Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| diana-andreea wrote:eu am ramas in urma cu felicitarile dariiiiiiiiiiiiiii...........frumoase foc Multumesc |
|

| Anabela ai inceput la set? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| dari wrote:Anabela ai inceput la set? nu mi-am gasit ata si continui fusta dupaia setul |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Am mai facut si niste seturi pentru doua micute bobocele gemenele

|
|

| Dina Dorina sunt MINUNATE Lucrezi asa de frumos... Prietena mea a nascut de curand si vreau sa ii fac un set,poti sa imi spui te rog modelul la prima caciulita si modelul de botosei |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| dina dorina superbe ca de obicei |
|

| Dina plang si aici cand vad ce frumuseti faci! poate imi dai tu o idee vreau si eu sa fac un asa set dar de baiat... |
|

| Anabella wrote:Dina plang si aici cand vad ce frumuseti faci! poate imi dai tu o idee vreau si eu sa fac un asa set dar de baiat...
Nu ai inceput setul? |
|

| Abia am terminat fusta |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| dorina ne lasi mereu fara cuvinte |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| superbe |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| [quote=dina_dorina] Am mai facut si niste seturi pentru doua micute bobocele gemenele
superbe!!! cu ce fir sunt lucrate?
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
|
In primul rand va multumesc tuturor pentru aprecieri Acum vreau sa raspund intrebarile adresate de catre dari si elela
Pentru dari raspund printr-un citat cu explicatiile postate de mine in alta parte si sper sa se inteleaga ceva,daca nu astept intrabari suplimentare
Quote:Atat caciulitele cat si botoseii sunt facute mai dupa scheme,mai din capatana mea,dupa cum am crezut ca va da mai bine. Iti explic intai caciulitele pe care le-am lucrat dupa 2 diagrame.Prima este pentru "fundul" caciulitelor si cealalta pentru model.   La model am lucrat uniform pana la capat,adica la fel ca si la primul rand de model de pe diagrama. Daca mai ai nevoie si de alte explicatii la caciulite sa-mi spui. La botoseii am facut talpa dupa schema urmatoare  Am inceput cu 17 ochiuri de lant (am uitat sa specific ca seturile sunt lucrate cu fir Angelica de Talmasu) La botosei,dupa ce am finalizat talpa am lucrat 3 randuri cu picioruse duble apoi am pliat botoselul si am incercat sa impart cat mai egal pentru a face partea din fata.Am ales 29 de ochiuri pe care le-am lucrat in felul urmator.La primul rand am lucrat 3 picioruse duble,apoi am inceput sa scad ,doua lucrate impreuna,unul simlu si tot asa si am incheiat tot cu 3 picioruse duble.La urmatorul rand am inceput cu 2 picioruse duble apoi am lucrat pe jumatate toate piciorusele pana inainte cu 2 ochiuri sa se termine randul ,picioruse pe care nu le-am scos de pe croseta,ci le-am finalizat pe toate de-odata apoi am facut ultimele 2 cu picioruse duble si pe ultimul la-m prins de primul din partea cealalta. Sper din suflet ca ai inteles pentru ca eu nu ma prea pricep la explicat. Funditele le-am facut ff simplu din bentita de saten si floricelele le-am cusut pe urma si gata :)
elala,setul este lucrat cu bumbac Angelica
Anabella,o sa ma uit printre modelele pe care le am si cat de repede pot iti arat ce gasesc pentru baietei |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dorina minunate !~Felicitari pentru asa frumuseti. |
|

| Dina javascript:insertsmiley(' %20','/images/emoticons/computerlove.gif') |
|
|