|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Cred ca o sa plec la vanatoare de bebelusi ca vad ca nu stie nimeni |

Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| vai...ca frumuseti! parca sunt bijuterii! felicitari tuturor! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| crinutza77777 wrote:Fetelor ajutor  Am facut boneta dupa diagrama si nu stiu cam pentru ce varsta s-ar potrivi.
Cam pentru 2 luni,cu adancimea 14 cm,iar circumferinta ar trebui sa fie de 36-38 cm... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| 2 seturi pentru o bebita de 3 luni. alinamm attached the following image(s):

|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Si pentru o fetita de 2 luni. alinamm attached the following image(s):

|

Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| ce frumoasa este caciulita pentru bebitza de 2 luni! lucrezi foarte frumos! |

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| fetelor,am nevoie de putin ajutor...vreau sa fac pt gemeni care urmeaza sa se nasca peste vreo 2 luni un set...si m-am gandit la sapcuta,botosei si paturica...la sapculite nu prea ma descurc cu modelele care se leaga sub barbita si cele care nu se leaga nu stiu cat sunt de practice la nou nascuti?...cu botoseii cred ca ma descurc iar la paturica nu stiu cum e mai bine ,una mai marisoara sau sa fac doua la care iar nustiu dimensiunea...si cred ca ultima dar totusi cea mai importanta problema e firul....la sapculita si botosei as face din flavia dar paturica din acril...cum s-ar potrivi?sau sa renunti la botosei si fac sapculita cu paturica din acril ?cred ca v-am innebunit cu intrebarile dar ...am la dispozitie o saptamana...si daca reusesc si va invit si pe voi...multumesc anticipat !!! |

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Alinamm,sunt SUPERBE!Lucrezi foarte frumos!
Ciula,nu cred ca-ti va ajunge timpul de 1 saptamana!-ar putea sa-ti ia mai mult paturlele,depinde cat de mult lucrezi.
Uite niste modele.Incearca si la topicurile de paturele,botosei si caciulite,ca vei gasi multe modele si explicatii si fetele sigur te vor sfatui cum sa faci.
Spor!!! Dianna attached the following image(s):

|

| iti multumesc Dianna! m-am uitat prin topicuri dar sunt atatea lucrusoare frumoase ca e fff greu sa aleg....sa fie simplu si sa mearga repede(ca timpul e scurt)... |

| Ciula wrote:iti multumesc Dianna!  m-am uitat prin topicuri dar sunt atatea lucrusoare frumoase ca e fff greu sa aleg....sa fie simplu si sa mearga repede(ca timpul e scurt)...
Eu cam atat am avut prin calculator!!!Modele de paturele nu am!Poate te mai ajuta fetele!
 |

| asa arata caciulitele...

si paturica inceputa care are vreo 80 cm latime...oare e prea lata,ce ziceti,fetelor care ati mai facut?

|

| Foarte ,foarte frumoase! Spor in continuare!
 |
|

Inregistrat: 6/28/2009 Mesaje: 512
| Doua seturi haioase pe care le-am facut in primavara :D

|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Intr-adevar haioase mai ales primul set |
|

Nivel: Senior