|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| andrushka wrote:Serarg felicitari!!!Sunt minunate seturile tale!!! Flory,e foarte frumos setul si bunicuta e tare mandra sa il poarte! Am facut si eu cateva seturi in ultimul timp... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| andrushka wrote:Serarg felicitari!!!Sunt minunate seturile tale!!! Flory,e foarte frumos setul si bunicuta e tare mandra sa il poarte! Am facut si eu cateva seturi in ultimul timp... Felicitari sunt foarte frumoase toate.Am facut si eu un fular din ala cu torsade sper sa ii placa lui fiica-mea ca vine de craciun acasa.Atunci poate fac si eu niste poze si le atasez. spor si la alte frumuseti . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Multumesc fetelor!!! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| tyktak wrote:Felicitari sunt foarte frumoase toate.Am facut si eu un fular din ala cu torsade sper sa ii placa lui fiica-mea ca vine de craciun acasa.Atunci poate fac si eu niste poze si le atasez. spor si la alte frumuseti . Andrusha mesajul asta era pt tine dar e valabil si pentru serag |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Carmen, cand ai timp, explici cum ai facut fularul si caciula asta?:bowing: :bowing: M-am tot chiorat,dar nu pricep. :018: LilianaD attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/14/2012 Mesaje: 1
| buna am si eu o intrebare: cate grame sau cate sculuri de fire intra la un fulra? nu stiu unde sa intreb
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Flori10, bun venit printre noi. In functie de latimea/lungimea dorita si modelul ales poate intra in jur de 100-20 de grame.
|
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cer mii de scuze,dar nu am timp si abia acum am vazut mesajul lumea e nebuna,pana acum nimeni nu vroia urgent ceva,acum toata lumea vrea sa fie gata ieri lili,setul este lucrat cu punct in relief sapca: pe lant am facut 10 pic duble in urmatorul rand le dublam astfel:un pic dublu,cel din primul rand luat in relief apoi la randul urmator ne ridicam cu pic dublu,inca un pic dublu si unde am avut pic in relief am facut un puff stich in relief(dat pe croseta de trei ori si luat pe sub pic din randul anterior) si tot asa,deci doua pic duble,un puff in relief apoi trei pic duble in relief luate din spate(pe dos),un puff in relief cresti in functie de grosimea firului pana la circumferinta unei basti,mergi fara sa cresti cateva randuri si apoi scazi,urmand borul la burlan sunt ochiuri in relief,deplasate cu unul la fiecare rand de pilda 5 duble pe fata,5 duble pe dos,la urmatorul rand le deplasezi cu unul spre stanga daca nu iese mai intru maine,sper ca nu-i prea tarziu |
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Andrushka,cel alb imi place tare mult |
|
| Carmen,sper sa ma descurc, daca nu... sigur ,sigur te mai bat la cap.Mersi mult de tot. |
|
| Tot yo...cu un set ce urmeaza a fi facut cadou. LilianaD attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| foarte frumos ! ce lungime are salul ? ca apoi il incolacesti nu ? |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ce cadou frumos! andruska,tot ce lucrezi e superb! serarg attached the following image(s):
|
|
| endy wrote:foarte frumos ! ce lungime are salul ? ca apoi il incolacesti nu ? Asa pus in doua,are 60 cm, vine cam pana la brau neincolacit.Cica ii zice COWL, am mai facut cateva pt.fetele mele si sunt tare incantate de ele, sunt in trend acum.
Carmen super si seturile astea. Eu am inceput bascuta, dupa explicatiile tale si culmea...imi iese Dau un pup. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce de seturi frumoase fetelor |
|
|