|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Sa o poarte sanatoasa Georgy si tusi sa-i mai faca. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| Mami_de_gemeni wrote:Mimisor de ce nu incerci metoda cusaturii invisibile, asa nici nu iti dai seama ca este cusut.
am incercat dar nu prea am reusit am cusut-o eu pana la urma...chiar daca se vede ca e cusuta mie imi place,as mai vrea sa fac dar fetele au deja destule nici nu stiu daca vor avea timp iarna asta sa le puna pe toate
gabyta e tare finut setul imi plac tare mult culorile |

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| gabyta esti o artista,bv frumos set |

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| superb set gabyta |

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Gabi e minunat! Sa-l poarte cu drag nepotica |
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| ce fain e,ai avut cu ce te juca la atatia ciucurei |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2010 Mesaje: 125
| Foarte frumos, Gaby! |
|

Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Gabyta e minunat setul , sigur nepotica va fi incantata. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Multumesc fete dragi ,ma bucur ca va place si voua |
|

Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Imi place foarte mult.Denisa nu mai spun,cand la vazut direct si eu vreau |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| sandica80 wrote:Imi place foarte mult.Denisa nu mai spun,cand la vazut direct si eu vreau asa face si Lucy a mea,ai place sa se bage sa citeasca aici pe forum (cu scuza ca asa se obisnuieste sa citesca bine romaneste ) si numa ma striga: vino repede,,,uite dinasta imi trebuie si mie ,,,si am mai vazut ceva,,stai numa putin sa iti arat ,,,,si tot asa |
|

| :))))) imi si imaginez cum va puneti motorase la manute ca sa multumiti fetele ale mele sunt inca mici si nu pun mana pe calc..desi au invatat putin sa umble cu mouse-ul dar nu acasa
in schimb eu as vrea sa fac tot ce vad la voi |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Gabyta frumos setul. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gabyta wrote: asa face si Lucy a mea,ai place sa se bage sa citeasca aici pe forum (cu scuza ca asa se obisnuieste sa citesca bine romaneste  ) si numa ma striga: vino repede,,,uite dinasta imi trebuie si mie ,,,si am mai vazut ceva,,stai numa putin sa iti arat ,,,,si tot asa Fetita desteapta. Ma asptept si eu la astfel de replici peste 1-2 anisori. Gabriela deja imi spune "capello - caciula" cand vede ceva poze aici sau pe FB.:018:
|
|

| am facut si eu doua chestii pt nepoti nu stiu daca aici isi au locul si nici nu stiu cum sa le numesc mimisor attached the following image(s):

|
|
|