pus link-ul pe forum,cel care duce exact la acea imagine ai scris >> "Eu le-am facut si sunt f clare si simple."Nu ma intereseaza pe mine pentru ce lucrezi tu,ca e din pasiune sau din alte motive dar incearca (daca tot spui tu ca a fost o neintelegere ) sa fi ceva mai atenta la ce si cum postezi
Si da ,"stiu doar sa ma laud" pentru ca am cu ce |
|
| Hai, mai, fetelor! Nu ar fi mai bine doar sa lucram? Ca pana la urma de aceea exista acest forum ca sa ne impartasim din experienta, sa ne inspiram unele de la altele (si pentru acest lucru multumim celor care ne ajuta!). Hai sa facem ca atunci cand eram copii: "Dati-va mana si sa fim prieteni!" Incepem un razboi al orgoliilor? |
|
|